Cure, molim pomoć.
Ja sam u 23. tjednu, svi nalazi osim cerviksa su savršeni, tegoba više baš nikakvih nemam, ali cerviks je od 17. tjedna "vanjsko ušće za vršak prsta otvoreno" i do sada bez promjene. Pazim se, izležavam, ne dižem teško i sve je za sad u redu. Ali, 28.05. trebala bi avionom u Njemačku, to je sat leta, a gin mi kaže da je bolje 15 sati u autu nego sat leta, a na moje pitanje zašto odgovor je: " Nećemo sad filozofirati, ako ćete ići, idete na svoju odgovornost". Ima li to vama smisla? Ima li tko iskustva sa letenjem u trudnoći? Prema njegovim procjenama sam skeptična jer sam i nalaz cerviksa saznala mjesec dana nakon što ga je on upisao u trudničku (on to upiše, a meni kaže sve u redu vidimo se za 3 tjedna), a na zadnjem pregledu mi je opet rekao sve u redu i vidimo se za tri tjedna, ja poučena prethodnim iskustvom otvorim trudničku a u njoj piše Normabel 2 mg??. A kod mene niti riječi o nervozi, pritisku, kontrakcijama, bilo čemu što bi bilo indikacija za tab. za smirenje. Niti mi je riječi rekao da mi preporuča Normabel.
Molim vas za savjete, zbunjena sam, jer da je do mog ginekologa, ja bi još mislila da rode donose djecu, toliko on komunicira s trudnicama.