Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: topic o abortusu

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno topic o abortusu

al sad me fakat zanima, bez zezancije, zasto je flower zakljucala onaj topic o abortusu? donekle kuzim svrhu ovog foruma, i ne poistovjecujem ga s forumima tipa forum.hr/index.hr, al fakat mi nije jasno da svako malo se zamandali po koji topic jer ne odgovara tocno zadanim uvjetima ovog foruma. pa ja bih rado, jako rado procitala sto zene o kojima do sada znam kroz sto su prosle po rodilistima, koje su samohrane il nisu, il kako koja svoju kadu pere, misle i o nekim drugim temama koje se ipak-koliko toliko ticu roditeljstva il osobe koja sjedi iza monitora i s kojom ja osobno evo vec pola godine raspravljam i raspredam o metodama odgoja nase djece.

pa neminovno je da se odredjena grupa ljudi, koja iz dana u dan dolazi ovdje, zeli ipak malo bolje upoznati. mislim, znam o nekima toliko intimne detalje poput onog kako vade muncapove a da ne curi na sve strane, i koja od vas koristi cesnjak na mjesto muncapa ( bljak ), al eto, sto misl(it)e u glavi (osim onog standardnog o pelenama/dojenju/cjepljenju), to ne smijem saznati. nije mi to jasno i malo me ljuti to patroniziranje i cenzuriranje svako malo. nismo djeca.

nemojte (si to dozvoliti) da vam pocnem bojkotirati forum

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

hoces da se ovo razvije u topic o abortusu ili u topic o tome zasto je onaj topic kljucan?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ili zašto je bilo koji, po mišljenju moderatorica - intrigantniji topic, prije ili kasnije - zaključan?
    A tamo neka mc iznajmljuje stan u ... (gdje ono, mc?) - kao da to IMA veze sa roditeljstvom!?
    Neki čak i aute prodaju/kupuju preko Rodinog foruma, jerbo, to je vrlo korisno za djecu. Šišaš Plavi oglasnik, u njemu ćemo o abortusu.
    Jesi li na to mislila, mc?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa, moderatorice i adminice računaju da je bolje da zaključaju eksplozivne teme - pa da se počerupamo osobno ...

ako se dobro educiramo (tj. proučimo školske tučnjave) - može nas neko snimat dok ostali navijaju... pa dođemo u javnost preko jubitu stranice... i tako (zapaženim i medijski popraćenim nastupom) reklamiramo rad udruge...

ah, puca me inspiracija...

mc - ono nije bila tema o abortusu. i imala je dobre šanse da završi onako kako ne treba.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

prvo bih molila da moderatori zakljucaju ovaj topic, koji je nastao zabunom, jer se pojavio onaj critical error, ja dva puta kliknuh otvori topic i evo nas tu gdje jesmo. jer i vrapci na grani znaju: dva put je dva put.

drugo - a zakaj, ovo je trebao biti topic o tome zasto je topic o abortusu zakljucan.

adiomare - nije te dugo bilo, il te ne primjetih - al vidim da si dobro raspolozena za nemas pojma koje prednosti dobijas time sto uvalis forumasicu u stan. barem znas jedno, ta ti vise nece proturjeciti na skakljivim temama

sorc - ono je bila tema koja me konacno malo zaintrigirala. jer pomalo mi na nos izlaze topici o sling marama, prokuhanoj vodi, prijavnicama za vrtice i polutamnim stranama cjepiva...

a sad se odoh prebacit na drugi topic.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •