Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 62 od 62

Tema: Roditeljski sastanci u vrticima

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi imamo roditeljske najmanje 4 puta godisnje.
    Kod L. su nam ove godine najavili i vise roditeljskih sastanaka i radionica jer su sad predskolci i tete i strucni tim smatraju da ima potrebe za cescim sastancima.

meni je to fenomenalno, mislim da nisam bila do sada na jednom sastanku i sjecam se da mi je bilo bas koma kaj ne mogu ici (isao je mm, ja sam radila i nikako nisam mogla izaci)

odaziv roditelja je i u Lucijinoj i u Rebeccinoj grupi - pa rekla bih - odlican.
    stvarno se ne sjecam da se ikad dogodilo da nas je doslo manje od 15-ak i ima jako puno roditelja koji ne propustaju niti jedan sastanak.

nekad imamo sastanke s djecom na kojima nesto radimo zajedno (tipa cestitke, bojanje, razne igre, pjevanje...), nekad su sastanci tipa radionica na kojima mi roditelji raspravljamo o nekoj temi (koju tete obrade pa zajedno diskutiramo, isto igramo neke igre i tak), a nekad su cisto informativnog karaktera (tipa radit ce ovo ili ono, trebaju ovo ili ono, idu sim ili tam....)

tete nam, naravno, i svakodnevno odgovaraju na pitanja koja imamo, ali imamo i mogucnost dogovora s tetama da se sastanemo van njihovog radnog vremena (ja sam bas nedavno imala takav jedan sastanak s R-inom tetom i to na njenu inicijativu jer je primjetila neke promjene u njenom ponasanju i zeljela popricati o njima - zelim napomenuti da se nije radilo o nikakvom pretjerano velikom problemu pa tim veci plus za tetu i njenu brigu )

i da - radi se o najobicnijem 'drzavnom' vrticu - koji radi u, po meni, prilicno jadnim uvjetima, prenatrpan djecom.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

TINNA pa nemoj se tak uzrujavati zbog komentara...
    igra je možda vama bila glupa, ali rekla bih da su vam tete možda htjele pokazati ono što one igraju s djecom, a djeca to vole...i jesu li to i djeca s vama igrala ili?

a ovo što se tiče termina...očito ste se dogovorili i problema više nema

a uostalom...da poboljšate ono što vam se ne sviđa, možete i vi roditelji njima predložiti neke ideje što biste voljeli raditi na tim druženjima

npr. znam jednog tatu koji je tetama predložio da one i roditelji zajedno odglume djeci i drugim roditeljima predstavu...one su to podržale i ispalo je super...djeca su bila oduševljena

Ribica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bubička prvotno napisa
    Ribica...a tko je pružio otpor da se roditeljski održi kasnije - tete ili roditelji?
    tete

Citiraj bubička prvotno napisa
    možda su one procijenile vrijeme roditeljskog prema tome kako roditelji inače dolaze po djecu...ili?
    osim dvoje djece nitko gotovo ne završi na dežurstvu koje počinje u 16:00, većinom ih pokupe djedovi i bake

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

aaaa...to je onda druga stvar
    trebali bi im reći da ne ćete moći dolaziti u to vrijeme (ali samo ako se svi roditelji slože za to....ako ne - ništa)

mislim da znam zašto one pružaju otpor za to.... jer onda na poslu provedu ohoho sati, a to im se ne plaća...imaju samo svoju osobno zadovoljstvo

to često održavanje radionica je samo njihova dobra volja i to bi trebali cijeniti

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

u našem vrtiću je roditeljski sastanak misaona imenica

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

kak to misliš?

nemate ih? :shock:

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

Mi smo u državnom vrtiću
    2 roditeljska
    2 zajedničke radionice
    informacije svake srijede

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

zanima me dali se najavljujete za informacije ili je na principu tko dođe - dođe?

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

kod nas nisu informacije neki određeni dan, nego kada se dogovoriš sa tetom (iza njenog radnog vremena); ja baš danas idem na info. u pola 5

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

da....i ja znam za takav princip rada...pa me baš zanima kako funkcionira ovo sa određenim tjednim terminom

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja stalno iščekujem roditeljski...ali izgleda uzalud.

J. ide u vrtić od Nove godine, NIJEDAN sastanak!

A baš bi nam trebao... mislim, glupo mi je pitati ih kad će biti sastanak...stalno mislim pa valjda će uskoro...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

pa to je vaše pravo da pitate...i da izrazite želju...
    a njihova je obaveza da održe roditeljski

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •