Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Prekomjerna upotreba zdravih stvari

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Prekomjerna upotreba zdravih stvari

Jučer smo klinca (14 godina) izvukli iz kreveta pred spavanje da se ide umiti. Namazao se gelom protiv prištića, na kojem piše da se tanko razmazuje i ne oko očiju, po cijelom licu u debelom sloju, tako da su mu i trepavice i obrve i rub kose bili prekriveni. :shock:
    Prije toga sam ga znala zateći kako hoda po kući lica nasapunanog onim gelom za pranje lica. Nikako ga uvjerit da se to koristi: uspjeniti pa isprati, a ne: uspjeniti, oprat zube, presvući se, prošetat malo pa isprati.
    Kad ga boli istegnuti mišić sjedi s otvorenom kutijom Polar gela i povremeno dopunjuje debeli sloj namazanog.
    Obrađivali smo ga tjednima i mjesecima i godinama i jedva uvjerili da se cedevite, šumećeg magnezija i sličnih stvari ne treba piti "što više to bolje".

Njegova dobra strana je što ga ne moram nagovarati da popije tabletu, vitamin, propolis, imunal i bilo koje ljekovito ili pomoćno sredstvo. Mana mu je što usprkos dobroti i inteligenciji ne prihvaća činjenicu da sve te stvari mogu škodit u prekomjernim količinama. I da prekomjerno nije ako se vozi u kamionu...
    Dok recimo na jedenje voća, povrća, cjelovitih žitarica nije uopće napasan. Gotovo ga moramo tjerati, čak ga je i trener pošpotao. Dobije grčeve nakon utakmice, i smatra da se to rješava izotonikom i magnezijem, a paradajzima i bananama se opire.

Samo čekam da ga se dohvate u sportu sa dopingom i da zbog "sredstva koja pomaže da se brže i bolje igra danas" zanemari zdravlje svojih bubrega, jetre, srca, kostiju za 10 godina.
    Pri tome je strašan čistunac koji na ideju o drogi koluta očima. Ali ljekovita sredstva i čarobne pilule, to valjda nije isto.

Božesačuvaj!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hm, da, post se dugo slao, i kad je konačno prošao, mali dodje ranije iz škole i ravno pred ekran. Pustim ga da pročita i on izjavi: uopće nije točno da se previše maže i vidjet ćemo mi kad on počne pisat blog o nama, pa ćemo se zgražat.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja mislim da je to dječja logika: mora proći brzo, a ako deblje namažem brže će proći. I njega će proći, rekla bih

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Vlvl, ja ću poludjet!

Klinče (kako te mama ovdje zove ) skidam ti kapu jer se lijepo brineš za svoje zdravlje, a tek ti je 14.
    Ja to nisam u stanju niti dan danas, a imam skoro 35.
    Uz male, prijeko potrebne izmjene, (tipa voća umjesto Centravit (8)) jednog dana ćeš biti odzdravljapucajući tridesetogodišnjak.

Znaš, da si ti na mjestu mog sina, za tebe bi neurodermitis bio prošlost. Hvale je vrijedna tvoja trackajuća osobina, jer je neurodermitičaru hidratantna krema potrebnija od bilo kojeg proizvoda za njegu. Ti imaš usađenu obavezu njegovati svoje lice i činiš to najbolje što znaš. Mom dragom sinu šake ispucaju do krvi prije nego ga buzdovanom natjeram da ih namaže.

Uživajte ti i mama.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Ja mislim da je to dječja logika: mora proći brzo, a ako deblje namažem brže će proći. I njega će proći, rekla bih
    MM-a ta logika i dalje ne napušta .

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Vlvl prvotno napisa
    Hm, da, post se dugo slao, i kad je konačno prošao, mali dodje ranije iz škole i ravno pred ekran. Pustim ga da pročita i on izjavi: uopće nije točno da se previše maže i vidjet ćemo mi kad on počne pisat blog o nama, pa ćemo se zgražat.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moram na sve kaj je do sada napisano .

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Kad malo bolje razmislim i MM ima za svaku boljku neku mast.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Moj sumece tablete.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bas ste super

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke