Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Selidba u Zagreb-molim pomoć oko izbora vrtića!

gangarela

Početno Selidba u Zagreb-molim pomoć oko izbora vrtića!

Zbog posla se mali J. (4 i 1/2 god) i ja selimo u Zg. Od prve godine je u jaslicama pa u vrtiću izuzetno živ i prilagodljiv, ali osjetljiviji nakon rastave. Ima sklonost ka glumi i knjigama, a uz to je straaaaašno aktivan. :D
    Živjet ćemo na relaciji horvaćanska-Jarun.
    MOLIM VAS POMOĆ pri odabiru vrtića! Slabo poznajem Zagreb i ne znam što se pruža u kojem vrtiću unatoč pretragama po netu.
    Do sad smo imali u Rijeci - vrtić Delfin kojeg zaista od srca preporučujem- izvrsne tete i krasan program, česti izleti, "znanstveni" radovi, posjete muzejima, druženje s roditeljima i razne aktivnosti unutar vrtića. Voljela bih neki zahtjevniji vrtić i po mogućnosti da ima opciju sportskog vrtića s učenjem engleskog jer je to u skladu s njegovim afinitetima ili barem da imaju tjelesni u sklopu programa.
    Hvala na odgovorima, zaista sam u panici!!! :/

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.zagreb.hr/dokument.nsf/FPHW?OpenForm&2&09005

pa pogledaj prema mjestu stanovanja i programima koje nude

sretno!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

9. GRADSKA ČETVRT TREŠNJEVKA-JUG

NAZIV: JARUN
    SJEDIŠTE: Martina Pušteka 14
    TEL.: 3632-216, 3639-762
    FAX.: 3632-216, 3639-762
    BROJ OBJEKATA: 6
    REDOVITI PROGRAM JASLICE: 137
    REDOVITI PROGRAM VRTIĆ: 510
    PREDŠKOLA: 45
    KRAĆI I POSEBNI PROGRAMI: njemački jezik, engleski jezik, glazbena igraonica, športski program, posebni Montessori program, poludnevni redovni program
    E-mail: info@vrtic-jarun.hr
    WEB STRANICE: www.vrtic-jarun.hr

NAZIV: MATIJE GUPCA
    SJEDIŠTE: Braće Cvijića 18
    TEL.: 3836-469, 3836-509
    FAX.: 3836-509
    BROJ OBJEKATA: 4
    REDOVITI PROGRAM JASLICE: 55
    REDOVITI PROGRAM VRTIĆ: 318
    PREDŠKOLA: 29
    KRAĆI I POSEBNI PROGRAMI:
    E-mail: ravnatelj@vrticmgupca.hr
    WEB STRANICE: www.vrticmgupca.hr

NAZIV: PREČKO
    SJEDIŠTE: Marijane Radev 1
    TEL.: 3882-207, 3879-055
    FAX.: 3882-207, 3879-055
    BROJ OBJEKATA: 3
    REDOVITI PROGRAM JASLICE: 180
    REDOVITI PROGRAM VRTIĆ: 488
    PREDŠKOLA:
    KRAĆI I POSEBNI PROGRAMI:
    E-mail: vrtic-precko@zg.htnet.hr

NAZIV: SREDNJACI
    SJEDIŠTE: Vladimira Filakovca 2
    TEL.: 3842-119 3843-053
    FAX.: 3843-058
    BROJ OBJEKATA: 3
    REDOVITI PROGRAM JASLICE: 100
    REDOVITI PROGRAM VRTIĆ: 310
    PREDŠKOLA:
    KRAĆI I POSEBNI PROGRAMI: eko program
    E-mail: vrtic-srednjaci@vrtic-srednjaci.hr

mi smo išli u matije gupca, u cvijićevoj (glavni objekt). sad su tamo jako lijepo uredili igralište.

ravnateljica je i logoped (kikici se davnih dana jako sviđala ), pedagogica je isto dobra. imaju engleski, ritmiku, zbor...

ovo ti nije najbliži vrtić, ali roditelji su uglavnom zadovoljni.

gangarela

Početno

Hvala!!!! Tražila sam tražila, ali...
    Razmišljala sam o Jarunu jer imaju svakakve programe iako nam je Matije Gupca najbliži, ali nekako nemaju nikakavih sadržaja i već na stranicama ukazuju da su prenatrpani, a osobe koje su mi se javile na telefon su vjerojatno "bockale lutkice" s likom pozivatelja, toliko su bile ljubazne i susretljive! :/

Po slikama mi se čini prekrasan Potočnica. Ima li kakvih preporuka!?
    Mijenjamo kompletno radnu i životnu sredinu, naravno, postoje i strepnje i neizvjesnosti, time više što ne poznajem grad, a kamoli njegove sadržaje poput vrtića pa mi je svaka dobronamjerna sugestija više nego dobrodošla!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj gangarela prvotno napisa
    iako nam je Matije Gupca najbliži, ali nekako nemaju nikakavih sadržaja i već na stranicama ukazuju da su prenatrpani, a osobe koje su mi se javile na telefon su vjerojatno "bockale lutkice" s likom pozivatelja, toliko su bile ljubazne i susretljive! :/
    znam otprillike tko ti se mogao javiti , ali ne daj se smetati... ta osoba ne radi s djecom .
    oni su tradicionalno "pretrpani", ali uvijek se nešto nađe...

da li možda dolaziš u zagreb? možemo nešto iskombinirati, pa da ti pokažu vrtić...

(u blizini ti je i škola istog imena, a ujedno je i jedna od najboljih u gradu.)

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nekako mi se čini da djeca koja se upisuju nakon treće godine, odmah smještaju na lokaciju kraj škole (uz autoput) - tako da i to treba provjeriti.

I ja pamtim te neljubazna tete. Btw, F. nisu primili u taj vrtić (jaslice) iako smo živjeli 50 m udaljeni od vrtića.

Inače, imaju novu ravnateljicu i od onda svi vrtić hvale - dok se to prije nebi reklo

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    nekako mi se čini da djeca koja se upisuju nakon treće godine, odmah smještaju na lokaciju kraj škole (uz autoput) - tako da i to treba provjeriti.

I ja pamtim te neljubazna tete. Btw, F. nisu primili u taj vrtić (jaslice) iako smo živjeli 50 m udaljeni od vrtića.

Inače, imaju novu ravnateljicu i od onda svi vrtić hvale - dok se to prije nebi reklo
    i nas su tamo htjeli smjestiti, ali se ja nisam dala . znači - nije pravilo.

nanoibeba - pa kaj smo bili susjedi?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ne znam o kojem jarunu pricate, al ja sam prosli tjedan razgovarala dosta dugo s jednom tetom (grupa koju nas zanima) i jako je bila ljubazna, sve mi objasnila, pozvala da dodjem vidjeti, a i tajnica dv jarun je bila ljubazna. :/

Potočnica
    odlicna. al cini mi se malo daleka ? imas iza konzuma na tresnjevackom placu cak dva vrtica (tj. skola) koliko sam ja primjetila. jedan tocno iza konzuma, drugi u novoj cesti, malo dalje.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    Citiraj NanoiBeba prvotno napisa

i nas su tamo htjeli smjestiti, ali se ja nisam dala . znači - nije pravilo.

nanoibeba - pa kaj smo bili susjedi?
    je je, jednom smo se trebale i naći, ali ja nisam mogla.

U međuvremenu smo odselili ali još često dolazimo jer je tamo ostala baka a i frendovi klincima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gangarela, DV Jarun ima sportske grupe
    uz to ima i engleske, njemaček, glazbene i montessori

Ljetos mi je jedan tata rekao da i vrtić na Srednjacima kreće sa sportskom grupom. Ne znam da li je to saživilo. Nazovi pa vidi.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Istina, DV Srednjaci imaju i sportsku grupu od prošle godine. Doplata je 400kn :shock: Baš su nedavno imali prezentaciju za zainteresirane roditelje pa možeš nazvati i pitati.
    Starije grupe imaju i engleski, ali njih održava 'Cvrčak' (valjda je škola stranih jezika) i čini mi se da je od 16:00-16:45 dva puta tjedno.

Inače bih ti preporučila njihov eko-program mi smo stvarno zadovoljni! On se provodi u jednom manjem objektu (8 grupa) i stvarno je obiteljska atmosfera. Barem jednom mjesečno im dolazi malo kazalište, hrana je bolja, iako ne i idealna, tete se jako trude...
    Onaj mi je veći u Filakovca nekako hladnjikav. Inače obnovili su im igralište prošle godine.

Imam neke slike pa ti ih mailnem ako hoćeš, ili kad se doseliš ti ga pokažem...

E, i sretno s upisom!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •