-
I tako smo se ispričale i napisale i dođe kraj školske godine i riješenje mojih problema.Mislila sam da poslije ovoliko pisanja i različitih mišljenja ne bi bilo u redu a da Vas ne izvjestim kako sam riješila svoj problem.
Dakle,poslije niza mojih nastojanja da ispravim stvar i da iznađem riješenje bez dizanja buke dođe moje dijete iz škole uplakano,zbog jedne greške na ispitu dobije 4 uz opasku da je nemiran na satu.Ja onako ljuta kažem sinu dijete moje nisu ocijne mjerilo znanja i nemoj ti meni plakati.Na to će dijete MAMAAA imam samo jednu grešku i nisam bio zločest i di mi je TATAAAAAA!!!!KMEEEEEKMEEEEKMEEE..........
I tako do 23.00h dok suprug nije došao kući s puta (Slavonija-Rijeka).No znajući supruga i njegovo reagiranje na dječije suze nastojim ja smiriti stvar i javim mužu što ga čeka kad dođe doma.Došao suprug saslušao sina i riješio IDE TAJA SUTRA U ŠKOLU!Dijete veselo a ja bože me sačuvaj bit će šou kad ode.Probudimo se naredni dan muž obuko vjenčano odjelo,stavio kravatu,očistio cipele,aktovku u ruke i pravac škola.Ja za njim vičem nemoj pravit budalu od sebe na što će on vidiš da sam gospodin.....I ode.......Ja nesmijem da zovem na mobitel....čekam....strijepim....Nakon dva sata eto supruga....Nasmijan raspoložen sretan......Mislim il je ubio il je s njom imao neke kontakte koji nisu primjereni glavi obitelji....(šala).I kaže on meni ovako citiram:"To je jedna krasna osoba,učena i s njom se da razgovarati,jako joj je drago što je otac došao u školu jer je red da se napokon vide.I eto stvarno nije znala da je on otac dijeteta i da se sjeća da je na njenoj kući izveo vrlo kvalitetno i odgovorno obrtničke radove kojim je i dan danas zadovoljna.I da nema nikakvih problema s dijetetom,da je krsno odgojeno i izuzetno veliko znanje pokazuje to isto dijete."Kraj citata!!!!!
Ja PAF!!!!!Vode i šećeraaaaaaa!!!!!!
Mislim ja laže me đubre muško nije ni išao,ali kako provjeriti?Što ću šuti vjeruj ili nevjeruj.Ode on radit a ja kao na iglama.I eto sina iz škole.MAMAAAA,MAMAAAA Vidi danas sve petice......Ja knjige u šake i nemogu vjerovati svojim očima,hrvatski zadaća (5) grešaka ko u priči, test iz prirode (5),dva zadatka apsolutno netočna i prekrižena uz napomenu da se izuzetno trudio.Matematika množenje (5),od 20 zadataka tipa 5X4=20 18 točnih.Novi kriteriji?Što se dogodilo?Kako sad to?I onda malj u glavu!Kaže dijete:"Mama učiteljica je rekla da je bio TATA u školi,da je izuzetno kulturan i obrazovan i da sad zna na koga sam ja......."O bože nisam ni znala za koga sam se udala....
Strava i užas.No kao što rekoh došao kraj školske godine i već znam uspijeh svog dijeteta i stvarno sam se iznenadila ocijenama,i žao mi je što ovaj moj "kulturni"
muž nije ranije otišao u školu.....No sad će i nadalje on ić na primanja,ja vala neću.
Eto poajvio se "kulturni" naočiti visok 187,težak 82 kg i sad je sve u redu....Ako je tako neka je....Sve za dijete....Nek se i to završilo.
P.S."Muž kaže da mu nepada na pamet ić opet u školu,oka nije skida s njega,i to ga jako nervira no šutio je radi dijeteta....e moj "kulturni"....."!!!
Svima želim prijatne lijetnje praznike!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma