Citiraj Trudnica Natasa prvotno napisa
Ja sam u 19. tjednu i više trikovi sa gumicama i otkopčanim ne pale (pogotovo sad kad dolazi toplije vrijeme).
Bila sam u Vlaškoj i u Malešnici i opet ista priča - sve je bapsko i ono kaj bi moglo biti nosivo je bezobrazno skupo. Jedina dobra stvar u Malešnici je akcija traper suknje (149 kn, cijeli ožujak) koja je preslatka. U Top Shopu u Importane centru imaju par stvarčica ali ne baš po mom ukusu (djeca cvijeća) a ni cijene nisu baš pristupačne.
U subotu se spremam u Maribor u H&M pa ću vam javiti što ima.
Ja sam danas obišla La Vie (Vlaška) i Mame (Malešnica) - prvo kaj me šokiralo je to što je u cijelom dućanu samo 1/3 odjeće koja je namjenjena trudnicama koje se ne žele pobabiti, ostalo je sve za moju mamu. Katastrofa.
U Vlaškoj sam našla neke traperice koje koštaju 480,00 kn :shock: :shock: :shock: Super su ali ta cijena. .

Nataša - imam isti problem, fora s gumicama više ne funkconira, jer sam prije nosila poprilično usko, sada sam u fazi potrege jer vani postaje sve toplije a ja sam bez garderobe.
Molim te javii kakvo je stanje u Mariboru, mi se spremamo u Graz ali tek za 14 dana, jer tada MM ima neki dogovor, a glupo mi je svaki tjedan ići tamo (zapravo njemu je glupo)

Da li netko zna da li u onom Baby centru u Brežicama ima trudničke odjeće?
Da li je La Vie u Sloveniji jeftiniji ?