Čestitam :D
Čestitam :D
Bravo, čestitam!!! :D :D![]()
svaka cast ..cestitam :D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
Snješka, jel ideš u četvrtak u bolnicu ili ima šanse da ostaneš doma? Hoćeš se moći javljati iz bolnice ako budeš tamo?![]()
![]()
Bravo za prijateljicu i VV. Eto meni su najdraže te trudnoće kada kažu da su male šanse.
Od sutra sam definitivno u bolnici :/ZO prvotno napisa
nosim laptop pa ću se moći javljati s vremena na vrijeme, ovisi kakva mi veza bude
čestitam![]()
![]()
![]()
Usput jedno pitanje što biolozi misle pod ime da su male šanse da su embriji slabo podjeljeni ili da imaju neki postotak fragmentacije?
Svima u postupku![]()
Kada sam ja pitala biologicu što pod time misli rekla mi je oni su jednostavno loši i šanse su male , kada sam pitala zašto rekla je da samo da su bili zaleđeni u stanju morule i to je to , u biti nisam dobila neki konkretni odgovor ili ja možda nisam shvatila , ali mislim da je bilo pitanje djeljenja
onda se nadam da će ti bolnički dani što brže proći, iz bolnice ćeš sa dva mala zamotuljka, sretno...Snjeska prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Snješka, zar ti je već termin? Uuhhh, kako je to meni brzo prošlo
![]()
!
Nije mi još terminina33 prvotno napisa
, tek sam ušla u 8. mjesec,
ali zbog lošeg iskustva u prvoj trudnoći idem u bolnicu da budem pod liječničkim nadzorom.
Sve za bebe![]()
Za Snješku ~~~~~~~~~~~~~~~
Za prijateljicu čestitke od:D :D :D :D
Snješka ~~~~~~~~~~~~~~~ da izdržite do termina, neka budu mali račići![]()
Čestitke za prijateljicu Z
:D za tvoju prijateljicu!
![]()
za tvoje zvjezdice!!
Onda ti Snješkice draga želim što ugodniji boravak u bolnici, ali mislim da si negdje napisala da nosiš laptop pa se čitamo u iščekivanju radosnih vijesti!
Z - čestitke od srca !!!!!!
snjeska - brzo će vrijeme proletit u bolnici, pogotov ako budes mogla na net...![]()