Ja ovo gledam stavljajući se u situaciju roditelja čije je dijete povrijeđeno od strane osobe koja vrlo bitna za njegovo odrastanje i sazrijevanje u odgovornu i ozbiljnu osobu.
Učitelji i profesori mogu naparaviti ili veeeliku korist ili jednako veeliku štetu jednom mladom životu.

Uopće ne idem sa time jeli to zabrinuti napisala istinu ili ne - vodim se time da je to istina i što bih ja napravila i kako bih se osijećala u toj situaciji. Drugu stranu medalje nemamo načina čuti (a i to bi onda nas odvelo u drugom smjeru).
Dakle, ako postavimo stvari ovako kako gore piše - ja i dalje osuđujem tu učiteljicu
Bezuvjetno ne podržavam zabrinutu (ili kako već) kako sam napisala - bezuvjetno osuđujem osobu (bila ona učiteljica ili ne) koja bi ono rekla djetetu !
A k tome stavi se u kožu roditelja čije je dijete povrijeđeno i omalovažavano (ne mislim ovdje na ovaj konkretan slučaj ) i onda mi kaži da ne bi koristila sve moguće opcije da ga obraniš :?

Budući da niste shvatile bit onoga što sam željela reći odjavljujem se sa ove teme jer mi nije namjera podizati buru i "svađu" oko situacije u kojoj nisam sama - pa samim time sve ovo što mi naklapamo su pusta nagađanja...

Maria71 - nemam loše mišljenje o prosvjetarima u globalu jer u svakom žitu ima kukolja - samo me kod njih to najviše boli jer oni izravno utječu na djecu i njihovo odrastanje i samopoštovanje
Znam da su meni bili vrlo bitan dio mog života i da mi je njihovo mišljenje bilo vrlo važno.