Suzzy![]()
Ja sam imala isto 2 kiretaze, jedna je bila missed u 10 tjednu i ne samo sto mi je bila pod opstom anestezijom nego i napravljena mi s vakumom kako se endometrij ne bi ostetio previse.Ovo pisem u slucaju da se dogodi nekom curom isto(nedaj boze) da zna da moze i tako. Vtora kiretaza mi je bila zbog anomalije ploda i bila je u 12-13 tjednu i moralo je da se kiretira i naravno pod OPSTOM anestesijom.Posle toga sam pila Cyclo proginovu kako bi mi se endometrij obnovio malo brze.Nakon toga uterus nije mogao sam da se procisti skroz i nakupilo se malo krvi u njega i opet mi je napravljena evakuacija krvi s vakumom i naravno opet s opstom anestezijom.I sad opet pijem hormone jer moj doktor(inace najbolji strucnjak u makedoniji) opet mi je dao hormone jer kaze da hormone mi samo mogu pomochi i u nikom sluchaju odmoci(osven povecanje kilaze) i sad ovaj ciklus mi je prepisao estrofem 2x2 10 dana i nakon toga kombinaciju estrofen i dabroston 2x1 isto 10 dana.
Znaci sve cure koje nedaj boze trebaju proci kroz ovaj grozni cin kiretaza molim vas ne dozvoljavajte da osetite fizicku bol,jer ja misli da je dovoljna ona psihicka bol koju prezivljavamo nakon kiretaze, a za te doktore SADISTE koje rade kiretazu bez opstoj anesteziju da vidim neka to urade i na svojoj kceri tako.
Izvinite ako sam bila gruba ali stvarno sam veoma ljutai Suzzy ljubim te i budi hrabra.