Dođem i ja :D
Ak je u 9 ujutro, bas bih mogla doci...Naime, popodnevne vrucine nikako ne podnosim. Joj bas se veslim upoznati vas!![]()
Zelite li da ponesem fotici i da ovjekovjecimo nacu kruznicku kavu s koje cemo slati milijun vibri nasoj RVukovi?
![]()
opet kava?
ha, ha, bas super!
i ja dolazim!
ovaj put cu probat ne zakasnit 2 sata.
bauba, komplimenti na dobrom prijedlogu! vidis kako svima pase!
cure, uživajte i za nas!
LE slikaj obavezno, da vas vidimo...
rvukovi, vibrat ćemo svi mi...![]()
Otkazivanje nije u mom stilu, ali ubila me danas vrucina, stvarno ne bih sutra jos po tramvajima, racunam da bih se vracala taman kad opako zapekne. Drugi put cure, kad me mm bude mogao prebacit. Sutra nemre i stvarno ne mogu oslonit se na javni prijevoz po ovoj vrucini. Sorry.![]()
LE mozda i ja slicno ucinim, vidit cu. danas mi je bio bas tezak dan, odlucit cu ujutro kad se dignem. al ja sam ipak iz VG i u 39.tj a muz mi uzme auto na posao svaki dan pa zamisli kako mi je zabavno. svejedno ne posustajem jer mrzim se kad se ponasam kao trut.
Hm... pa jel idemo onda ili nitko ne dolazi? Svi nešto otkazuju... :/
Pa, ja ujutro (čitaj za 25 minuta) idem u grad, moram nešto obaviti. 9 mi odgovara i biti ću na cvjetnom, pa ako netko dođe -super. Ako ne, idem doma...
Ja krečem.
bas sam tuzna, tek sam se digla. i da sad krenem, stigla bi tek za sat vrem. to mi je kad po noci setam ko vampir.
nadam se da uzivate.
Cure, jel netko raspoložen za kavicu ovaj tjedan? Ne znam još točno koji dan jer ovisim o tome kad će mi mama doći.
Laumi i Chris blue, ovaj tjedan ću ići ujutro u Zg nešto obavljati, pa bih baš bila raspoložena.. Javim danas koji dan- sri, čet ili pet.![]()
Ja mogu doći ali s Jankecom i voljela bih ako može što ranije ujutro![]()
ja mogu ovaj tjedan!!!!! :D
bauba, daj pls, nemoj srijedu jer moram u devet ujutro biti na pregledu kod ginekologa![]()
Čet, pet, super... najbolje ujutro da ne zakuhamo na vrućini...
Dakle, tko je za četvrtak u 9 ujutro na Cvjetnom?
Mogu i ja. Samo ne znam koliko ću moći mirno sjediti i piti kavicu s obzirom na mog huligana. Možda 10-ak minuta :/
Ja neću imati puno vremena, moram krenuti doma oko 10:45 da pokupim klince u vrtiću, ali baš se veselim kaj ću vas malo vidjeti. To mi je zadnje prije rodilišta.
ninik vidim tebe tu zadnju i mislim si...ma ne buš valda stvarno došla.
Ali opet zakaj ne, bumo te malo nasmijali, malo ću te pustiti da loviš Janka i navečer si na porodu![]()
mogu i ja pokusati organizirati svoj dolazak. naravno ne ovisi o meni nego o cuvalicam za BC-a, jer ja fakat ne mogu i njega josl loviti po cvijetnom.
konačno i ja dolazim! :D
Ja na žalost ne mogu. D. je doma, a nju vući na bus i tramvaj, pa natjeravati po cvjetnom cijelo vrijeme, pa doma istim putem bilo bi puno previše čak i za mene.
Kakva je prognoza i gdje, tj. u kojem bircu ce tocno biti kava? Moze mi netko dati broj moba za finalni dogovor u cet. ako budem dolazila, da vas ne trazim po Cvjetnom, nikog jos osobno od vas ne znam...
Ja opet ne mogu, već imam jedan dogovor. Ali ako se otkaže - dolazim!
sta je najbolje ja sutra idem na fax ujutro u 10 pa bi mozda i mogla svratit... nesto si u zadnje vrijeme mislim da nije u redu da setam ovolka naokolo, sta ako mi vodenjak pukne nasred tramvaja i napravim poplavu pa me svi pocnu hvatat i panicarit, al kad vec sutra moram i ovak i onak do grada, mozda svratim. ajd budem si jos razmislila. bas bi voljela.
u svakom slucaju, imam broj od ana.m pa ako se odlucim doci, budem tebe nazvala pitat di ste se ugnjezdile.
Samo ti mene zovi. Jedino moram odmah reći da ako se ovo vrijeme nastavi i sutra mi nebumo došli. Sve dolazi u obzir i oblaci i sunce, ali kiša nikako
![]()
Ja nebum došla jer je meni sutra rođendan pa da vas ne moram sve počastiti!Šalu na stranu, drage moje vama svaka čast al ja više ne mogu kaskat po gradu, do ljekarne u kvartu mi je vrhunac...
![]()
Vama želim da se lijepo provedete i popijete jednu i za mene!![]()
Švedica, sretan ti sutrašnjo rođendan! Znači, mama Račica će roditi malu Račicu (kao i ja)! Popit ćemo nešto i za tebe!
Inače, curke, prognoza za sutra je bez kiše (ako nisu fulali).
ninik, dolaziš?
Možda dođe i [/b]mamuška (ima neke obaveze pa nije sigurna hoće li stići). Vidimo se!
a gdje se inače nalazite na cvjetnom?
Kod benettona! Ali onaj tko prvi dođe obično sjedne na najbližu klupicudijana76 prvotno napisa
![]()
A bit će veselo, vidim..![]()
Sunce je, znači dolazimo u punom sastavu.
~~~~~~~~~~~~~~ da mamuška uspije doći, barem malkice.![]()
Odoh se spremati pa u grad...![]()
Idem i ja sad. I imam dovoljno vremena, mužek bude uzeo klince iz vrtića![]()
ninik i ti ces doci?
onda moram i ja, konkurencijo!
ali moram 1. na najvaznije konzultacije na svijetu na fax u 10h pa ako budem gotova za 10min s tim a mogla bih, onda vam se pridruzim, a ako profesor kasni onda sumnjam da cu uspjet sve to u trku... ipak sam sad vec prava tuljanica po proporcijama.
mogli bi opet organizirati neku kavicu uskoro...ko god može! ste za?
Ja sam za ako bude ujutro (zbog vručina). Samo moramo požuriti da ne rodimo prije kave.
Joj, ja n znam, bih ali opet tlaka mi je vilu se gradom. Doduše idući tjedan MM ide na godišnji pa bi on možda mogao ostati s Jankom doma a ja da malo dojašim do grada, ali tek negdje četvrtak ili petak!
ana.m prvotno napisa
VUČI se gradom, uf jesam plava
a onda navecer cekamo lijepe vijesti iz rodilista, zanima me koja ce mojim stopama![]()
Ja bih voljela biti taspajalica prvotno napisa
![]()