Citiraj ole prvotno napisa
Jooj drage moje ja sam shvatila da smo mi razlicne ljude sa istim situacijama i problemime na razlicitim mjesta

Ianice, ZO, lilium i sve ostale pusa i veliki

Dajte mi malo pomozite, posle prve kiretazhe koja mi je bila u 9-10 tjednom krvarila sam mnogo manje oko 7 dana i bilo je malo menstrualne bolove, ovaj put mi je skroz drugacije, kiretaza je bila u 12 tjednu nemam nikakve bolove, prva 2-3 dana nakon kiretaze nisam krvarilaposle neki 5-6 dana imala sam rose iscjedak, i sad evo skoro 5 dana krvarim kao na kraju M (smedje) i ovo nema nameru da se zaustavi a vec mi je 12 dan nakon kiretaze. Dali da se javim kod ginica,ali nemam nikakve bolove ili da sacekam jos koji dan

MOLIM Vas za odgovore!!!
Malo kasnim sa odgovorom, ali nadam se da će pomoći.

Ja sam prokrvarila dva tri dana nakon kiretaže. Krvarenje je bilo popraćeno užasnim bolovima (tako zamišljam trudove) i trajalo je oko 5 dana a nakon toga se pojavio spoting. Mislim da je sve skupa trajalo oko desetak dana. Iz mene je izlazilo svašta nešto ružno. Rekli su mi da ne brinem jer se to maternica čisti. Prošlo je već tri mjeseca od K, dobili smo zeleno svjetlo i mi ponovno hvatamo O i nadam se da ću uskoro opet biti trudna.

Sretno!