Danas mi je stigla ljubičasta, neocarinjena :D
Prekrasna je...
Danas mi je stigla ljubičasta, neocarinjena :D
Prekrasna je...
Ajmo vidjeti sliku 8) ja baš pikiram takvu pa me zanima. Koja dužina, 5m? Jel ti jako dugačka?
samo sam htjela ovdje napisati da ce vlasnica calin blue sitea, biti u splitu i drzati radionicu o maramama 20.5. u 18 h u klubu trudnica :D
Smrc, a mene nema.: ...........
Htjedoh reći da bih je jako zeljela poslusat , a necu bit u mogucnosti pa zelim detaljno izvjesce. Bila sam na stranici, ima zena divnih stvari i to s popustom!
Gee, nije ti predugačka?! Ja sam 10 cm viša od tebe i imam maramu 4,7m pa razmišljam o kraćoj :/Ivke prvotno napisa
Vanjci, i meni je baš pisala o tome u mailu kad su ju kontaktirala pa sam ju pozvala u ZG 8)
a nece samo pokazati Calin Bleu! Kad je saznala za mogucnost ove radione, kontaktirala je nekoliko vise proizvadjaca in dali su joj primerke slingova, itd. tako da ce donesti vise nego samo Calin Bleu, a onda ce jih ostaviti sa zadrugom u Splitu, tako da mogu poceti vlastitu 'knjizaru' slingova, da mogu pokazivati mamama :Dnuna prvotno napisa
Anne je stvarno super, a dodatni je plus, da je trudna, tako da cete videti i kako vezati sa trebuscicem :D
Andreja
Da, navodno je jako tanka i lagana za ljeto... kad se složi stane u torbu i najvažnija stvar, sad je na akciji!Olivija prvotno napisa
Spličanke, baš sam ljumorna na vas![]()
jel jos postoji mogucnost vidjeti gdje te marame?tako da ce donesti vise nego samo Calin Bleu, a onda ce jih ostaviti sa zadrugom u Splitu, tako da mogu poceti vlastitu 'knjizaru' slingova, da mogu pokazivati mamama
, jer mi je promaklo ovo u splitu.
Angel kako misliš promaklo ti je, pa 20.-og je ta radionica u Splitu.
hvala sun. citala sam 20.04.
:D
Mala01 marama je stvarno mekana i tanka tako da te krajeve negdje zguram ili zavežem na leđima i bude OK.
Dakako bilo bi mi ipak malo zgodnije da je kraća ali mi puno više znači to što je bila snižena.
Kad se uslikamo stavim sličicu.
Vanjci, je li se zna kakve ce biti cijene i hoce li se moci vec na radionijci nesto kupiti? BTW, dolazis?
E...bebelina prvotno napisa
![]()
![]()
moja "Kalinka" stigla u cetvrtak, plava i neocarinjenasamo kaj mi je malo preplava, tirkizna ce cini mi se bit ljepsa zato ju jos nisam ni oprala, mozda zavrsi na burzi
(a MM ce posijediti od muke, naravno da je pitao "A kaj je to? pa kaj nemas vec dvije?"
dakle, 20.5. u 18 sati u klubu trudnica pujanke 24 (ispod crkve na pujankama).
nemam pojma, mislim da se nece moci kupiti ali cemo cuti sta ce nam ispricati i pokazati. imat cemo i simultano prevodenje za one koji en rpicaju engleski :D :D
nemoj na burzu, javi se meninelitza77 prvotno napisa
![]()
(ja ih imam već 5, šta bi TM na to rekao)
A ja nemam ni jednuA da se smilujete pa je prodate meni
![]()
Pa dobro, hoće li neka od vas cura koje ste ju dobile, staviti slikuHtjela bih vidjeti maramu u drugačijoj "atmosferi" nego što je ona na službenom situ.
E da, kako ste plaćale, karticom? Paypalom?
Dat ću sve od sebe da ti ju sutra poslikam.Mala01 prvotno napisa
PayPalom. Platila onih 5 funti za brže slanje, a na paketu vidla da je poštarina skoro 7![]()
Mala01, možeš pogledati maramu
One listiće bršljana mi je moja baka izvezla na sredini marame kako ne bi svaki put morala slagati maramu da nađem sredinu.
Ajme, stvarno je tanka! Sve se vidi parket kroz nju ! I od mene još jedanza baku. Super je to izvela.
Hvala na fotki!
Predivan bršljan! Baka je super! :D
Baka stvarno ima zlatne ruke! Za zimu je Slatkici isplela dva para štucni i dva para vunenih čarapa. To nam je bilo super jer u marami nogice uvijek vise van. Ovo ih je super grijalo.
kailash, zar nisi ti planirala kupovinu neke druge tanke marame?
Kakva je Calin bleu odnosu na Elaroo? Osjetno tanja i hladnija?
a meni nakon svog onog hvaljenja riječke carinarnice stigla danas jedna ocarinjena!!![]()
CB je ipak puno tanja i mekša od Ellaroo. Naručila sam i Bali Baby Breeze sa Gypsymama. od istog materijala kao CB. čekam da stigne.blis prvotno napisa
Sunza carinu
Evo do sad nisam imala vjerodostojnu slikicu, pa da se i mi pohvalimo sa nasom "kalinkom" MAMA SLONICA I PLAVA CB
nelitza kako si to povezala da su i noge u marami ?
Stigle dvije CB u paketu (cool gauze & microfleece), srećom nisu bile ni otvorene na carini.Pretpostavljam da to znači da se slijedeći put ne smijem buniti kad me oderu za jednu pelenu.
![]()
da lis te vec videle nove boje?
Cokoladna je super, pa i oblak (cloud) i burgundy. A olivna i onako mi je najdraza :D
Andreja
Podižem...
Do koliko kila su ove marame? One su obične,nisu elastične?