Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Koju maramu/nosiljku izabrati za nošenje/kišobran kolica?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Koju maramu/nosiljku izabrati za nošenje/kišobran kolica?

Na Internetu sam već dugo,proučavam,minute mi idu, a imam malo vremena.Kikići će se skoro probuditi....(mališan ima 3g, a malena 20mj.)
    Skoro ćemo na g.o. k mojima.Uvijek imamo puno stvari i kad ih smanjimo maximalno.Nećemo ponijeti kolica, a malena se još voli voziti u njima.
    Ima 20mj i 13.6 kg.
    Postoji li neka kvalitetna,čvrsta marama u kojoj je mogu nositi?
    Možda neka kišobran kolica? Čitala sam da većina idu do 14kg?!Naravno uvijet je kad se sklope da su mala i visoka cijena nam je u "sadašnjoj situaciji" neprihvatljiva.
    Hvala na svim vašim sugestijama!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam kupila kolica u turbo limaču za 79,00kn,
    stvarno su ko kišobran dok se sklope, minimalno mjesta za uzumaju...
    U njima se voze moji klinci od 15kila....

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mei TAi je idealna nosiljka...ja sam malca nosila do 2,5 god tj dok nisam ostala trudna..i dalje bi da sam mogla od trbuha..nisam uopće osjetila njegovu kilažu..na burzi možeš nać već za nekih 100-150 kn

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam kupila kolica u turbo limaču za 79,00kn,
    stvarno su ko kišobran dok se sklope, minimalno mjesta za uzumaju...
    U njima se voze moji klinci od 15kila....
    Dobra informacija,ali jesu li kolica nedavno kupljena? O kojim kolicima je riječ?
    Hvala!

Bacam se i na proučavanje Mei Tai nosiljka.Nisam shvatila gdje ih mogu kupiti za te novce?
    Posljednje uređivanje od koris : 25.06.2010. at 00:54

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj koris prvotno napisa Vidi poruku
    Dobra informacija,ali jesu li kolica nedavno kupljena? O kojim kolicima je riječ?

Bacam se i na proučavanje Mei Tai nosiljka.Nisam shvatila gdje ih mogu kupiti za te novce?
    Hvala na prijedlozima!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam jedna kupila prije 2,5godine,
    i sad jedna (identična, za istu cijenu..), to su skroz najobičnija kolica..... http://www.trudnoca.net/forum2/userp..._12999kn_1.jpg (ovakva, samo sunaša plavo-crvena..)

Imam i mei-hip nosiljku, jednostavnija je od meitai(meni osobno) jer se ne veže već ima plastične kopče i služi za nošenje na boku...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da li netko ima iskustva s ovim?
    http://picasaweb.google.co.jp/pelene...SuncicaMeiTai#
    Cijene mi se čine prihvatljivima? Zgodne i platnene pelene.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

imaš ovdje http://forum.roda.hr/threads/17918-mei-tai komentare o mei taiju. mi ga imamo. nije baš bio u uporabi. duuugo smo koristili sling, a onda je postao preaktivan i za sling i za mei tai. sling mi je jednostavniji za slaganje (samo prebaciš preko sebe), a MT je super za duže relacije jer raspoređuje težinu preko cijelih leđa. mi smo ga koristili za izlete.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam jedna kupila prije 2,5godine,
    i sad jedna (identična, za istu cijenu..), to su skroz najobičnija kolica..... http://www.trudnoca.net/forum2/userp..._12999kn_1.jpg (ovakva, samo sunaša plavo-crvena..)

Imam i mei-hip nosiljku, jednostavnija je od meitai(meni osobno) jer se ne veže već ima plastične kopče i služi za nošenje na boku...
    Gledam na stranicama turbo limača,ali ne nalazim ta za 79kn.Jedino za 199kn,nešto slično tima na fotki.ZA 79kn imaju za lutke.Da li su ta koja si kupila prije 2,5godine još u voznom stanju.O kojoj marki kolica je riječ?
    Hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •