Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: nakalemilo se...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno nakalemilo se...

moj inače super živahan sinčić u petak cijeli dan nešto grintav, nervozan..plačljiv..Imao je i prije takvih epizoda, ali ova put je valjda proradila majčina intuicija i ja s njim u pedice. Kad tamo-šok na šok!
    1. dobio samo 200 grama u mj. dana (mjesec prije samo 350). Isključivo na siki.
    I sad, odgovaram na općenita pitanja kako doji..bla-bla
    docu upitnici iznad glave, jer moj mali je super raspoložen, ima svoj urean ritam hranjenja, nikad temp, ni začepljen nosić,kvragu, a kamli što drugo..Dala uputnicu za analizu krvi i urina
    2. u sub ujutro odnijeli mokraću, vadili krv.. krv odlično, urin ŽIVA KATASTROFA!!! Nešto bakterija, opascelira, leuk 20-25..
    muka mi je U ordinaciji smo napravili test podoja, maleni je pojeo samo 65 ml,iako je bila "njegova ura".

ŠTO DA RADIM??? Pedica je predložila da ga zasad i dalje samo dojim, ali mene je strah da ne jede dovoljno. I prije sam sumnjala da je mala linčuga i da mu se ne da izvlačit dokrajnjih granica, ali uvijek sam išla logikom da dijete zna koliko mu treba. Mislim nikad ja ne prekidam dojenje, dapače, forsiam ga i dalje, toliko da se Petar na kraju iznervira i počne plakati.

3. NAJVEĆI ŠOK! Jučer maleni fino papa, sve 5, mm-u vrag ne da mira i napravi bočicu adaptiranog . Izdajica mala progutao do zadnje kapi - 90 ml. - odmah nakon podoja! :shock:
    Ne kužim!!!!! Bočicu dosad nije ni upoznao ( samo 2 puta malo čaja zbog grčeva-davno, davno). Zašto??? Zašto ne jede koliko mu treba?? Jaimam mlijeka nakon podoja, ne izvuče sve dokraja. A tu je i druga sika ako baš hoće..

Popodne opet pedici, pa vas molim za malo čudotvornih vibričica...
    I, naravno, svaki savjet je dobrodošao. Znam da je sve zbrda-zdola, ali stvarno sam na muci i zbog tih beštija koje su mi napale dijete i zbog dojenja.. Što da radim? Da uvedem adaptirano? Muka mi je od njega, kad sam vidjela kako požudno pije tu kemiju, rasplakala sam se ko kišna godina.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja bih na tvom mjestu ovo preselila na "problemi i poteškoće kod dojenja", tamo će ti odgovoriti savjetnice. Ili nazovi SOS. Ono što ti moja malenkost može reći za prvu ruku - izdoji se i daj mu na bočicu. Nemoj reći da ne možeš, pri izdajanju na prazno opet nakon nekog vremena mlijeko počne štrcati.
    Kad ti je popio adaptirano, da li je poslije bio miran ili je bljuckao?
    A možda bi ga trebala češće stavljati na prsa. Moj ima 5,5 mjeseci i sisa svaka dva sata. U zadnje vrijeme i češće. Ne zabrinjava me to jer mu je tako jela i sestra dok je bila beba - male količine u većem broju obroka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •