lut, odličan plan poroda!
sutra imamopriliku pokazati da smo sve mogle dobiti ovakav tretman.
i da bi ga one buduće morale dobiti![]()
i mislim se da nitko nije komentirao, a kad tamo dupli topic![]()
odličan porod i odlična asistencija! 8)
Lutonjice, prvo sam si smutila cappucino (Jacobs) jer sam znala da ne moze biti dosadno ... odlicna prica, porod bas onakav kakav bi trebao biti, iskopirala sam tvoj plan ... i ~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag da ovo postane rutina u svim rodilistima
![]()
priča je super, vjerovala sam da će biti tako - prirodno i jednostavno.
bravo!
i bravo za varaždinsko rodilište :D
Lut, koja si ti kulerica!!!![]()
PRE-LI-JE-PO!!!!!!
![]()
Zbog ovakvih priča bi ja još, ne jednom nego sto puta!
super pozitivna priča, za mene, dakle ako se odlučim na još jedno
, definitivno uzimam tvoj plan poroda pod ruku i put VŽ.
Sve najbolje tebi i tvojoj obitelji !![]()
Lutonjice, zavidim ti, meni ovo izgleda kao bajka prema mom porodu.
kad je sve ovako jednostavno napisano, zvuči i više nego moguće.....
svaka čast
:D bravo za tebe i da to zaista postane uobicajeno a ne da se neki zgrazaju na nesto sto bi trebalo biti normalno!![]()
Lutonjice,žene, treba vjerovati sebi!![]()
Što je bilo s CTG-om, da li si ga imala? Povremeno, stalno ili uopce ne?
Na tečaju su spominjali da je obavezan i da je radijus kretanja duljina spagice.
Ja bih u plan poroda još dodala da ne želim konstantni CTG nadzor pa me zanima da li to može proci, kako je bilo tebi?
bila sam skoro stalno na ctg (na trbuhu), ali mene to nije ograničavalo u kretanju, napisala sam već gore što sam sve radilaeventualnu želju za šetnjom zadovoljavalo mi je vrlo često odlaženje na wc
![]()
bravo :D
super, Lutonjice!
i velika pusa sestri Vesni što je u presudnom trenutku dala pravu podršku.
naravno i Eriki![]()
Divno![]()
Obožavam ovakve pozitivne priče s poroda!
primaljama je to općenito bilo ok, a sestra erika je bila oduševljenamomtobe prvotno napisa
doktori su ga vidjeli, ali nisu mi ni riječ o njemu rekli, znači nikakve reakcije nije bilo, ni pozitivne, ni negativne
Predivno!!!! Živio Varaždin!!!! :D![]()
Fantastičan porod i fantastična priča.
Kad bi barem svima tako moglo biti.![]()
I naravno, palac gore za varaždinsko rodilište, mislim da će im statistika porasti nakon ove tvoje priče.
![]()
Oduševljena sam ovom pričom i planom poroda. Nadam se da ću ga pronaći kad mi bude trebao za drugu bebicu!
Lutonjice, zavidim ti na samopouzdanju!
Prekrasna prica, Lut :D
Nekoliko stvari me je odusevilo: osmijeh primalje nakon odbijanja dripa, doktori koji, iako "staromodni", postuju tvoje zelje, TM koji nosi Margitu u sobu... :D
Plan poroda je savrsen. Mislim da cu si ga kopi-pejstat za slijedeci put.
Prekrasna priča......i ja bih sigurno išla u Varaždin roditi (kada bih ostala trudna) jer znam da je tamo supeeeeer.
E bas mi je drago da si napisala konacno :D
(btw. ja ju citam kao uputstvo i super je!!)
cestitam, odlicno ma bas kako treba!
super za prelijepu priču, i jedno lijepo iskustvo poroda i odnosa medicinskog osoblja... sve pohvale tebi Lutonjica za hrabrost i sigurnost u ono što želiš i kako do toga doći :D
Ovo za vodenjak, sam pitala na zadnjem pregledu u SD i rečeno mi je nakon tuširanja krenuti prema bolnici, ne čekati trudove :/
ali mi znamo da ih ne treba uvijek slušatiOvo za vodenjak, sam pitala na zadnjem pregledu u SD i rečeno mi je nakon tuširanja krenuti prema bolnici, ne čekati trudove![]()
Prekrasna prica naravno...![]()
za ovakav porod sanjam i ja
(ali naravno da prvo dodje i beba)
:D
jako lijepo, jednostavno, kako samo žena zna
za Varaždin
Priča mi je prekrasnaniti na tren dosadna.
Jako se veselim lijepim pričama iz Vž rodilišta, s obzirom da mi je ovo prva trudnoća, jer mi smanjuju strah od poroda![]()
Sad se jedino bojim da ne bude prevelika navala na stolčić, pa da mi ne kažu da je zauzet kad dođem![]()
ma kakva navala na stolčić, nema navale. kad sam na tečaju pitala što ako stolčić bude zauzet, sestra se grohotom nasmijala i rekla da nema šanse da stolčić bud zauzet jer ga nitko ne traži...
ovaj forum daje krivu percepciju![]()
sljedeći put spremam se za Varaždin 8)
plakala bih sad kada uporedim tvoj i svoj porod![]()
može plan na pp
Prekrasno iskustvo....
Nadam se da ću i ja moći napisati sličnu priču....
Lutonjica baš ti je prekrasna priča o porodu, a još me više veseli kaj je u Vž. Znači ipak ima napredka od prije 2 godine kad sam ja rodila (u zadnje vrijeme to čujem od mama koje su rodile), a krajem sedmog/ početkom osmog mjeseca dolazi nam još jedna curica! Moram ovih dana nazvati u vezi tečaja (navodno samo trebamo platiti jer smo već bili), a stolčić je moj favorit (prošli put ga još nije bilo). I istina je da uopće nema navale, valjda žene nisu informirane!
I ja, ali s istom ekipommartinaP prvotno napisa
![]()
Jako lijepa priča i krasan porod![]()
lijepo je i ohrabrujuće čuti ovakvu priču![]()
![]()
Lutonjice prekrasna priča- Točno znam taj osjećaj izmješanih radosti, euforije, sreće, uzbuđenja, ono rađaš i treseš se od uzbuđenja ( i evo sad si me rasplakala )
Tvoja priča ulijeva nadu i vraća povjerenje u naše rodilište.
Kad ovo pročitah, ima šanse da moja druga bebi bude rođena u Hrvatskoj
![]()
Čestitam još jednom.
![]()
![]()
super, super. i odlicno za osoblje koje ne ometa, makar se ne slaze sa tvojim videnjem poroda.
i strasno mi je drago citati da nema boxova, nego su sobe, da su pregledi bebe u sobi i mjenjanje pelena... ma pravi rooming-in.
i svaka cast na onom smijanju, ludiranju....
ps. a i kesi i mcdonald pred porod su mi u kontekstu tebe.![]()
stvarno divna prica
tako mi je drago zbog vas, i zbog drugih koji ce imati sanse to proci u hrvatskom rodilistu.
![]()