...ne znam ni otkud poceti ni kamo svrstati moju situaciju ali kako se sve vrti oko bazalne temperature pokusat cu ovdje...
U 11mj. lani sam prestala uzimati antybaby,sve do 3mj.sam imala redovite cikluse 28-30 dana,isto kao i dok sam pila tablete nisam primjetila nikavu ralzliku,kad u 3 mj ni 45 dan ciklusa nema menge a i teste za trudnocu je bio negativan....tako je doktor izazvao mengu s PrimolutNor tableticama i poslao me vaditi hormone 5 dan ciklusa,naravno s hormonima sve ok cak nezamjetno snizen progesteron (ali nezamjetno da bi to bio uzrok izostanka menge).Iduci mjesec od menge opet nista,ultrazvuk ok jajnici super?????ali opet nema menge,i tada mi je gin.preprucio tablete Cykloprogynova da nabavim iz inozemstva te rekao da s njima mogu imat uredno ovulaciju te nastavit s pokusajima da ostanem trudna...sad ce vec 6mj (ukupno13 mj) i jos nista od trudnoce,da ne govorim da temperatur mjerim vec 6 mj i primjecujem skok u posljednja 2 tjedna ciklusa no ne uvijek i pad temperature kao sto bi trebalo biti...i tako sad u prvom mj. idemo u KBC Rijeka da vidiom gdje dalje steka a sto se tice cykloprogynove odustala sam ovaj mjesec.......a temperatura 8 dan ciklusa skocila na 37,2???????????