Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Povraćanje nakon kašice

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Povraćanje nakon kašice

Nika mi je već dva puta povraćala i skužila sam da je svaki put bilo nakon što je pojela **** kašicu - jednom od jabuke drugi put (nakon 3 tjedna) od kruške. To je bila serija od par povraćanja dok se nije iščistio želudac. Onda je iscrpljena zaspala i kad se probudila sve je bilo u najboljem redu, normalno je jela, nije imala temperaturu i nije više povraćala. Prvi put kad se to dogodilo bili smo kod pedice i radila je krv i urin i sve je bilo u redu.
    E sad, meni negdje stoji u glavi da sam davno pročitala da su neke bebe također imale takvu reakciju na **** kašice pa me zanima može li mi netko to potvrditi da budem sigurna da je uzrok bio taj.

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

na srecu nemam takvih iskustava, jer moj Jan nikad nije pojeo gotovu kasicu. od pocetka mu ih sama miksam, bananu, krusku, jabuku, pa malo pomijesam, a ako je voce pre socno, pa je kasica pre rijetka, dodam koji keks plasmon (za bebe). danas sav sretan jede komadice voca i drzi keks u ruci. probaj i ti, pa da vidis da li ce povracati nakon tvojih kasica.
    :/

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma to i radim, i ne povraća nakon moje jabuke (za sada smo samo to probali), ali evo npr. mrkvu pokušavamo probaviti - kuham ju skoro 3 sata da skroz omekša da ju što bolje izgnječim, mučim se i onda ona pojede jednu žličicu i neće ni zinut više, tako da bi mi u tom slučaju jednostavnije bilo da kod isprobavanja jede gotovu kašicu :/

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ena je na dohrani vec tri mjeseca
    sve je super prihvacala, nismo imali nikakvih problema
    kasice joj uglavnom sama pripremam ali ponekad joj ponudim i gotovu kad nisam u prilici skuhati svjezu, reakcije su do sad bile jednake, ona voli sve sto se jede
    e sad prica ide ovako, prije desetak dana imali smo prestrasno povracanje do iznemoglosti i zavrsili smo kod dokotra, radili pretrage krvi, sve uredno i baj baj
    jucer ponovo ista scena s tim da ovaj put nismo isli doktoru
    ne znam sta je uzrokovalo povracanje, nije jela gotove kasice, tako da je to kao uzrok iskljuceno
    nisam joj uvodila nove stvari, dakle jela je ono sto je vec probala
    bila sam tako sretna sto nam je dohrana od pocetka funkcionirala, a sad strepim nad svakim njenim zalogajem
    :? :?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj koalica prvotno napisa
    kuham ju skoro 3 sata da skroz omekša da ju što bolje izgnječim, mučim se i onda ona pojede jednu žličicu i neće ni zinut
    isto je tako bilo i kod nas, dok nisam zmiksala svježu mrkvu - to joj se svidjelo jako
    onda sam je kombinirala s jabukom (može i kuhanom) i rižinim pahuljicama

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jan jede mrkvu samo u juhi, i tamo ju zgnjecim, Ja ne volim mekanu mrkvu, pa mu je mozda zato nisam niti ponudila u kasici.

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala ljudi, evo danas mi je pedica preporučila isto da skuham juhu i u njoj mrkvicu pa ako ide ide. I da ne pokušavam više s tim gotovim kašicama nego da sama kuham.
    Jaca vidim da je problem sličan, a evo nisam ni ja drugi put išla doktoru jer nije imala temperaturu i nakon spavanja se osjećala dobro, jela je normalno.....ali ako će ti se ponavljati svakako otiđi doktoru. Možda se jednostavno samo prejela I potpuno te kužim, ja sam isto svaisprepadana i strepim nad svakim obrokom, al eto jesti se mora, a i moramo se naviknuti da će nam bebači isto kao i mi ponekad biti bolesni. Sve je to normalno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •