:shock: A ja sam iskreno šokirana
Ako je ovo što zabrinuti kaže istinito - to treba osuditi jasno i glasno !!!
Nisam ovdje da sudim o istinitosti ili neistinitosti tvrdnji - pretpostavljam da nam se obratila za pomoć jer nije imala (znala) kako i gdje dalje...
Nisam shvatila gdje je poziv na linč :?
Nisam za fizičko (niti bilo kakav drugi oblik) nasilja prema učiteljima i učiteljicama , ali još manje ne podržavam (a i šutnja je način podržavanja) nasilje nad djecom (bilo fizičko bilo psihičko)![]()
Susrela sam se sa mnogim prosvjetnim radnicima i ima ih svakakvih - od vrlo divnih ljudi do krajnje odurnih (kao i uostalom sveopće nam populacije) ....
Da je to MOJE dijete - sigurno bi se i u mojem glasu osjetio govor mržnje - jer mislim da je normalno i prirodno da svoju djecu branimo do zadnjeg daha
Želim reći - umjesto da branite učiteljicu i njene stavove -čiju priču ne znamo,a mene osobno niti ne interesira jer nije ona tražila pomoć - mislim da bi bilo konstruktivnjie pomoći zabrinutoj da što lakše pronađe put kojim krenuti za dobrobit svog djeteta.
Ja osobno bih nakon svega toga pronašla dobrog dječjeg psihologa(van škole), razgovarala sa učiteljicom (i još jednom ukazala na problem), sa ravnateljem i drugim roditeljima - ukazala bih na problem u svojoj sredini - možda još netko ima sličan problem sa istom učiteljicom ?