Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Bolna kvrzica na areoli

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno Bolna kvrzica na areoli

Pozdrav dragim forumasicama,
    Pojavio mi se problem za koji nisam nasla rjesenje u dosadasnjim postovima na forumu. Naime jucer se pojavila bol na areoli ispod bradavice, koja se pojacava tokom dojenja. Danas sam na tom mjestu napipala kvrzicu kao manje zrno bibera koja je bolna I crvena. Meni izgleda kao da se upalila montgomerijeva zlijezda. Da li je neko to imao i sta da radim jer dojenje sa te strane postaje jako bolno?

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ivannna, dobro dosla na forum! Jesi li u mogucnosti nazvati Rodin telefon za dojenje? Preko telefona ces najbrze doci do rjesenja problema jer je komunikacija puno brza.
    Telefon radi radnim danom od 15 do 20h i vikendom od 10 do 20h.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Broj je 091/22 77 220

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Evo samo da javim, da sam zvala SOS telefon, obzirom da je vec pomoglo, htjela sam da napisem o cemu se radi,mozda nekom jos pomogne. Uglavnom radi se najvjerojatnije o zacepljenju ili montgomerijevog kanalica ili nekog mlijecnog kanalica od uspod, kao kod svi zacepljenja pomaze grijanje, masiranje, pa da beba svojim vakumom izvlaci i po mogucnosti promijeniti polozaj u kojem beba doji. Meni je ovo dalo rezultate vec nakob 24h upale i crvenila gotovo da nema, bol je minimalna, kvrzica je jos tu, al sad cu je nastaviti razbijati masazama.
    Hvala svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •