...a dojim šta očekivati od noći , dal ce i moja curka imati proljev? šta da kupim u ljekarni ako će imati proljev,šta da ja koristim sad da se smiri ?
help ljekarna radi do 8![]()
...a dojim šta očekivati od noći , dal ce i moja curka imati proljev? šta da kupim u ljekarni ako će imati proljev,šta da ja koristim sad da se smiri ?
help ljekarna radi do 8![]()
ako je neka crijevna viroza (koja se prenosi kapljičnim putem), moguće je da će reagirati i beba.
međutim, ona je dosta zaštićena tvojim antitijelima.
ti sebi pomozi kako bi si pomagala bez obzira na dojenje (ako uzimaš bilo kakve lijekove, pazi da nisu kontraindicirani dojenju), a bebi, ako i bude imala proljev, osim dojke - ništa.
Samo je stavljaj na prsa što češće, kako bi nadoknadila eventualni manjak tekućine.
Javi nam kako ide...
![]()
da te ohrabrim- zimus je crijevna viroza pokosila i mene i MM, u 2 kruga, Lei nije bilo nista. normalno je dojila bez da je pokazala ikakav znak bolesti, ko da je ivjela u nekoj tampon zoni. u jednom trenutku je meni bilo jako lose pa sam razmisljala da odem na infuziju ali posto su me mogli primiti iskljucivo na 6h (znaci L. bi bila 6h bez mene), to nije bila za nas opcija. sva sreca pocela sam prihvacati tekucinu. pazi da i ti ne dehidriras.
![]()
baš ste me umirile , ja evo jedem rižu , pijem puno tekućine pa ćemo vidjet kak će proć noć. lakše mi je sad kad znam da možda njoj ne bude ništa.
javim se ujutro, pusa curke puno vam hvala![]()
kako je prošla noć?
kako je bebica?
je li tebi bolje?
sve 5 , ja nemam proljev više a ona ga nije dobila :D loše smo spavale sinoć mučuili je vjetrovi pa smo spavale skupa do 12 zato se nisam javila pusa vam za podršku