-
Evo ovako..imala sam odnos s deckom s zastitom i sigurna sam da nije kad moram tako reci svrsio u mene i poslije toga sam menstruaciju dobila na datum kad sam i trebala (inace imam aplikaciju na kojoj odbrojavam dane) i bila je redovita i uobicajena kao i svaki put,no prije nje sam imala strah od trudnoce pa sam zbog stresa dobila nadutost i mislila sam da ce to prestati cim dobijem no nadutost je jos uvijek prisutna. Poslije sam dobila i upalu mokracnih puteva ali to je vec rjeseno,pijem antibiotike,navodno bi ti antibiotici trebali pomoci mojoj nadutosti..no ne pomazu,svaki put kad nesto pojedem i popijem moj se stomak tako napuse da imam osjecaj da sam trudna i bude tvrd na dodir i bio mi se i apetit izgubio zbog toga pa sam imala i mucnine ali to je proslo.
Znam da sam ja tu sada puno napricala,no samo zelim da mi netko pomogne..znaci imala sam redovnu menstruaciju no nadutost je jos uvijek prisutna..je li to mozda neki znak trudnoce i je li uopce trudnoca moguca ako mi je menstruacija bila i bila je uobicajena kao i svaki put? Molim vas pomozite mi,jako sam stresna zbog tih pomisli
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma