-
Sad sam 31 tj i cijelu trudnocu putujem, uglavnom autom - ako je sve ok, ne znam zasto bi itko branio putovanje, osim ako isto iz nekog razloga ne ukljucuje veliki stres. No, sto se tice aviona, navodno je na velikim visinama pojacana kolicina radioaktivnog suncevog zracenja, koja moze stetiti fetusu. Ipak, na visinama na kojima lete komercijalni avioni kolicina tog zracenja je uglavnom zanemariva. Neke aviokompanije (navodno, nisam istrazivala) objavljuju i razdoblja pojacane sunceve aktivnosti u pojedinim periodima upravo zbog trudnica koje ne zele nista prepustati slucaju (Sunceve protuberance - 'baklje' - odasilju to zracenje, kojem smo ionako svi izlozeni, no logicno je da je na vecim visinama, gdje je atmosfera tanja, ono jace). Sto ja znam, ionako tijekom zivota (u trudnoce) smo izlozeni kojekakvim zracenjima pa ljudski rod jos nije izumro - nekako mi se cini da je sve to toliko zanemarivo glede komercijalnih letova da uopce ne treba uzimati u obzir taj faktor, osim ako netko ne kani letjeti vojnim avionima ili shuttleovima...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma