moj inače super živahan sinčić u petak cijeli dan nešto grintav, nervozan..plačljiv..Imao je i prije takvih epizoda, ali ova put je valjda proradila majčina intuicija i ja s njim u pedice. Kad tamo-šok na šok!
1. dobio samo 200 grama u mj. dana (mjesec prije samo 350). Isključivo na siki.
I sad, odgovaram na općenita pitanja kako doji..bla-bla
docu upitnici iznad glave, jer moj mali je super raspoložen, ima svoj urean ritam hranjenja, nikad temp, ni začepljen nosić,kvragu, a kamli što drugo..Dala uputnicu za analizu krvi i urina
2. u sub ujutro odnijeli mokraću, vadili krv.. krv odlično, urin ŽIVA KATASTROFA!!!![]()
Nešto bakterija, opascelira, leuk 20-25..
muka mi je U ordinaciji smo napravili test podoja, maleni je pojeo samo 65 ml,iako je bila "njegova ura".
ŠTO DA RADIM??? Pedica je predložila da ga zasad i dalje samo dojim, ali mene je strah da ne jede dovoljno. I prije sam sumnjala da je mala linčuga i da mu se ne da izvlačit dokrajnjih granica, ali uvijek sam išla logikom da dijete zna koliko mu treba. Mislim nikad ja ne prekidam dojenje, dapače, forsiam ga i dalje, toliko da se Petar na kraju iznervira i počne plakati.
3. NAJVEĆI ŠOK! Jučer maleni fino papa, sve 5, mm-u vrag ne da mira i napravi bočicu adaptiranog . Izdajica mala progutao do zadnje kapi - 90 ml. - odmah nakon podoja! :shock:
Ne kužim!!!!! Bočicu dosad nije ni upoznao ( samo 2 puta malo čaja zbog grčeva-davno, davno). Zašto??? Zašto ne jede koliko mu treba?? Jaimam mlijeka nakon podoja, ne izvuče sve dokraja. A tu je i druga sika ako baš hoće..
Popodne opet pedici, pa vas molim za malo čudotvornih vibričica...![]()
I, naravno, svaki savjet je dobrodošao. Znam da je sve zbrda-zdola, ali stvarno sam na muci i zbog tih beštija koje su mi napale dijete i zbog dojenja.. Što da radim? Da uvedem adaptirano? Muka mi je od njega, kad sam vidjela kako požudno pije tu kemiju, rasplakala sam se ko kišna godina.