Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Koju dnevnu toniziranu kremu?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Koju dnevnu toniziranu kremu?

Dakle, koju dnevnu toniziranu kremu mi preporučujete, sada ljeti, umjesto pudera, za problematičan ten jedne tridesetogodišnjakinje?

Prošle godine sam koristila Normaderm od Vichy-a, pa da se ne vrtim oko istog, imate li kakvih drugih (boljih), možda prirodnijih preporuka?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Re: Koju dnevnu toniziranu kremu?

Citiraj wana prvotno napisa
    toniziranu
    Htjedoh reći TONIRANU

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja koristim Nivea visage.
    Kako si bila zadovoljna s Normadermom? Ja imam 35 godina a puna sam akni. Koža mi je lijepa samo u trudnoći.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koristila najprije Vichy i bila mi je najbolja, onda su je prestali proizvoditi. Nakon nje Clinic i bila je jako dobra, sada ni nju ne mogu naći u parfumerijama. Shiseido-OK, sada imam Lancaster i dobra mi je. Od puno cura sam čula da je Nivea tonirana čisto u redu. Planiram probati kada potrošim ovu koju imam sad.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni nivea ne valja, svjetlija mi je presvjetla, tamnija mi je pre roskasta. uvijek mi se 'skupi' na nekim djelovima lica, pa kad izvana dođem doma brišem mrlje

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Normaderm mi je bio ok, ali isto sam imala dojam da mi je "pretežak" na licu, ipak bih nešto laganije, a da opet lagano tonira lice (imam žbljak ten)

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Zovu li se te tonirane kreme još i bronzeri? Molim dobre poznavateljice razlike (ako nije jedna te ista stvar) da mi obavezno objasne razliku i preporuče što je bolje.
    Ja redovito koristim Normaderm liniju za dan i Nui za noć, ali nisam znala da postoje tonirane kreme od Vichy-a :?
    Nivee (i bilo čega neisprobanoga) se bojim baš iz razloga problematične kože koja se meni, nakon poroda, prilično popravila.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Zovu li se te tonirane kreme još i bronzeri? Molim dobre poznavateljice razlike (ako nije jedna te ista stvar) da mi obavezno objasne razliku i preporuče što je bolje.
    Ja redovito koristim Normaderm liniju za dan i Nui za noć, ali nisam znala da postoje tonirane kreme od Vichy-a :?
    Nivee (i bilo čega neisprobanoga) se bojim baš iz razloga problematične kože koja se meni, nakon poroda, prilično popravila.
    tonirana krema-bronzer, nemam pojma.

Moj ten je i u trudnoći bio bez veze i poslije i sad....

Nova, Balea, alverde, loreal...ne pašu mi, ne znam ima li možda Avene ili dr. Hauscka?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je Balea za 19,90 kn super, bolja od bilo kojeg tekućeg pudera do sada.
    Zadnjih 3 godine uvijek u 10 mjesecu razmišljam koji puder da kupim, ne mogu se odlučiti, pa kupim kao privremeno tu kremu i na kraju je koristim do ljeta.
    Ne prekriva previše, ali taman da malo "zdravlja" koži.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moje suho lice ne ljubi baš pudere , a zbog problematičnosti koristim toniziranu svijetlu Nivea visage kremu. Ona mi je ok; druge firme nisam ni probala (za razliku od cijelog spektra podjednako neodgovarajućih mi pudera). Kupim ju recimo 2x godišnje pa mi cijena od nekih 45 kn zato nije problem.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma meni je mrsko stavljati pudere, kužite? MRSKO. A trebala bih.
    Zato mi treba kvalitetna, hipoalergena (zbog problematičnog tena) kremica u boji.
    Nitko ne zna što je bronzer?
    Jedna blogerica kod koje sam za bronzer čula davno je utihnula na blogu. Nemoš' je dozvat.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ovako sam ja to shvatila (što ne znači da je točno):
    Tonirana krema je zapravo dnevna krema s pigmentima boje (nešto kao kad bi u svoju regularnu kremu kapnula malo tekućeg pudera).
    Bronzeri su, mislim, nešto kao puder u prahu, imaju pigment boje i često i neke svjetlucave čestice od kojih se svjetlost odbija pa kožu osjenčaju i daju joj preplanuli izgled. Mislim da neki od njih imaju i učinak samotamnjenja.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala, mamanatali, onda bronzeri nisu ono što bih ja trebala.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dr.hauschka -fenomenalna tonirana krema.Može se kupiti u jako maloj tubici za probu!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bronzer može biti i tekući, ali uglavnom je vrlo tamne brončane boje i tobože daje koži preplanuli izgled (u prijevodu-bar za moj slučaj-koži daje mrljavi izgled), ne prikriva nepravilnosti

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja sam probala sve žive pudere (Lancome, HR, Clinique, Shiseido, CD, Chanel...) i obojene kreme, ali mi je najbolja bila Vichy-jeva koja se više ne proizvodi. Kupila sam prošle godine Niveu i bila mi je sasvim OK, ništa lošija od vrhunskih marki (sa Clinique-om sam si skoro uništila lice, a Clarins me total razočarao). Sada sam kupila Kanebo liquid finish i ujutro na dlanu pomiješam kapljicu njega sa dnevnom kremom i rezultat je odličan!

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj trimama prvotno napisa
    dr.hauschka -fenomenalna tonirana krema.Može se kupiti u jako maloj tubici za probu!
    Hajde, poslušat ću te.

Trenutno imam Avene tekući puder koji mi se lijepo razmazuje tek ako ga stavim netom iza dnevne kreme. Ako lice ostane nedovoljno vlažno (ako ga ne uspijem ravnomjerno razmazati u rekordnom roku) puder se pod rukom počne trusiti. Je mi izraz , ali ne znam drugi.
    Zato tražim 2u1.

Kupila sam prošle godine Niveu i bila mi je sasvim OK, ništa lošija od vrhunskih marki
    To si i ja mislim, iridana 2666, ali imam tako problematičnu kožu da se jednostavno ne pouzdam u kremu koju možeš kupiti na polici bilo kojeg supermarketa. :/ Isto takvo mišljenje imam za vitaminske preparate koji se kupuju izvan ljekarne. Ne znam, ne mogu si pomoći.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj trimama prvotno napisa
    Hvala, baš ću je kupiti i probati.

Od pudera sam do sad koristila Vichy-mogu reći da sam recimo zadovoljna, odn. najbolji mi je do sad od svih koje sam koristila, al opet, to nije to. Ne radi prikrivanja ili neprikrivanja, nego radi izazivanja novih i novih i novih akni, al eto...
    Probala sam i ovaj njihov novi. ok je za "posebne prilike" za dan, čini mi se, ipak pretežak.

DI ima za kupiti dr. Hauscka, tonirane kreme u onim "zdravim" dućanima?I da li da prvo stavim svoju dnevnu kremu pa onda ovu toniranu, ili samo toniranu?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kupila sam jučer dr. Hauscka, danas je isprobala i, ne sviđa mi se!
    Previše je tamna (iako sam već pocrnila pretamna je), i čini mi se teška, u glavnom, ne sviđa mi se.
    Sva sreća da sam kupila onaj mail tester za 20,00 kn.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Zar ih nema u više nijansi?

Sva sreća da nisam tako brza k'o ti
    Teška, kažeš...

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Teška, kažeš...
    Navodno nema, iako mi prodavačica nije baš ulijevala neko povjerenje, al rekla je da nema, da je to jedini ton ?!
    I da, čini mi se teška(al isto ću je potrošiti pa ću "biti pametnija" nakon nekoliko dana..

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Može, čekam tvoje izvješće prije nego se obrušim na svoja niska, poštena primanja ...

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

niska, poštena primanja ...
    kako postena, a ovoliko si na forumu
    (znam po sebi )

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj a zakaj prvotno napisa
    (znam po sebi )
    Dobro si me zaskočila, neću se braniti...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj a zakaj prvotno napisa
    (znam po sebi )
    Dobro si me zaskočila, neću se braniti...

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Teška, kažeš...
    Draga AdioMare, evo odgovora od magistre iz ljekarne: Dr.Hauschka tonirana krema je u samo jednoj nijansi. Obavezno probati tester prije kupnje da te ne lupi po novčaniku. Nijansiranje se postiže debljinom kreme koju nanosiš na lice. Sjećam se da je wana kad je otvorila topić pitala za toniranu kremu za masniju kožu. DR. Hauschka tonirana krema- NE!
    Ja bih ti ponudila Avene cleanance toniranu kremu (to je baš linija za masnu i aknama sklonu kožu).

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala, Lukina mama, ovo su mi vrijedne, konkretne info.
    Pogledat ću što od tih kremica nudi avene, od ranije imam njihov tekući puder.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Lukina mamma prvotno napisa
    wana kad je otvorila topić pitala za toniranu kremu za masniju kožu. DR. Hauschka tonirana krema- NE!
    Ja bih ti ponudila Avene cleanance toniranu kremu (to je baš linija za masnu i aknama sklonu kožu).
    Moja koža je sklona aknama, ali je sve samo NE masna. Više bih je okarakterizirala kao dehidriranu i ne smijem koristiti proizvode za isušivanje, naprave mi još veće zlo.
    Pašu mi proizvodi za osjetljivu kožu...bar mi se tako čini.

Hvala na savjetu, kako dan odmiče, vidim da mi je ova Hauscka grozna i neću je više koristiti.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Draga wana, ako je tako, onda probaj prvo tester Avene cleanance. Ali, kako mi ovo pišeš, mogla bi te dodatno isušivati. Ako te muče aknice, onda uzmi neki preparat koji ćeš nanositi samo na aknu. Tako ćeš je sušiti i dezinficirati, a ostatak lica će moći normalno disati.
    Dobro kažeš da ti trebaju proizvodi za osjetljivu kožu. Ne smiju biti masni, a moraju ti vratiti izgubljenu vlagu. Možda bi ti mogle pomoći slijedeće kreme:

Avene hydrance legere- fina nemasna emulzija baš za dehidrir. kožu
    Gatineau hydromineral diffusance emulzija
    Uriage Hydracristal emulzija....

Traži da ti daju testere. Bolje ljekarne ti imaju. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •