I ja sam zabrljala za copy-paste i citiranjem. Izvinjavam se. Moj post bi trebalo ovako da izgleda:

Citiraj Nice prvotno napisa
Nisam shvatila gdje je poziv na linč :?
Evo ovde:

Citiraj zabrinuti prvotno napisa
Sva sreća pa je majka dijeteta bila kod kuće i zaključala izlazna vrata,otac još uvijek ne zna što se događalo 30 min poslije dijetetovih riječi no sjeća se da je uzeo u ruke pištolj što mu je pokojni prijedsednik darivao i krenuo prema vratima kuće.....
Isti grad ista škola različite učiteljice,dijeca ispaštaju......
Sad se pitam,da li je majka trebala zaključati vrata?
Da je otac stigao do škole možda neka druga dijeca ne bi imala probleme u školama lijepe naše....

Citiraj nice prvotno napisa
Želim reći - umjesto da branite učiteljicu i njene stavove
Ko je ovde branio uciteljicu?

Citiraj nice prvotno napisa
mislim da bi bilo konstruktivnjie pomoći zabrinutoj da što lakše pronađe put kojim krenuti za dobrobit svog djeteta.
zabrinuta je odavno dobila odlicne savete, na primer:

Citiraj vertex prvotno napisa
Citiraj zabrinuti prvotno napisa
...ocijene su bile katastrofa četvorke iz tjelesnog,likovnog,vjeronauka,prirode.Ne bi ja lijenja na primanju izrazim nezadovoljstvo ocijenama,jer sa djetetom radim po 4 sata svaki dan od zadaće,pjesmica,preskakanje vijače,crtanja....Svoj sam život posvetila učenju,vremena za sebe i nemam,a rezultati sve lošiji.
Oprosti, ali koliko god priča o učiteljici zvuči strašno i priklanjam se mišljenjima iz gornjih postova, ja mislim da je i ovo dio problema.
Citiraj maria71 prvotno napisa
za izbijene zube su se trebala direktno javiti ravnatelju
Citiraj maria71 prvotno napisa
nije li mama iz gornjeg posta djetetu nametnula pretjerani režim učenja
4 sata?