-
Evo kako se razvija situacija: juce uopste nije kakio, a danas jeste, tri puta - sto je prilicno redak slucaj, ustalio se na dve dnevno vec duze vreme. Danas je opet bilo muke pirikom podoja - ponovo napinjanje, pa vriskanje, pa plakanje, pa vec sam se mnogo uznemirila, ne znam sta mu je. Uplasila sam se da nece dobro napredovati - i to malo sto sisa uglavnom bljucne, onda place i tako. Ipak, posto se konacno iskakio, pred samo spavanje je konacno lepo sisao. Stolica mu je uvek sasvim u redu - zlatno-zuta, cini mise nije tecna, onako zrnaste strukture.
Ja nisam menjala nista u pogledu ishrane u poslednjih mesec dana, kada su potpuno bili nestali ti problemi kod podoja. Zato ne verujem da odjednom sada ima veze mleko i mlecni proizvodi? I dosada sam jednako koristila (mleko ponajmanje), pa nije imao tu muku. Iskreno se nadam da ce sutra da bude bolje, ako ne, pocecu da panicim. Bojim se da ce gladovati ako tako bude samo pokusavao da sisa...
Najlakse cu da izbacim mleko. Da, ima jedna stvar, ali ne mogu da verujem da moze da ima veze - pre par dana pocela sam da koristim contractubex, lek za ublazavanje oziljka od carskog reza (postavila sam pitanje na forumu da li neko zna nesto o vezi ovog gela i dojenja, posto pise u uputstvu da treba se posavetovati sa lekarom, ali niko nije imao primedbe). Ne mogu da verujem da bi gel mogao da se resorbuje, pa jos da nesto izmeni mleko?!?! :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma