Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 187 od 187

Tema: Trudnicka obleka

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

U Mercatoneu u Donjem Stupniku vidjeh neki dan odjeću za trudnice. Skromna ponuda od par ljetnih hlača i tankih traperica (oko 190 kn) i nešto trudničkih majčica.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

neki dan sam se prvi put dala u potragu za trudnickom robom (sad sam u 15 tj i sve stare stvari na kopcanje mi vise ne pasu...) i ostala sam skroz zbunjena cijenama i izborom!
    ta Mama u Kacicevoj koju spominjete ima tako bapsku robu da je to strasno, a cijene su im sramotne! :shock: pa zar da za tih par mjeseci za koje mi trebaju hlace s gumom dam 500kn?!? pa nije to stvar za par godina! meni izgleda da po tim trudn. ducanima briju da smo mi trudnice malo trknute od tih hormona pa cemo kupit sve i pod bilo koju cijenu jer nam se to ipak dogadja 1-2x u zivotu. al zar nije bolje kupit bebici bolju stvar nego bacat lovu na trudnicku robu?
    izgleda da ce i mene vidjet H&M, al poslije ljeta, neznam samo kad oni dobiju jesen/zima kolekciju? ako neko zna...?
    jer s ljetnim stvarima cu se snaci tu - kak cure kazu u Amadeusu i sl. ducanima, glavno da je na gumu ili vezanje. a i nekako mi se cini da je vecina ovosezonske robe trudnickog stila, ima dosta soseva s tim sirokim rastezljivim pasicama, a majice su vecinom siroke od ispod grudi... tako da smo pogodile godinu za bit trudne!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Scardona, slažem se s tobom. Cijene trudničkih stvari su too much!! (Al čekaj dok tek počneš kupovat npr. dječje cipelice )

Ja sam prošlo ljeto također kupovala "obične" stvari, jer je sve lepršasto, vezanje ispod grudi (majce), hlače na pasicu... Haljina ima mali milion koje su ko krojene za trudnice, a u haljinama sam provela 90% vremena

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Scardona u Grazu u HM-u ti već polovicom 8 mjeseca stiže jesenska roba.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

hvala ti Amelie! tako negdje i planiram ici.
    nego da vam javim da sam danas naisla na zgodan stand na tresnjevackoj trznici s robom za sve (ista kao i npr. u Importanneu) al se nađe dosta toga prikladno i za nas. imaju onih soseva s sirokom rastezljivom pasicom (150kn kraci, 160kn duzi modeli) i duzih majcica / tunika s kojima (za 130kn) idu i vrlo zgodne ogrlice (koje bi negdje posebno vjerojatno platile 60-80kn)
    zena koja radi je bila jako ljubazna kad je vidjela trbuscic (i sef koji je bio tamo isto tako, jer su taman bili pred spremanjem robe, oko 5h) i daju popust cca 30kn za trudnice!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Evo i mene sa jednim pitanjcem
    Da li zna netko gdje u Zagrebu se mogu kupiti standardne treger hlače od trapera? Prije kad nisam bila trudnica, bilo ih je na svakom čošku a sad ih nigdje nemrem naći :?

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Prije dva-tri tjedna bile su traper tregerice u mama Novi u Ul. I. B. Mazuranic, Malesnica. cca 330-350 kn

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo ne znam gdje bi postavila ovo pitanje, načula sam nešto o steznicima za trudnice. Jel se to nosi nakon poroda i koja je svrha i gdje se to može kupiti?

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

probaj pogledat Nakon poroda ili tamo negdje, sjecam se da sam jednom davno vidjela raspravu na tu temu

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

U trgovini Anita na TC Jarun imate samterice i tanje hlače te one na peglu za 200 kn. Grudnjaci su 280, pidžame za dojilje i trudnice 300 kn. Imaju i robicu za bebe i pojas (traka) za one koje nisko nose da se rasporedi težina

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj paws prvotno napisa
    Evo ne znam gdje bi postavila ovo pitanje, načula sam nešto o steznicima za trudnice. Jel se to nosi nakon poroda i koja je svrha i gdje se to može kupiti?
    Ako misliš na steznik za trudnice, to ti je kao trudničke gaćice (ili prije rečeno gaćetine ), samo je još na predjelu ispod trbuha pa sve oko leđa, pojačano sa debelom gumom. Meni je u prvoj trudnoći jako pomogao, a i sada. Ako idem na neku dužu relaciju, pod tim mislim duže od 15 min hodanja, obavezno ga nosim, inače sam u komi cijeli dan i sve me boli. Ako misliš duže sjediti, onda baš i nije dobar, jer te guma počne stezati. Imaš ga za kupiti u svim trgovinama koje drže opremu za trudnice, a vidjela sam i u Anitinom katalogu.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj paws prvotno napisa
    Ima ih u aniti i služe za poslje poroda da se mišići trbuha, stražnjice i bbokova lakše vrate na prijašnje stanje. Izgledaju kao duboke gaće koje imaju nešto deblji materijal koji se na kopče može regulirat sa obje strane, neznam koliko košta.

evo ti slikica
    http://www.anita.com/gb/en/0,1,104,1...cts-detail.htm

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Cure bok,
    odite pogledati u City Centar One, Top Shop i Dorothy Perkins (mislim da se tak nekak zove) uglavnom dućan do TS... Nemaju veliki izbor al ono što imaju je vrlo zgodno....
    Sretno!
    Pozdrav
    :D

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Jel netko skoro bio u H&M-u, kakva je zimska roba i kakve su cijene. Meni prije sveka trebaju carape i grudnjaci, jer sam sretnica hlace i majice nasljedila od sestre.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja bila jučer u h&m i c&a.Ima dobar izbor čarapa i grudnjaka. Našla sam bolje majce u h&m na običnom odjelu(dugače su dosta) nego na odjelu za trudnice.
    Sva sreća da je ove godine moda dužih majica(tunika) pa ima dost aveliki izbor. 7 majica u h&m za 150 eura,znači prosjek oko 20 eura.

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sto se majica tice, ja sam kupila neke pamucne, max. 12 eura... bila sam u H&M-u negdje prije mjesec dana
    kanim jos otici u prosincu, tako da i mene zanima sto ima od zimske robe...

carape (trudnicke) su bile negdje oko 6 eura 2 para, ako se dobro sjecam, i to one debele. znam da su bile crne i smedje, druge boje nisam gledala.
    grudnjaci trudnicki/za dojenje su bili po 13 eura, tj. 12,90, dakle kao i njihovi grudnjaci inace. kupila sam samo 2, zao mi je sto nisam vise...
    u svakom slucaju, mislim da se isplati. njihovi su mi grudnjaci super jer nemaju onu nekakvu mucastu tkaninu na rubovima, koju moja koza bas i ne podnosi (cesem se ko luda ako obucem takav, neovisno o trudnoci)

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Novo, najnovije!!! Imate u Ciboninom prolazu, (zapravo pored cafe bara Amadeus) jednu trgovinu koja nije specijalizirana za trudnicku robu, ali imaju fantasticne traper hlace i suknje za trudnice. Dva modela hlaca i dva suknji, a svi kostaju 250kn :D . Ja sam si kupila, stvarnos su dobre a jeftine, to je hrvatska proizvodnja iz Varazdina. Toplo preporucam!

YoungMummy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja sam najbolje trudnicke stvari (najmodernije a ne preskupe) nasla u H&M-u i Top Shopu u Importaneu. Al tijekom cijele trudnoce kupila sam samo par stvari na trudnickom odjelu, puno vise toga po 'normalnim' ducanima. Posebno moram istaknut indijske ducane (najbolja ona dva u lovackom rogu) gdje je vecina robe krojena tako da se moze nositi kroz duboku trudnocu...sve na gumu, vezivanje, tunike...zakon! A i prilicno su jeftini. Pa kome se takvo nesto svidja, ja toplo preporucam.

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Jel zna netko gdje bi u zg kupila carape za trudnice - štrample, isla bi u H&M tek iza nove godine jer su sad guzve preogromne, a malo mi je ipak hladno po nogama, i za trbuh.

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

u jadranovim ducanima ima najlonki za trudnice, ja sam doduse kupila one tanke, ali mozda ima i debljih. imaju dio koji se navlaci preko trbuha i ne steze

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Rasprodaja

Evo drage moje,iskopala sam ovu temu,da ne otvaram novu,i da vas obavijestim da ANGEL dučan u Varaždinu(ne znam za druge gradove) ima rasprodaju trudničkih stvari,več od 30kn. Pa ako kome treba,navalite.
    Meni krivo,jer stvarno više ništa ne trebam.

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Super,baš ću skočit tamo jer mi treba nova odjeća.
    Bila sam uvjerena da meni neće trebati niš trudničkog ali sad sam u deficitu,u skoro niš ne stanem(pa da si bar uzmem nekaj za kad idem kod doktora)

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

a di je taj ducan? gledam angel stranicu pa ne vidim vz na popisu....ispravak nasla
    Posljednje uređivanje od Angelina_2 : 30.06.2010. at 12:08

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nina na kojoj lokaciji je taj ducan?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

dučan ti je u kukuljevičevoj ulici,ali skroz na kraju,več blizu Vindije,s desne strane ako ideš od centra. Još poslije Palade. Šta sam ga objasnila.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Angelina_2 prvotno napisa Vidi poruku
    a di je taj ducan? gledam angel stranicu pa ne vidim vz na popisu....ispravak nasla
    Mislim da ti je na njihovim stranicama stara adresa,nisu u city centru varteks. kako sam napisala,Kukuljevičeva ulica,ali ne znam koji je to broj.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala! sad tek vidim da imamo isti termin, razlika samo jedan dan, mozda se i vidimo u bolnici

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Evitta prvotno napisa Vidi poruku
    hvala! sad tek vidim da imamo isti termin, razlika samo jedan dan, mozda se i vidimo u bolnici
    Ako u varaždinsko,onda moguče

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da, vz rodiliste

Elluna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Jel bio tko u H&Mu u zadnje vrijeme?
    Ja si razmišljam sjest na bus pa vidjet ima li šta...
    Malo sam kopkala netom, pa vidjela neke stvari koje su mi se svidjele,
    ali tko zna kako to uživo izgleda..

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Elluna prvotno napisa Vidi poruku
    Ima super stvari, ali uglavnom jos prevladavaju ljetne.
    Traperice su od 30-50 €, ali su fenomenalne. Puno je dugackih laganih kosulja od 12,99-19,99 €, ali njih ima i na obicnom odjelu.
    Ustvari ja sam puno pamucnih majica upravo nasla na ne-trudnickom.

Na zalost, na snizenju su ostali samo veliki brojevi (od L-XXL), a tako se moze naci lijepih stvari.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Elluna prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam bila prije 2 mj i našla sam svaaaaašta
    no zeznula sam se pa sam kupila samo ljetne stvari. traperica npr nije bilo broja, a stvarno su predivne. čekam zimsku bebupa ćemo se još svakako zaletiti u 9. mj

mislim da ti se isplati otići. ovdje kod nas isto ima super stvari po trudničkim dućanima, ali deru s cijenama nenormalno

Elluna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

^^ Hvala vam puno cure!!!!

Citiraj jaja1 prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da ti se isplati otići. ovdje kod nas isto ima super stvari po trudničkim dućanima, ali deru s cijenama nenormalno
    To i meni ide na živce, ne vidim zašto bi obična majica trebala koštat 400kn ako je trudnička, ma stvarno! Baš su neke cijene zapanjujuće drske..

Anais avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

najvažnije je kupiti hlače i suknju na trudničkom. sve ostalo se može prinaći i na običnim odjelima. ja kupila traperice, kratku traper suknju i jeden lagane ljetne hlaće u H&M odjelu za trudnice, ostalo (majice, haljine) kupila na "normalnom" odjelu.
    u Zgb-u mi se nije svidio dizajn traperica niti cijena.
    H&M je zakon! i uskoro dolazi u Zagreb (u Horvatinčićev centar u Varšavsku).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kaj ak ne bu H. C. u varšavskoj?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

centra će u svakom slučaju biti!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj principesa prvotno napisa Vidi poruku
    centra će u svakom slučaju biti!
    da, izgleda da će ga biti, a i H&M-a tamo. njihova je politika da najprije dolaze u centar grada a tek onda u velike shopping centre. prvo se pričalo da će se prvi dućan otvoriti u Arena centru, koji se otvara u 10.mjesecu, ali su iz H&M-a to demantirali.

i eto, vjerojatno nam da eto u proljeće 2011. taman za iduću trudnoću

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •