Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Mala skola dojenja, Zagreb, 16.5.2007.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Mala skola dojenja, Zagreb, 16.5.2007.

U srijedu, 16.05. 2007. u Čanićevoj 14, u Rodinom gnijezdu, održat će se radionica o dojenju.

Radionicu vode savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.
    Radionica je besplatna. Početak je u 18 sati, predviđeno trajanje dva sata.

Prijava dolaska na telefon 098/719 825 je obavezna jer je broj sudionika ograničen.

Molim vas da me zovete iza 16 sati za prijave, frka na poslu. Vikend isto može.

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bok!
    bila sam jucer na skoli dojenja i bilo je lijepo i poticajno.
    zanima me mogu li se oni materijali koje su nam voditeljice podijelile (mislim na fascikl s papirima o dojenju, pelenama i sl) dobiti neovisno o prisustvovanju tecaju?
    pitam to radi frendice koja treba roditi za 3 tj. a bila je sprijecena jucer u tom terminu pa mi je rekla da joj moram sve prepricati i eto meni palo na pamet da pitam moze li i ona dobiti taj fasciklic?

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja bum se ubila!!!!!!!!!!!!
    termin za 20 dana a obavijest o školi dojenja nisam vidjela :shock: :shock: :shock:
    kaj bum sad, pretpostavljam da nema šanse da škola bude ubrzo

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

di_zg, ako ti se da potegnuti do Karlovca... Mala škola je 24.5. (sljedeći četvrtak).

pušačice, mogla si jučer reći curama, sigurno bi ti dale.
    ovako... ako se da tebi ili prijateljici prošetati do Gnijezda...
    ili sve to isprintati sa Portala.

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma znala sam otprije da joj trebam sve prepricati, ali kad su dijelile fascikle, nije mi bilo ni na kraj pameti, tek mi je danas doslo kad sam vidila da unutra ima svega i da je korisno i da bi si mogla kopirati pa se upalila zaruljica: hej. pa neka pita ona sama jel moze dobiti original koji je ljepsi i prakticniji od kopije!

di_zg nemoj se molim te ubijati nit zivcirati. probaj i ti odgegat po fasciklic, prolistaj si, imas skoro sve unutra. skola djeluje onako vise kao poticaj, motivacija za dojenje i ne odustajanje pri prvoj poteskoci, uvjeravanje u zdravlje i pozitivne ucinke na mamu i bebu, jako lijepo i poticajno, ali nije da se tamo dijele neke misteriozne tajne dojenja pa da ti bez tih saznanja ne budes uspjela.

samo budi tvrdoglava i daj ciku bebi kolko god budes mogla. moja sestra nije isla na tu skolu (ima 2 curice) a po svojim uspjesima u dojenju je prava poticajna roda, mogla bi biti instruktorica. preporucila mi je i knjigu "sve o dojenju", zaboravila sam autora, ak te bude interesiralo, potrazit cu, jako dobro i korisno i detaljno stivo za razliku od mnogih preopcenitih. ne znam sto bi "RODE-odrzavalice tecaja" na tu knjigu rekle al mislim da ne skodi.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

To je knjiga Gorjane Gjurić i preporučamo je kao dobru literaturu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •