noc 14-15. sam spavala 2-3 sata.YoungMummy prvotno napisa
rodila sam 17. u 11h.
sve vreme sam imala, ajde da kazemo bolove, na 3-6 minuta, samo JEDAN je preskocio u drugoj noci i tad sam odspavala 10 minuta.
17. u 6 ujutro sam dobila drip.
sve ukupno to ti je oko 53 sata trudova, jednakog intenziteta boli (cak i pod dripom), a rodila sam najnormalnije, bez gubljenja snage ili volje, cak je i babica bila zadovoljna saradnjom.
e sad, ja sam pristala na drip jer sam htela da se ubrza, ipak je dugo trajalo, a kroz fazu ocaja sam prosla kad mi je 16. doktorka pomenula carski, i plakala sam satima posle toga.
e da, probusen mi je vodenjak i voda je bila zelena, ali je beba sve vreme bila ok.
prema mojoj rekonstrukciji, a cesto se vracam na to, mislim da bih rodila samo neki sat kasnije da nisam dobila drip.
verujem da bih izdrzala i to.
da sada vratim vreme mislim da bih trazila amnnioskopiju, ali meni je nisu ni pominjali svo to vreme, samo su radili ctg i vaginalne preglede.
meni je i dalje cudna cinjenica da me je bukvalno isto bolelo i pri intenzitetu truda od onih 30 jedinica sa ctga i pri intenzitetu od 100, s tim da mi je bol bila "lepsa" kad sam pocela da se otvaram.