Drage curke,
Iako sam tek 7 tj. trudna vec neke hlace ne mogu zakopcati, pa bi polako isla u shopping. Molim Vas ako znate u koje ducane da prvo idem. Kupila bi neke moderne hlace koje se prosiruju, suknju i neke kosuljice ili majce.
Puno hvala.![]()
Drage curke,
Iako sam tek 7 tj. trudna vec neke hlace ne mogu zakopcati, pa bi polako isla u shopping. Molim Vas ako znate u koje ducane da prvo idem. Kupila bi neke moderne hlace koje se prosiruju, suknju i neke kosuljice ili majce.
Puno hvala.![]()
Nitica čestitam na trudnoči!Imaš toga dosta na forumu jer smo puno pisali o tome ali evo probaj u Benettonu,La Vie ( Malešnica i stara Vlaška) u shopping centru prečko imaš dučan koji drži H&Movu robu za trudnice i iako izbor i nije tako velik nađe se ponešto a nisu skupi.Ja sam nedavno vidjela nešto i u Nami u Ilici pa pogledaj i tamo!![]()
Hvala na odgovoru. Ma, vidjela sam ja vec te trgovine na forumu, ali sam mislila da mozda neka od curka zna jos neke gdje je super obleka.
:D
Ja se ponavljam (sorry) al mozda ce bit dobre rabljene odjece na rodinoj rasprodaji u zagrebu za dva tjedna. Na prosloj je bilo trudnickih hlaca, majica i suknji i za 30 kuna.
Nema super obleke!
Sve je bapsko, boje u bež i smeđem spektru... U "Benettonu" je bilo zgodnih stvari, ali ne znam za koga su te veleičineIako sam bila dobila samo 13kg, nije bilo šanse da ni "netrudna" stanem u bilo što njihovo.
Do kraja sam izdržala u "civilnoj" odjeći - samo sam hodala raskopčana.
apricot prvotno napisa
![]()
![]()
Super!!!
Ma, ja vec sad hodam raskopcana (imam samo jedne hlace koje mi odgovaraju), a di je jos kraj, a i zima dolazi...Mislim da cu ipak morati u kupovinu, pa bum valjda nasla nekaj kaj nije bapsko. Uvijek sam po gradu vidala trudnice u simpa obleki. Pa, di se one oblaceeeee..![]()
Ancice, vidim da si ti instruktorica za montiranje autosjedalica. Super! Kad cu to trebati da li ti se mogu obratiti za savjet? Ustvari, vec me sad zanima da li su one nosilice na kolicima (koje sluze i kao mala sjedalica u autu) sigurne i da li se smiju montirati na prednje sjedalo ukoliko cu voziti sama bebu?
Onda ti nema druge nego skoknuti do "H&M".
Nekad davno, o trudnoći tad nije bilo ni govora, kupila sam tamo neke luuude karirane hlače (kombinacija gotovo fluorescentno ružičaste i zelene sa crnom). Jako su mi se dopale, ali mi je bilo čudno što su mi naprijed do sisa :shock:
Kad sam došla kući... tek onda sam vidjela da na markici piše: Congratulations, mamma![]()
![]()
![]()
![]()
u hm-u u grazu nema nista.
osim ak pod lijepom garderobom podrazumijevas kosulje bez oblika i slicnu 'garderobu'.
isplati se jedino otic zbog hlaca, mada ni njih nema neki izbor, al su bar jeftinije nego kod nas.
u petak sam u la vie gledala traperice- 490 kuna.
u preckom nisam nis nasla- traperice su ili malecke ili ogromne i to oni 'popisani' modeli.
:/
Meni je najbolji La Vie, ali je skup. Ja sam u trudnoći mirovala pa sam si kupila samo jedne hlače u La Vie, i te su se stvarno isplatile. Još uvijek ih nosim. Inače, tamo je bilo i dobrih suknji, puno modela hlača itd. Kupila sam si i jednu ljetnu lanenu haljinu u Benettonu, ali inače su mi trudničke stvari u Benettonu bile malo čudne - naime, ni po čemu to nije trudnička roba, nego normalna roba na gumicu (bez ikakvih mogućnosti širenja).
Da, vec sam cula da su u La vie stvari jako skupe. Znaci u Preckom nema bas nekaj...
![]()
Onda mozda treba otici u Turbo limach ili Benetton. A kaj je s Amadeusom, jel oni mozda to imaju?? (ipak oni sami sivaju, pa bi trebali nekaj imati)
Moje hlače u La Vie su koštale više od 500 Kn, ali kao što rekoh stvarno su mi se isplatile.
amadeus kolko ja znam nema trudnicku robu- ono kaj ima su ti velike majce pamucne, al na meni izgledaju ko da sam vrecu obukla ( isto sam bila u amadeusu u preckom, ne znam kak je drugdje)
O, bas krasno...![]()
Pa, di da onda idem??? Kaj cu fakat morati u La vie potrositi puno love.To bas ne bi... Htjela bi barem dvoje hlace da mogu mijenjati, al ak su tak skupe...mozda navratim na Rodin sajam...
Ja bila dvaput u HM-u u Grazu (tj Seiersberg par km prije Graza) i mogu reci da sam tam obavila cijeli svoj trudnicki shopping. Izbor naravno nije ogroman ali ako se stvarno posvetis kopanju po tih par polica koje ti stoje na raspolaganju sigurna sam da ces naci. Prije ljeta sam nasla dvoje hlace, jedne crne mekane i jedne sive malo poslovnije i jos uvijek a i do kraja trudnoce planiram stati u njih i spasile su me doslovno jer jos uvijek radim. . Sad smo opet bili nedavno i kupila sam odlicnu kosulju njezno roza za posao slicno onom sto u Benettonu kosta cca 300 - 400 kn a ja tamo platila 20 EUR. Isto tako mozes naci i zgodne majice, pulovere itd i opet po 20 EUR. Mozda sam ja samo imala srece ali za mnogo manje novaca nego u HR obuces se normalno i nebapski. Postoji i odjel za trudnice u C&A koji je odmah pored HM-a u tom centru no tamo bas nisam bila najsretnija izborom. No i tamo se da naci npr trudnicke gacice po OK cijeni. HR ducane nisam ni obilazila ali nedavno sam dosla u kontakt sa Kamarisom (ima link na ovom rodinom portalu) izgleda da i oni nude trudnicke hlace i jednostavne crne a i neke samterice su spominjali po manje od 300 kn ako se ne varam. U Benetton uvijek samo udjem i izadjem jer su mi em preskupi a em stvarno nekak imam osjecaj da su svi ti modeli za supermrsave trudnice.
U Benettonu se isplati kupiti robu na sniženjima, normalno ako do tada imate što nositi- ja sam svoju haljinu platila pola cijene koliko je normalno koštala.
Ma nađe se i u Benettonu samo treba naiči kada dobiju robu. Ja sam si tamo kupila trudničke traperice i neke laganije keper hlače koje su mi se stavrno isplatile jer ih još uvjek nosim iako sam pri kraju termina( napomena-nikada nisam bila sitna a sada me stvarno ima).U kombinaciji sa pamučnim majcama i malo mašte da se svašta složiti. Da, imaju super traper šoseve i jakne ali da istina guba stavri su stvarno za neke sitničke trudnice :/ čak je moj muž rekao prodavačici da takve ne postoje ali ona tvrdi da ih ima
Mislim da se svakako isplati otići do H&M-a u Graz. Bila sam prije dva mjeseca i kupila par stvari (hlače,tuniku,dvije majice,trudničke gaće i čarape) i em sam prošla puno jeftinije nego ovdje, em sam u hlačama i tunici bila i kuma na vjenčanju i svi su me pohvalili kao elegantnu i lijepu trudnicu. Nadam se da su komentari bili iskreni, a ne iza leđa
.
Ma imam ja doma ogledalo i stvarno su stvari ok, a nisam ni ja bila za odbacit( medjuvremenu nabacila jedno 6 kila
i teško bi me se moglo nazvati elegantnom sa skoro 80 kila
)
Odoh ja s teme... stvarno se nadje zgodnih stvari, i što je važno, puno povoljnijih nego kod nas.
U prvoj trudnoći,kad sam bila ljetna trudnica, pa je ipak bilo lakše za obleku,sam u H&M-u kupila traper haljinu za cca 250-300 kn, a ništa ljepša u La Vie je koštala cca 600, pa ti vidi...
uh....ja sam kupila sve trudničko u benettonu. traperice, samterice, hlače "na crtu" (ono, kao malo "finije").Inače u ne trudnom stanju sam nosila njihov broj M ili L (naš 38 ili 40), a u trudnoći njihov S a bila sam ogromna (bar sam sama sebe tako doživljavala (jer sam dobila 20 kila)). ne kužim kako druge cure nisu našle za sebe broj.ja sam kupovala u onom u ilici. U onom u Radićevoj imaš spavačica i pidjama za trudnice.
Tražeći prije nekoliko dana robu za Frana na www.gap.com , sa divljenjem sam gledala trudničku obleku. pa tko voli nek izvoli naručivati preko neta. Ja mislim da ću ja prevladati strah od takve kupovine pa će Fran dobiti nešto od njihove kolekcije za proljeće.
potpisujem tweety u vezi benettona! prije trudnoce sam nosila njihove hlace br.44 (nas 40), a trudnicke samterice velicine S su mi bile super. ukupno sam dobila 8 kg u trudnoci, a te hlace, na kojima je pisalo da su za od 3 do 6mj. nosila sam skoro do punih 8 mjeseci. jesu skuplje, ali su stvarno kvalitetne i udobne. imala sam i jedne prekrasne traperice iz la vie-a koje sam nosila do samog kraja, isto velicina S, no zamjerka na te hlace mi je da su malo preplitke sa straznje strane, za razliku od benettonovih.
inace, cini mi se da su ianine trudnicke stvari po cijenama nesto povoljnije od gorespomenutih. imala sam samo jednu njihovu majicu i bila sam zadovoljna, ne znam kakve kvalitete su im hlace.
e da, i championove trenirke su mi bile super u trudnoci (a i sad (još uvijek sam ogromna))
I ja sam u trudnoći nosila Bennetonove stvari, sjećam se jednih crnih hlaća, gore na vezanje bile su mi odlične za posao, i nosila sam ih do kraja trudnoće. Obzirom da sam radila do pred kraj, većinom sam nosila hlaće, gore neku majcu, haljine nisam nosila, nekak mi nisu stajale :/ i nisam našla ništa što bi mi se svidjelo. Jedne druge hlaće mi je sašila snajderica, isto su dale svoje, peri deri što bi rekli.
čula sam od jedne trudnice da preko puta ROME u Dubravi u jednoj privatnoj kući ima dućan za trudnice koji je povoljan.
Ja sam jučer bila u La Vie i ništa mi se nije dopalomožda sam previše izbirljiva. Morat ću do H&M-a
off topic - tweety što se tiče gap-a u njihovim uvjetima piše da ne isporučuju robu u Hrvatsku, ali ti provjeri jer sam ja to prije pola godine gledala i kombinirala da moja šogi u Engleskoj naruči i donese mi kada dolazi jer tu ne isporučuju
Btw., ja sam si u Ipercoopu bila kupila dvoje super hlače - zapravo ljetne trenirke koje uopće nisu bile trudničke ali su mi odlično služile za po kući i oko kuće, a bome sam ih i u bolnici koristila kao donji dio pidžame - onako su skroz tanke, gore na vezanje naprijed a malo gumice na leđima.
Ja bih ti preporucila H&M jer stvarno ima dobar izbor a ni cijene nisu magarece .
U Benetonu su sve mali brojevi a i nema bas nesto posebno (bar ja tako mislim) i ne kupuj previse stvari jer ce ti brzo okracati.
Mostarko................pa kaj je ovo???????????? :shock:
Mostarko draga. ne boj se ništa ti neče promaknuti.odi više donesi nam Luku.stavi ga u avatar da se divimo a ti surfaj do mile volje. ne brini čekat će te forum kad se vratiš,samo više kreni.
za Luku kojem je bas udobno u mamici.
Jel' u Grazu ili kod nas?MOSTARKA prvotno napisa
neče=neće![]()
Irice, neću provjeravati tvoju informaciju, dapačedržat ću je se kao pijan plota.spašava mi đep 8)![]()
Mene najbolje spašavaju champion i lotto trenirka, koja više liči na hlače nego na trenirku pa je super za posao.
Update iz trudničkog odjela H&M-a u Mariboru - imaju jako dobre potkošulje - pripijaju se ko bodić, milina jedna, ima u crnoj i bijeloj boji, koštaju recimo 7 E. Vrijede svakog eurića
Ima gaća u tri boje - roze, bijele, crne i to one velike, duboke kante. Recite što hoćete, al meni je to za zimu i moju tibu najbolje rješenje (osim za specijalne prilike).
Grudnjaci za dojenje - meni su super i sada tijekom trudnoće jer su udobni, od punog pamuka, nemaju žice - što je inače jako teško nać. Crni, bijeli i rozi. Mislim da su oko 10E.
Trenirkice, traperice (trapke su super, 40E al izgledaju ko normalne, samo imaju onu čudnu konstrukciju za trbuh - megaugodno!), hlača raznih, sve pet. Cijene - od oko 20 do max 40E.
Majičica različitih ima, kome što paše - ja zadovoljna, kupila sam nekoliko dugih, nekoliko zimskih - od 10 do 25 E. Nećete izgledati ko miljon dolara, ipak je izbor relativno sužen - al ak vam se ne da davat skupe pare i ne da vam se obijat vrata pojedinih dućančića - možete bit zadovoljne. Ima različitih boja, to je dobro.
Debelih džempera nema - to kupiš kao normalne samo da su širi i dulji kroj - isto ima u H&M-u, ja zadovoljna.
Ima čak i svečane robe za novu godinu (lijepa suknja!), nešto košuljica, baršunastih majičica (to nije baš naj naj :/ )... i to je to.
Nije loše sve u svemu - ali u Grazu je bolje. U Grazu ima preudobnih i povoljnih trudničkih hulahopki (debelih u bež i crnoj boji), bodija i sličnih stvarčica - i gaćica koje idu ispod trbušćića pa su malo ljudskije, a i imaju košare za trpat robu koju hoćeš probat pa je cijela stvar mnogo praktičnija nego u Mariboru.
Eto, da znateKome trebaju čarape i bodiji - pravac Graz. Ostale mogu i u Mariboru.
A mene zanima gdje kupiti lijepu i elegantnu stvar za na lijepu suknju (svečanu, možda za Novu Godinu) - majicu, top, košulju - bilo što. Samo da je trudničko jerbo moram prekrit konstrukciju suknjea da je u Zg, neće mi se više landrat po svijetu
![]()
Ovaj tjedan sam bila u Bebinom svijetu na okretištu u Dubravi i slučajno sam vidjela da imaju trudničku odječu pa kome se da ili mu je uz put neka ode pogledati. Uglavnom vidjela sam da imaju nekih modela i iz La Vie (cjene nisam gledala) a ima i nekih zgodnih košulja.Sutra isem po knndač i obleku za mog malenog pišulinca pa mogu baciti oko ako negoga zanima![]()
ja sam bila kupila u rijeci u "mama i beba" hlače,suknju i majicu i svaki taj komad je bio po 500 kn
Moj savjet vam je da nešto sašijete kod krojačice, ili sami, alo umijete.
Jas sam sašila suknju i hlače od jeansa, i došle su me s materijalom i šivanjem, zajedno oko 320 kn.
Dobila sam same pohvale, a sigurna sam da će mi izdržati do kraja, sad sam na 24+2.
Ja sam svoje u TL 600 kn :shock: , a u 7. mjesecu trudnoće ih više nisam mogla nositi.Mima prvotno napisa
U H&M sam našla savršene (zelene) na žniranje koje sam nosila i poslije trudnoće. Stisneš i opustiš koliko ti paše, a sve samo za ~150 kn![]()
Ifigenijo, ja sam zimus u HM-u ubola mrak trudničku košulju, prugastu, crno-bijelu. Šteta što ih nemaju više, stvar je fakat efektna i odlično stoji. To i tri majice pride su jedino što sam kupila.
Gaće - PADOBRANE, odmilja - sam dobila od brižne majke i svekrve, ali i danas stoje neotvorene u kutiji. Trudnoću sam iznijela u običnim pamučnim, samo broj većim nego prije.
Štrample nikad nisam nosila, natkoljenice su mi najveći domet.
Hlače - Champion trenirke.
Crne trofrtaljke posudila sestrična, a genijalne Benettonove uske hlače koje izgledaju kao traperice a mogu se nositi i podfrknute (iznutra su logotipi, pa tko voli...) mi je posudila frendica. Kupljene su u Milanu i to je uvjerljivo do sad najbolja casual trudnička stvar koju sam vidjela!!!
Furala sam i super suknju koja se dole može vezati pa izgleda 'baggy', ali sam morala paziti i izbjegavati finiju obleku.
Stala sam samo u tenisice i Yellow cab bakandže, noga mi je narasla za čitav broj u trudnoći.
I muž se zgražao kad smo išli van, a ja na crnu bundicu i suknju nabijem crvene tenisice.
Evo da se uključim u zanimljivu temu!
U početku trudnoće dala sam šivati crne hlače, rastezljive, za svaku priliku, i to me koštalo cijelih 80,00 kn ( materijal sam imala) :D
Nedavno sam u Mame i bebe tu u Rijeci ( cijene inače visoke) kupila crne samterice za 170,00 kn i sad sam si tip top!![]()
Trenirke na špagicu imam od prije, 3 donja dijela mi je kupila sveki (xl naravno, odmah me skužila....)
Majice i pulovere još uvijek bez problema nosim jer mi je trbuščić još mali (mada sam nabacila kojih 11 kg do sada :/ ) i to je to!
Jedini problem mi je što niti jednu svoju zimsku jaknu ne mogu zakopčati ni pod razno pa se kamufliram šalom i glumim ležernost!
Eh da, gaće! Pamučne, broj veće,bapske, opskrbila me mama, toliko su udobne da ih možda i nastavim nositi......na opće oduševljenje mm......
Sve u svemu, ne treba puno novaca, a objektivno sam baš zadovoljna kad se pogledam u ogledalo![]()
Cure, evo vam link:
http://www.anna-maricak.com
Na Millenium centru ima velika reklama sa cijenama trudničke odjeće - cijene su stvarno OK.
Je da je La vie skup, ali di ću ja iz Splita u Graz, a još k tomu moram mirovati...stoga kupih u La via jedne hlače crne i jednu suknju do koljena crnu-sve je super. Hlače su 490 s 10% pop. na gotovinu-450 i suknja 390 - s pop. 35o, ali su brate zakon i hlače i suknja , osijećam se ko žena!!!![]()
Curke evo svjezih vijesti: Bila sam u Turbo Limachu (na Zitnjaku i u Hebrangovoj) - oni vise nemaju trudnicke obleke!!!
U La vie mi se nista nije svidjelo (nekak mi je sve bilo babsko).
U Benettonu hlace 700 kn!!???, a izgledaju ko vreca i to sa sastavom 100% poliester. Nemres vjerovat. Valjda su sve prodali.
Na kraju sam kupila super traper suknju (179 kn) i svjetlo smede hlace (139 kn) u ZMD u Preckom. Mozda nije turbo guba, ali meni se svidaju i dobro mi stoje.
Jedan dan cu otici do Bebinog svijeta u Dubravi i u Millenium centar, pa cu Vam javiti friski news.
Ovaj tjedan sam intenzivno u potrazi za trudničkom odjećom. U 17. sam tjednu.
Bila u Dubravi na okretištu i nema više dučana Mame i bebe, sada se zove nekako drugačije i imaju samo stvari za bebu, mame 0 bodova.
U Nami na Trgu samo ooogromni brojevi, majice dugih rukava po 200 kuna sumnjive kvalitete.
U Shopping centru Prečko (ZMD) samo brojevi do 36 i od 44 na više - opet ništa.
I tako sam na kraju otišla u La Vie na Malešnicu i kupila krem hlače za 460 KN :shock: ali mislim da ću ih nositi do kraja trudnoće (tješim se) i uzela sam jedne tanke traperice za 149 kuna - trenutno je akcija, pa savjetujem da navratite dok još ima jer su baš ugodne i podešavaju se lako!!![]()
Pusa svim mamama i onima koje će to tek postati !!![]()
Meni je najbliži ST, a čula sam da je tamo sve preskupo, pa sam naručila nešto preko Neckermmana (kataloga Moja beba):
- trudničke traperice sa gumom u pasici za 279 kn
- trudničke hlače također sa gumom u pasici (sive) malo tanje za 289 kn.
Naručila sam svoj uobičajeni broj, jer preko Neckermana često kupujem, pa ćemo vidjeti. Javim vam hoće li biti OK.
Inače, moja mama sašila mi je za 70,00 kuna dvoje hlače na gumu za proljeće (pronašli u trgovini tekstila restlove materijala od 35,00 kn metar).
Daj javi za Neckermann, ja nisam više trudnica ali me zanima kakve su kvalitete stvari, ovako u katalogu mi izgledaju super ali prije sam naručivala neke sitnice iz Neckermanna i uopće nisam bila zadovoljna. Inače, taj katalog Moja beba mi je super ovako na papiru, ima baš jako slatkih stvari za bebe, a trudničke stvari mi izgledaju odlično.
Za trudnice sam u C&A vidjela minicu od teksasa sa volanima. Gore ima onu siroku gumu.Inace sam pristalica kargo hlaca, te imaju i takve za trudnice, samo su za malo visociju trudnocu od moje. :/
Posto mi u trudnoci uvijek noge ostanu pritkice, suknjica sa volanima je ko stvorena za meneJos da sacekam proljece, te da mi po nogama ne iskoce kakve vene.
kapilare koje sam zaradila u prvoj trudnoci cu zanemarit
![]()
Novi ducan za nas trudnice, i jos k tome povoljan!
Preko puta okretista tramvaja na Crnomercu! Prije su prodavali robu od La Vie, ali su valjda shvatili da je ljudima to preskupo - onda su se bacili na vlastitu proizvodnju, tj. sivanje. Tako da se sad hlace krecu oko 200kn, a uopce nisu lose...Ducan je jako mali, pa nemojte ocekivati preeevelik izbor, ali sto se tice hlaca i trenirkica i sl. - mislim da vrijedi pogledat!
Sretno![]()
Gdje je točno? U Ilici ili na cesti koja ide prema Svetom Duhu, ili pak u onoj maloj ulici gdje su taxisti?ivonna prvotno napisa
Na glavnoj cesti preko puta okretisa - ako ides iz centra prema Vrapcu onda s lijeve strane (iza DM-a a prije skretanja prema Plivi) - ima natpis.
Dakle, nakon točno dva tjedna stigao i moj paketić iz neckermanna:
- hlače 100% poliester, ne gužvaju se, tamno sive ra tankim, jedva vidljivim prugicama u roza boji, malo povećane naprijed preko trbuha, a od iza imaju gumu, koja se sa strana regulira gumbima, odnosno zateže po potrebi. Moći ću ih nositi do kraja trudnoće - 100%. Inače, uzela svoju normalnu veličinu 38, samo ih moram malo skratiti. Platila za njih 279,00 kn :D
- dvije spavaćice (iste u različitimi bojama) za u bolnicu - 100% pamuk, kratki rukav, kopčanje malo niže ispod grudi radi dojenja, dužina do ispod koljena, malo čipkice, ali mladenačke - svaka 89,00 kn :D
- hlače od trapera za trudnice odmah bile rasprodane, pa mi sad krivo što nisam naručila još jedne kao ove gore samo u drugoj boji, ali kad nisam mogla znati kakve će biti :/
Eto, koga zanima![]()
Ja sam u 19. tjednu i više trikovi sa gumicama i otkopčanim ne pale (pogotovo sad kad dolazi toplije vrijeme).
Bila sam u Vlaškoj i u Malešnici i opet ista priča - sve je bapsko i ono kaj bi moglo biti nosivo je bezobrazno skupo. Jedina dobra stvar u Malešnici je akcija traper suknje (149 kn, cijeli ožujak) koja je preslatka. U Top Shopu u Importane centru imaju par stvarčica ali ne baš po mom ukusu (djeca cvijeća) a ni cijene nisu baš pristupačne.
U subotu se spremam u Maribor u H&M pa ću vam javiti što ima.