Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Molim savjet,problem s posteljicom

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno Molim savjet,problem s posteljicom

Cure bila sam danas na pregledu,nije mi trebao raditi uzv ali pošto ide na godišnji i nema ga slijedeći tjedan radio ga je. A ja heppy možda će mi reći spol..kad ono
    dijagnoza : prijeteći pobačaj
    sa bebom sve ok,uzv:BIp 34, FL 18,5 , AC 99 sve za 15+5 i KČS poz.
    Posteljica dopire do ušća i djelomično ga prekriva,izgleda kao da ima par sinusa i jednu anularnu tvorbu koja strši iznad UU.

Preporuka mirovanje do slijedećeg pregleda i bez spolnih odnosa.
    Direktno nigdje nije naveo da se radi o previji. I nije mi dao nikakvu terapiju.
    Sad sam na bolovanju.
    Dal je netko imao sličnih iskustava?
    Kakva je to anularna tvorevina?

help

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ovo kako si napisala je najvvjerojatnije hematom koji bi mogao puknuti i uzrokovati gubitak trudnoće! al ne brini kako če trudnoća napredovati potisnut će tvorbu i tijelo će ju samo upiti! zato miruj, uu ti znači unutarnje ušće i odnosi se na unutarnji dio grliča maternice, znači između posteljice i početka grliča ti je taj hematom pa kod odnosa možeš potaknuti na puknuće! o previji je još rano govoriti, jer opet kako trudnoča napreduje posteljica se podiže prema gore i oslobađa grlić.
    sve bu ok, ne brini,samo miruj!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

hvala draga,
    al ja sam ga pitala dali je to hematom on je rekao da nije, to ti izgleda kao prsten okruglo je sa prazninom unutra.
    više kao sinus koji se umjesto za maternicu primio natrag za posteljicu.
    mirujem i pijem normabele i nadam se da ću sad 02.08.2010 na 3d uzv znati više.

thnx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •