mi imamo roditeljske najmanje 4 puta godisnje.
Kod L. su nam ove godine najavili i vise roditeljskih sastanaka i radionica jer su sad predskolci i tete i strucni tim smatraju da ima potrebe za cescim sastancima.
meni je to fenomenalno, mislim da nisam bila do sada na jednom sastanku i sjecam se da mi je bilo bas koma kaj ne mogu ici (isao je mm, ja sam radila i nikako nisam mogla izaci)
odaziv roditelja je i u Lucijinoj i u Rebeccinoj grupi - pa rekla bih - odlican.
stvarno se ne sjecam da se ikad dogodilo da nas je doslo manje od 15-ak i ima jako puno roditelja koji ne propustaju niti jedan sastanak.
nekad imamo sastanke s djecom na kojima nesto radimo zajedno (tipa cestitke, bojanje, razne igre, pjevanje...), nekad su sastanci tipa radionica na kojima mi roditelji raspravljamo o nekoj temi (koju tete obrade pa zajedno diskutiramo, isto igramo neke igre i tak), a nekad su cisto informativnog karaktera (tipa radit ce ovo ili ono, trebaju ovo ili ono, idu sim ili tam....)
tete nam, naravno, i svakodnevno odgovaraju na pitanja koja imamo, ali imamo i mogucnost dogovora s tetama da se sastanemo van njihovog radnog vremena (ja sam bas nedavno imala takav jedan sastanak s R-inom tetom i to na njenu inicijativu jer je primjetila neke promjene u njenom ponasanju i zeljela popricati o njima - zelim napomenuti da se nije radilo o nikakvom pretjerano velikom problemu pa tim veci plus za tetu i njenu brigu)
i da - radi se o najobicnijem 'drzavnom' vrticu - koji radi u, po meni, prilicno jadnim uvjetima, prenatrpan djecom.