Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 187

Tema: Trudnicka obleka

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

a gdje u Rijeci ima odjeće za trudnice,osim u "beba i mama"?

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Trudnica Natasa prvotno napisa
    Ja sam u 19. tjednu i više trikovi sa gumicama i otkopčanim ne pale (pogotovo sad kad dolazi toplije vrijeme).
    Bila sam u Vlaškoj i u Malešnici i opet ista priča - sve je bapsko i ono kaj bi moglo biti nosivo je bezobrazno skupo. Jedina dobra stvar u Malešnici je akcija traper suknje (149 kn, cijeli ožujak) koja je preslatka. U Top Shopu u Importane centru imaju par stvarčica ali ne baš po mom ukusu (djeca cvijeća) a ni cijene nisu baš pristupačne.
    U subotu se spremam u Maribor u H&M pa ću vam javiti što ima.
    Ja sam danas obišla La Vie (Vlaška) i Mame (Malešnica) - prvo kaj me šokiralo je to što je u cijelom dućanu samo 1/3 odjeće koja je namjenjena trudnicama koje se ne žele pobabiti, ostalo je sve za moju mamu. Katastrofa.
    U Vlaškoj sam našla neke traperice koje koštaju 480,00 kn :shock: :shock: :shock: Super su ali ta cijena. .

Nataša - imam isti problem, fora s gumicama više ne funkconira, jer sam prije nosila poprilično usko, sada sam u fazi potrege jer vani postaje sve toplije a ja sam bez garderobe.
    Molim te javii kakvo je stanje u Mariboru, mi se spremamo u Graz ali tek za 14 dana, jer tada MM ima neki dogovor, a glupo mi je svaki tjedan ići tamo (zapravo njemu je glupo)

Da li netko zna da li u onom Baby centru u Brežicama ima trudničke odjeće?
    Da li je La Vie u Sloveniji jeftiniji ?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam super hlače kupovala u Iani u Dubravi.To je bilo prije nešto više od god.dana,pa neznam kaj sad imaju.Bile su povoljne,a mislim da još uvijek imaju sniženje.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ma neke od tih stvari ni moja mama ne bi obukla
    Jucer sam bila u Frankopanskoj, butik Formula (blizu tramvajske stanice), i imaju slatke kosuljice na preklop (one kaj se reguliraju sa spagicama) - 250 kn. Ja sam sitna (broj 36) pa meni super odgovaraju. Imaju i vece brojeve. Vrijedi pogledati i prodavacica je simpa.
    Dok budem u Mariboru palniram otici i do La Vie ducana pa slijedi izvjestaj i od tamo.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Hvala Hvala Nataša
    I ja sam između 36 i 38

Iskreno se nadam (zbog tebe a i sebe ) da ćeš u Mariboru naći sve što ti se sviđa

U Formulu idem odmah jer sam blizu.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo mene sa svježim vijestima 8) .
    U subotu sam bila u Mariboru u H&M-u. Ima zgodnih stvari za trudnice. Možda sam očekivala više ali još uvijek bolji izbor i cijene nego u Zagrebu.
    Pretpostavljam da je u Grazu veći izbor.

Majice kratkih rukava od 10-13 Eura
    Košulje 20 Eura
    Hlače (lanene, traperice) 30 Eura
    Vestice oko 190kn

Ukoliko nosite manje brojeve može se naći i nešto od majica u ponudi za ne-trudnice.

U Europark Cityu (također Maribor), točnije u Emporium dućanu je dio Mothercare. Ima relativno jeftinog donjeg rublja za trudnice (5 niskih gaćica 89 kn), čarapa.
    Veći je izbor dječjih stvari kao pidžamica (3 komada 170kn), bodića (7 komada 170kn).
    Nažalost, nošena shoping euforijom nisam stigla potražiti La Vie dućan :/
    Eto toliko. Nadam se da sam nekome pomogla.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj la11 prvotno napisa
    a gdje u Rijeci ima odjeće za trudnice,osim u "beba i mama"?
    la, kakve su cijene u mami i bebi? odgovor na tvoje pitanje ne znam, naslucujem da je to jedino sto rijeka ima. sjecam se da je bilo nesto malo trudnicke odjece u benetonu, ali to uzmi u obzir ako inace nosia broj 34 -36, pa se u trudnoci prosiris do max. broj 38.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

la, bilo je nekad i u Bebama u Ri na 4. katu, u Benetonu (kao šta samdraf kaže), u Chiccu (cijene užasne)...

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

u "beba i mama" hlače i majice su po 500 kn,a haljine idu do 1000 i preko,užas,a u benetonu sam bila i nemaju baš niš posebno,obične hlače od trenerke 400 kn.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Vidjela sam jedne simpa hlače u Ianni u Osijeku (a to ima u svakom gradu, zar ne?). Ne znam cijenu, bile su u izlogu. Mislim da se trenerke mogu naći i u normalnim trgovinama, važno je da su na gumu i špagu pa da se razvlače do mile volje... Ja bih sad tako rado kupila malo nešto odjeće, ali još ne znam kako će se stvari razvijati s mojim stomakom pa sve odugovlačim...

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja sam u petak obavila prvi MINI trudnički shopping. Kupila sam u Top Shopu (Magma) u Importaneu gl. kolodvor hlače sa puno džepova, izgledaju otkačeno - za svaki dan na cipele i tenisice. Cijena je oko 490 kn, ali ja sam imala neke bodove na kartici pa sam ih platila 150 kn.
    Trbuh je "otkriven" to je dobra varijanta zbog vrućina.
    Kupila sam za 99 kn majicu na preklop isto u Importane dućan Nemo - izgleda prostojno.
    U dućanu Mame i bebe (valjda se tako zove) u Dubravi na okretištu tram. sam vidjela traperice po 150, 170 kn - pričekat ću da narastem još koji cm.

Odra pričekaj još koji tjedan, ja sam neke modele ispobavala i dosta su mi veliki s obzirom da sam u startu bila minijatura.

Nataša - hvala na informacijama. Ja ću vjerovatno za koji tjedan u Graz - samo se nadam da neće sve biti rasprodano.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja jucer obilazila ducane, i ponuda je katastrofa.
    Nakraju sam na okretistu na Crnomercu u jednom malom ducanu za trudnice kupila kosulju od La Vie i platila ju 324kn..bijela je, strech zguzvana sa polurukavima - savrsena za proljeće. Ironicno je to sto sam ju vidjela ujutro, i pomislila da je malo skupa, onda otisla u La Vie u staroj Vlaskoj nadajuci se da ce tamo biti povoljnija...mos mislit, tamo je bila 150 kuna skuplja¨!!!

Tako da sam se vratila na Crnomerec i kupila ju...prekrasna je Oni imaju neku rasprodaju 40% snizenje na sve artikle, nisam sigurna jel zatvaraju ili sta...
    Uglavnom, roba je od La Vie, a majice-tunike su 170kn (ima crvenih, krem, crnih..), obicne pamucne majice 100kn (crvenih, krem, crnih, sivih..), hlace i trenirke nisam gledala jer mi nisu trebale, ali u svakom slucaju se isplati pogledat jer stize lijepo vrijeme!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Cure ima nesto trudnicek obleke u Otto katalogu (moze se besplatno naruciti preko neta), ali je skupa. Ima i u Neckremannu, ali nije nista posebno.
    Da li je netko bio u H&M-u u LJubljani? MIslim ima li tamo stogod trudnicko?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

la, ja sam jucer u rijeckom benetonu nasla slatku suknju do koljena, materijal kao od trenerke, ali i treba mi nesto za spanciranje po zurkovu, pasica s konopcicem, rastegne se toliko da cu u njoj otici i na porod. meni se dopala, cijena 200 i nesto kuna. nije mi se ucinilo tako strasno. ponuda u rozoj i bebi-plavoj boji. imaju preslatkih majica, cijene isto normalne. bile su i zgodne 3/4 hlace, svijetlo plave sa djepovima, skupe (preko 500 kn), ali minijaturne - broj M je ekvivalent klasicnom broju 36 , ali ako ste sitnije gradje - eto...

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemam nikakav novi ducan, ali imam info o cijenama, naime...
    U Ri u Benettonu je donji dio renerke (rozi ili plavi) 346 kn, a u Zg 316 kn, dok su u Ri jedini model traperica (svjetloplavi) 540 kn, isti je u Zg 480 kn :shock: . Info o cijenama u Ri je od prije 2 tjedna i ne vjerujem da je u medjuvremenu doslo do snjizenja u Zg. Eto za nas iz Ri, em imamo 2-3 ducana, em nam je jos i skuplje .

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Da malo aktualiziram temu, jučer sam našla u Witt boyu na rasprodaji za 100 kuna lanene hlače sa kombinacijom ciferšlusa i špage oko struka, i ja strpala svojih 85 kila u njih, a trbuh iznad njih! Savršene su! Samo da napomenem, trudničke lanene hlače u benettonu su mi bile premale.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

super!Moram priznati da sam ja većinu robe kupila po "netrudničkim" dućanima.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja jos nisam otisla u neki "trudnicki" ducan. sve kupujem u obicnim, i sve sto kupim ne kupujem za unaprijed. sad je ionako nekakva "trudnicka" moda

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja u proljeće bila u Grazu i u HM-u pokupovala trudničkih košuljica i majci i još kojekakvih stvarčica...danas sam 37+3 i još uvijek furam netrudničku odjeću..One stvari iz HM-a još imaju etiketu na sebi
    Hvala bogu da mm ne primjećuje takve stvari jer inače bih dobila po turu što sam pokoupovala stvari uzalud:vragolasti smajlić:

Mucka

Početno

Samo da napomenem da je u Benettonu rasprodaja. Skoro pa pola cijene. Nije baš da ima užasno puno toga, ali se nađe ponešto. Mislim da sam i ja kupila prevelike stvari. Ali dobro, malo shoppinga ne škodi )

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jučer sam kupila u Mami hlače - jesu skupe (450) ali su super - crne, dugačke, zapeglane na crtu, s laganom gumom od bokova do ispod cica - koja se presavija po potrebi, ovisi koliki je trbuh. Ja sam sad 3 i pol mj., trbuh mi je premali za one glomazne trudničke stvari, a prevelik za moju odjeću, a ove hlače mogu nositi već sad pa do kraja trudnoće.
    Ne znam kak je za punije cure, ali za visoke mršavice kao ja (176/56), ove hlače su idealne. Inače su mi uvijek nogavice prekratke..

Početno

Cure u Kamarisu ima trudnicke obleke i to super.Ja sam na snizenju kupila traper sos i dugu lanenu suknju za dvjesto i sitno kuna a kupila bi i jos stvari ali sam se malo prije toga obnovila u H&M.Sada jedva cekam osmi mj. da dode jesenska kolekcija :D

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Samo sam vas htjela informirati da je kod mene u kvartu otvoren jedan butik za trudnice. Imaju stvarno odličnih stvari, mladenačkih i cijene su fenomenalne.

Ja inače živim u Zagrebačkoj a taj butik je u ulici Joze Martinovića i zove se "Belly".
    Imam prijatelje u toj zgradi pa sam skuzila da su nedavno otvorili taj butik i kažem vam, ima stvarno zgodnih stvari.
    Možda je malo van ruke, ali isplati se otići i pogledati.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

jucer zahladilo i ja iz fore izvadila svoje traperice. kad tamo, stvarno, stala u njih (onaj sistem s gumicom sam napravila). preko sam obukla nesto malo duze i nije se uopce skuzilo ulazim u 33. tjedan i jos nisam zavirila u trudnicke ducane. zapravo, jesam u jedan, ali sam shvatila da to nije za mene

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Blago tebi tanjaa! I ja sam ubacila onaj štos s gumicom (19-tj), ali samo zato jer su mi hlače od rastezljivog materijala, neki samt. Smeta me, ipak, jer mi je hladno na kičmi kad se nagnem...
    Kako sam još uvijek na Krku, molim pomoć, gdje da nađem nešto prikladno? Planiram sutra u Rijeku (navodno su sniženja) pa ako netko zna neki dućančić osim već spomenutog ''Mame i bebe'' nek mi javi, please!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Zvrk,nemaš baš u Rijeci nekih dućana.Moj prijedlog je da prodješ po robnim kućama,velika su sniženja,a i moda nekako trudnička ovo ljeto pa možda nađeš nešto u netrudničkim dućanima.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Michelle da li ti to misliš na Sesvete (tj. da živiš u Zagrebačkoj ulici u Sesvetama?). Gdje dođe ta ulica u kojoj je taj novi butik za trudnice?
    Thanks

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ima li što u Splitu ili okolici osim La Vie?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Curke dali je neka hodala po dućanima u zadnje vrijeme? Dali je stigla jesenska kolekcija? Ja hoću trapke, nažalost u Top shopu nemaju moju veličinu, a sveki mi je rekla da je cura koja radi s njom u bennetonu kupila trapke za 630 kn?! Gdje uopće u gradu zagrbu xs/s trudnica može kupiti nešto? Imam osjećaj da je sve napravljeno za malo veće trudnice.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Gdje uopće u gradu zagrbu xs/s trudnica može kupiti nešto? Imam osjećaj da je sve napravljeno za malo veće trudnice.
    nigdje

ja sam hlače šivala.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Curke dali je neka hodala po dućanima u zadnje vrijeme? Dali je stigla jesenska kolekcija? Ja hoću trapke, nažalost u Top shopu nemaju moju veličinu, a sveki mi je rekla da je cura koja radi s njom u bennetonu kupila trapke za 630 kn?! Gdje uopće u gradu zagrbu xs/s trudnica može kupiti nešto? Imam osjećaj da je sve napravljeno za malo veće trudnice.

Ja sam Kupila traperice xs prije par mjeseci u dućanu"Sve za trudnice" Malešnica

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Goga, mislim na Zagrebačku u Zagrebu (blizu Črnomerca). Bila sam neki dan tamo, i bas sam tražila traperice, rekli su da će ih dobiti za nekih tjedan-dva. Ali imaju super keperice po 180,00 kn u više boja. I našla sam si trenirku za 140,00 kn i imaju slatke majice od 70,00 do 100,00 kn.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Goga, mislim na Zagrebačku u Zagrebu (blizu Črnomerca). Bila sam neki dan tamo, i bas sam tražila traperice, rekli su da će ih dobiti za nekih tjedan-dva. Ali imaju super keperice po 180,00 kn u više boja. I našla sam si trenirku za 140,00 kn i imaju slatke majice od 70,00 do 100,00 kn.

Ako ides Zagrebačkom od Ljubljanske avenije prema Črnomercu, prije drugog semafora, na križanju sa Sokolskom ulicom se skrene lijevo pred zgradu i malo niže niz ulicu ti je taj butik Belly. Ulica se zove Joze Martinovića.

Ako se ne možeš snaći,vidi gdje se nalazi na Vip Navigatoru

http://navigator.vip.hr/webmga/defau...20Martinovića

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

danas sam bila u jednom ducanu (ne znam kako se zove :? ) ali se nalazi u passageu u ciboninom tornju - gleda na trg. nema neki izbor ali ima klasicne crne elegantne hlace za 220kn i par modela traperica koje su od 150 - 250 kn. imaju takodjer i traper suknje za 150 kn. sve usvemu....za prvu ruku kupiti jedne traperice i hlace a onda zapaliti do H&M-a po moderniju odjecu

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Curke, evo par svježih informacija - u Shopping centru Prečko, u podrumu nalazi se butik ZMD koji ima obleku iz H&M-a. Kupila sam si trudničke traperice za 320 kuna i baš su simpa.
    Ima još i košulja, vesti, samo nisam gledala cijene jer sam išla samo po hlače.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Iva, a jesu dobili novu robu?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Annie, pa jel ti misliš rađat? Kakva nova roba?

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bila jučer, kaj ja znam jel im to novo, al je zimsko. I vewli ženska da im treba doći još

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa
    Annie, pa jel ti misliš rađat? Kakva nova roba?
    Ha,ha! Pitam zbog robice za Roka. Navodno imaju dosta robe za novorođenčad, ali je brzo prodaju kad stigne. Bila sam prije 10-ak dana, ali još nisu dobili novu robu pa zato pitam, ne za sebe! Baš si me nasmijala!

Početno

Hallo cure,tj.buduce mame! Mogu li ja iz Stuttgarta nekako pomoci? Mislim na garderobu.Ovdje u H&M imaju dobar izbor i za trudnice i za novorodjencad......

Početno

Hallo cure,tj.buduce mame! Mogu li ja iz Stuttgarta nekako pomoci? Mislim na garderobu.Ovdje u H&M imaju dobar izbor i za trudnice i za novorodjencad......

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam bila u subotu u ZMD, katastrofa. Samo jedan red s trudničkim stvarima, uglavnom ružne, široke, demode i skupe traperice i neke seljačke bijele i roze košulje s volančićima koje izgledaju kao dindrlice. Nije to H&M roba...

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bila ja pred 2 tjedna. Ono što nije HM je koma dizajn, a što je HM ima tako slab izbor... još sam se truckala busom do tamo (sad mi se hvala Bogu već dižu u tramvaju i busu pa nisam morala letit vamo tamo u zavojima). Na kraju sam se odlučila za Benetton, staro dobro provjereno.. jes da je malo skupo...

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

evo jedna buduca mama je povise pitala ima li koji ducan u splitu ili okolici ali joj nitko nije odgovorio, a i mene zanima..!!
    la vie je preskup

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj luce2006 prvotno napisa
    evo jedna buduca mama je povise pitala ima li koji ducan u splitu ili okolici ali joj nitko nije odgovorio, a i mene zanima..!!
    la vie je preskup
    Evo imaš malo više ovdje http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...535&highlight= Kupljene hlače u La Vie-u za 450 Kn mogu doslovno baciti, nisu nizašto. Prije par dana sam uzela hlače u IANI i ful su tople, prekrivaju cijeli stomak i koštale su 400 Kn. Ima i jeftinijih i isto su dobre. Neznam da li je Bebin Svijet dobio zimsku robu, do prije tjedan dana nije..

Iva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Curke, u Zagrebu se otvorio novi butik za trudnice Belly, vlasnici su muž i žena, također čekaju bebu. Sve šivaju sami i jako su povoljni.

Adresa je ulica Joze Martinovića neznamkojibroj, to vam je kad idete Zagrebačkom ulicom prema črnomercu, skrenete lijevo odmah prije onog semafora prije Sokolske ulice.

Uostalom, pogledajte na T-com portalu na karti

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

vodenjak, puno hvala!!!

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

luce i vodenjak
    sto se tice splita,
    benetton u primi grad je trebao dobiti zimsku trudnicku odjecu a cujem da je cak i top shop kraj sv. frane dobio neke trudnicke robe, sto bi me jako obradovalo i idem prvom prilikom u izvidnicu i javim vam sta ima

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cureeeee,
    nakon što sam već dosegla stupanj potpune rezignacije nakon posjete trudničkim dućanima ZDM u Prečkom, Sve za mame u Malešnici i La vie u Vlaškoj, te zaključila kako mi nema druge nego otići u H&M u Graz, danas sam iz čiste fore ušla u Benetton u Ilici. Srećom sam sa sobom imala samo 500 kuna, jer da sam imala 2000, mislim da bi potrošila toliko u 10 minuta. Koje stvarčiceeeeeeeee.....Nije baš jeftino, štoviše, jako je skupo (vesta 600 kuna - koje pretjerivanje!), ali sam si ubola crne samterice s gumilastikom za 450 kn jer sam svjesna da nigdje drugdje neću naći tako normalan odjevni predmet tako normalnog kroja. Inače, ja u Benettonove normalne stvari jedva stanem (konfekcijski sam broj 40 i visoka 173, a oni rade stvari za cure od 160 i 45 kila), ali trudničke hlače su mi dobre small! Uzela sam one od 3-6 mjeseci, ali izgledaju mi kao da bi mogle poslužiti i dulje. Nije baš jeftino, ali - moja topla, topla preporuka!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •