Imam utisak da se moja beba 5.5 meseci uplasila dok je sisala i htela da zaspi (to sam tek sada shvatila) jer je mleko krenulo naglo i pocela je da se davi. Unazad par nedelja imamo problema. Ja nisam shvatila sta je razlog. Kada je stavim da doji ona vristi, kasnije se to svelo samo na odmahivanje glavom, jedino u polusnu uspem da je podojim. Citala sam mnogo o tome na rodi (naravno) i posmatrala sta se desava. I evo jutros sam shvatila, jer se ona sada trudi da ne zaspi a i kad zaspi odjednom kao da se seti i odmahne uplaseno glavu od sike. Secam se da se bila vise puta zagrcnula ali nisam pridavala paznju (nisam ni znala da postoji prejak LD) Lose sam se osecala kada me odbije, kao da sam losa majkaDa li vam se ovo desavalo? Imate li predlog kako da to resimo. Zao mi je mog Misa da mi se tako uplasi od svoje tesiteljice. Ko ce onda da je tesi. Verovatno je to bilo strasno za nju
Sada sam probala kada sam osetila da mleko nadolazi da ga strcnem napolje, i stvarno takav mlaz u svim pravcima da je to strasno! Da li cesce dojenje, redje dojenje moze da popravi situaciju. Ima li neki link o tome sta da radimo? Mali majkin mis se uplasio i to u snu, i od one od koje je najmanje ocekivao! O kako mi zao! Help!