Citiraj Felix prvotno napisa
procitala sam masu prica s poroda kod kuce, koji su trajali po nekoliko dana. i da, bilo je snage za tiskanje. jako je tesko ovako reci sto bi bilo kad bi bilo, ali pada mi na pamet da te mozda nesto kocilo, mozda neki strah ili slicno. mozda bi ti pomogla utjesna rijec od primalje, mozda bi ti pomoglo da si malo plakala (al ono, iz srca)... a mozda i ne bi. ali uvjerena sam da bi ti bilo lakse da nije bilo dripa.
nisi rekla kako je bilo s epiziotomijom?
i da, cestitam na bebici lijepog imena
I ja sam citala neke price sa poroda kod kuce, ali svi su uspjeli odspavat kroz trudove. Ja nisam uspjela ni minute! Ma ja sam bila sva optimisticna i pozitivna, bez ikakvog straha dok nije dosao na red taj drip. Onda sam se preplasila sto ce biti ako ga ne primim i eto, mozda sam dobro odlucila jer bi mi mozda stvarno bilo pretesko nakon jos puno sati bez sna, a mozda bi mi bilo bolje da sam ga odbila. Ma proslo je vec 5 mjeseci i davno sam ja prestala razmisljat o tome, ali sad me ova rodina anketa prisjetila. Epiziotomija je naravno bila neizbjezna, ali to je vec druga prica...