Dajte, molim vas, pogledajte ovo i recite mi tko može to ići raditi - i još bolje: snimati i staviti na web!
![]()
http://www.ejb.com/video/16250/Baby_driver.html
Dajte, molim vas, pogledajte ovo i recite mi tko može to ići raditi - i još bolje: snimati i staviti na web!
![]()
http://www.ejb.com/video/16250/Baby_driver.html
:shock: :shock: :shock: ...bože nisam mogla vjerovati što gledam!![]()
I sto je najgore izgleda da se savrseno zabavljaju (ne beba vec taj koji ju jue stavio u volan). :shock:
ju jue=ju je
masmater, koji idioti! :shock:
ako je htio ispast cool, šta ga žena nije snimila kako tuče glavom o zid - pa bi se smijali!
A ludi Amerikanci, tko drugi! :/Amalthea prvotno napisa
Ne znam zašto sam to išla gledati, smrzla sam se :shock: :shock: :shock:
A onda sam pogledala i onaj gdje su bebača stavili ispred bijesne kobre :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (pretpostavljam da su joj izvadili otrov jer su se u pozadini veselo hihotali, ali svejedno![]()
:shock: )
Nekim ljudima su djeca u rangu kućnih ljubimaca i igračaka... debili na kvadrat, potpisujem Andoru
I ja sam to vidjela :shock:MalaSirena prvotno napisa
![]()
:shock:
Užas i još mi se čini po rukama da je to možda mama?
O, da, da, ludi Hrvati nikad ne bi napravili tako nešto...Winnie The Pooh prvotno napisa
Nisam još vidjela ovako nešto kod nas, ali sam uredno vidjela bebice u tatinom naručju dok vozi ili kod mame na suvozačkom mjestu ili kako stoje između sjedala (ovo mi je omiljeno). Ništa manji idiotluk od ovog prikazanog.
Not the safest thing you can do with your baby... actually one of the most dangerous.
Te će riječi sigurno spiriječiti daljnje razvijanje sličnih briljantnih ideja![]()
Sutra će biti djeca na portapakiu,a naslov će biti "cabrio za svaki džep"![]()
A ja se pitam koju autosjedalicu kupiti...uopće nisam maštovita.![]()
Uz to dodajem i djecu vrićke/jasličke dobi na suvozačkom sjedalu same...Luna Rocco prvotno napisa
:shock: :shock: :shock:
Sto je to neka stranica za mucenje djece? Katastrofa, ne znam sto je gore - snimka s kobrom ili ova jadna beba sto je vrte na volanu.
Koje su to budale, svi po redu!![]()
:shock: :shock:
stisnuo mi se želudac...![]()
nisu normalni![]()
grozno
ali i kod nas vrlo prisutno![]()
Ovo viđam na žalost jako čestoLuna Rocco prvotno napisa
![]()
nisam mogla vjerovat kaj gledam. a na ono bijesno okretanje volana mi se stisnuo želudac
U današnjem 24 sata :
Da bi prošao obred odrastanja, jednogodišnjak u Indiji mora "šarmirati" kobru. Zmija ga je napadala zašivenih usta i izvađenih očnjaka. Beba polako puzi prema zmiji sve dok ju ne dostigne, a onda ju ručicama obavije i privuče k sebi. Ovaj čudan obred dio je tradicije u toj azijskoj zemlji.
http://www.24sata.hr/articles/view/50503/
Prestrašno, :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ovo je okrutno i prema djetetu i prema zmiji!MARCY prvotno napisa
Potpisujem!Luna Rocco prvotno napisa
![]()
Jadna djeca........
Nisam mogla do kraja gledati, a sad nemam volje ni ručak pojesti do kraja![]()
za nevjerovati!
potpisujem Lunu!
ponekad mi dodje da djelim brosure na krizanju ko sto djele letke!
ne želim gledati takve klipove
muka mi je .....
kao da i bez toga ne znam da takve stvari postoje
kao i onaj klip kamenovanja sirote djevojke u iraku-tko to može pogledati i ostati normalan
uvijek se sjetim one slike sa izgladnjelim dječakom na rubu smrti i lešinarom koji čeka njegovu smrt
i uopće mi nije bilo žao kad sam pročitala da je fotograf počinio samoubistvo par mjeseci kasnije
Fuuuj!
![]()
ta slika je tako strašna, ali mislim da je pokupila neku nagradu...marija71 prvotno napisa