Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 111

Tema: laparoskopija

nephthys

Početno laparoskopija

ispričavam se svima kojima je pun kufer pisati o laparoskopijama. oke, do sada sam saznala kako se radi, šta se radi itd. sad me zanima- gdje je pametno otići? inače imam endometriozu, 3 cm na desnom jajniku, i to već dobrih desetak godina (da, imala sam vrlo sposobne doktore), što bi reklo od negdje 11 godina, a tek se moj treći ginekolog sjetio reagirati. prvi mi je rekao- ma nije ti to niš, to puno žena ima, to će ti samo nestat. drugi me izmasakrirao na stolu, pa tražio pare za ultrazvuk. sad se ovaj treći vratio sa specijalizacije, kad je vidio nalaze, počeo vikat i sl i prvi je bio koji mi je rekao dijagnozu i poslao me na pretrage. nakon ultrazvuka, s obzirom da već dugo imam cistu i da se ne smanjuje niti nakon 2 g yasmina, doktor rekao da moram na laparo jer mi je taj jajnik najvjerojatnije preminuo. isti savjet i od drugog doktora. e, sad, s obzirom da imam pune ruke posla s faksom, nema šanse da išta obavim prije 7.mj. pa me zanima- kolike su šanse da svi dobri doktori tad ne budu na godišnjem?
    pošto mi baš nije najbolja solucija da ostanem trudna sad (kratka veza i faks), šta mislite, koliko vremena imam za manevriranje? još ću se posavjetovat i s doktorom oko toga, ali mi je nekako draže kad čujem iskustva žena koje su slično prošle.
    a sama pomisao da možda neću moći imati djecu mi je gora od bilo kojeg horor filma.
    pa, koga mi od doktora savjetujete, koju bolnicu? koliko će me dugo držati tamo?
    samo se nadam da se nije proširila, i da imam vremena prije trudnoće- da bar još malo sazrijem
    hvala unaprijed, i držim fige svima vama koje se trudite

ivana31

Početno

Mislim da ti je najbolje da to sto prije rijesis,da ti poslije nebude zao kad ces htjeti imati djecu.A sto se tice doktora to nek ti odgovore cure koje su duze tu i koje imaju bolje informacije

nephthys

Početno

ma naravno da ću se to trudit što prije riješiti, al kad se moraju raditi kompromisi i kad ne želimo, da sam znala ranije, već bi se to obavilo. a i dogovoreno je- ako laparo prođe loše, ili se nađu nova žarišta- idemo na
    btw, ivana, čestitam

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

nephthys - dobro nam došla :D
    Meni se čini daće ti na "lokaciji: potez krevet- kompjuter- frižider" teško neko preporučit dobroga doktora
    Mislim da bi i sa lošim imali problema .
    Bilo bi zgodno kada bi napisala di živiš.(čitala sam par puta tvoj post, ali iako mi se oči već sklapaju - mislim da nisam vidila da negdi piše)
    I da li ti opcija operacije u nekoj privatnoj klinici dolazi u obzir?
    Jer u bolnicama obično treba čekati koji mjesec a i ljeto je jako zafrkano po tom pitanju

nephthys

Početno

hvala na dobrodošlici, i...ajme, ispričavam se
    tražim inf, pa me ima posvuda, tak da više ne znam šta sam gdje napisala. zagreb je u pitanju
    tražila sam po privatnim klinikama, pa nigdje ne uspjeh ništa naći...a ionako ne mogu ama baš nikako to obavljat prije nego mi ispiti završe, a doktor je rekao da neće vikat na mene, ukoliko ne budem čekala do jeseni. znam da nije najzahvalnije, ali moram se snaći kako umijem.
    pa ne bih htjela da završim kod doktora koji će od mene tražit kovertu ili pršut za donekle korektno ponašanje- da ne bude mrtvih

nephthys

Početno

hvala na dobrodošlici, i...ajme, ispričavam se
    tražim inf, pa me ima posvuda, tak da više ne znam šta sam gdje napisala. zagreb je u pitanju
    tražila sam po privatnim klinikama, pa nigdje ne uspjeh ništa naći...a ionako ne mogu ama baš nikako to obavljat prije nego mi ispiti završe, a doktor je rekao da neće vikat na mene, ukoliko ne budem čekala do jeseni. znam da nije najzahvalnije, ali moram se snaći kako umijem.
    pa ne bih htjela da završim kod doktora koji će od mene tražit kovertu ili pršut za donekle korektno ponašanje- da ne bude mrtvih

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Imam isti problem ali kod mene je pono kompliciranjie (endometrioza i na lijevom i na desnom jajniku i na debelom crijevu).
    Mučim se sa time svime već godinama.
    Naručena sa u Petrovu za 31.05 (baš na rođendan )

Ne bi te trebali dugo držati u bolnici. Ja sam došla u ponedjeljak, operacija je bila u utorak i u srijedu sam išla kući (prva operacija endometrioze prije 5 godina). Smještaj nije baš nešto ali da se izdržati.

Zbog tzv. duboke endometrioze sada moram doći 3 dana ranije :? . stvarno neznam što će mi raditi ta tri dana... A možda i bolje da neznam.

Želim bebicu i izdržati ću sve da za nju/njega.

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mislim da ti je 7. mjesec svakako zafrkan, ali jedino rješenje je da se baciš u obilazak. Ja ti neznam preporučit di bi mogla ić, ali traži od svog ginekologa da te uputi.
    I definitivno moraš hitno krenuti u traganje za terminom jer se po bolnicama operacije ne zakazuju danas za sutra.
    Sretno

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za 31.05

nephthys

Početno

hvala cure, kod gin sam naručena za uto, pa ću čut i njega. valjd ću se snać...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj nephthys prvotno napisa
    hvala cure, kod gin sam naručena za uto, pa ću čut i njega. valjd ću se snać...
    i...šta je bilo?
    inače...ja sam bila 2 puta na lpsc. kod doc. Barišića u Petrovoj... Preporučila bih ti ga zbog njegove stručnosti iako mu onaj dio ophođenja s pacijentom nije jača strana

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bubička potpuno se slažem sa tobom Barišić - Petrova.. 2X
    Upravo sam se vratila sa laparaskopije. Još mi končići vire...
    Sestre nadoknade komunikaciju sa pacijentom. Predivne su.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa
    Bubička potpuno se slažem sa tobom Barišić - Petrova.. 2X
    Upravo sam se vratila sa laparaskopije. Još mi končići vire...
    Sestre nadoknade komunikaciju sa pacijentom. Predivne su.
    a ti si znači "sretnica" kao i ja .... 2 puta lpsc.

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

I ja bi ti preporucila dr.Barisica-Petrova! Moja sogorica je kod njega operirana i sad ima malog
    Inace,ja imam slicnu situaciju tvojoj,ali zivim u Austriji i nije mi moguce doci do dr.Barisica na operaciju.Nakon 2xlapsc. lijevi i desni jajnik, sada imam opet u desnom ali nije velika, 21 mm. pa mi ne preporucuju opet operaciju jer se svakim ciscenjem jajnika ostecuje dobar dio njega a time i njegova funkcija.
    Na zalost, mi se jos uvijek borimo da dodjemo do naseg a napokon sam promijenila i ishranu o kojoj mozes procitati na :
    http://www.poliklinika-harni.hr/teme...dometrioza.asp

SRETNO!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Re: bebomanka

Citiraj bebomanka prvotno napisa
    Na zalost, mi se jos uvijek borimo da dodjemo do naseg a napokon sam promijenila i ishranu o kojoj mozes procitati na :
    http://www.poliklinika-harni.hr/teme...dometrioza.asp

SRETNO!
    daj mi, molim te, reci kako si uspjela promijeniti prehrambene navike...
    ja sam ovo za prehranu saznala već nakon prve operacije, ali jedino što sam uspjela je:
    koristiti sojino mlijeko (u svim slučajevima, osim kad radim nescafe - a pijem ga 2x dnevno sa 2 prsta kravljeg mlijeka)
    - koristiti smeđi šećer za kavu, te što više izbjegavati bijeli kruh
    - imaš li neki savjet kako se odreći prehrambenih navika koja sam usvajala cijeli svoj život...i to drastično, jer kod endometrioze treba izbaciti većinu "normalnih" namirnica? :?

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam izbacila već godinu dana mliječne proizvode, crveno meso (možda pojedem 1-2X godišnje), uvela ne špricano povrće iz bakinog vrta + vitamini, Omega 3 masne kiseline...

Od užitaka ostalo mi je još slatko. Teško mi je baš toga se odreći.

Iako sam bila na drugoj operaciji moram zaključiti da djelomična disciplina u prehrani + Omega 3 + propolis + vitamini ipak su učinili nešto dobro. Mjesecima me nije boljelo, krvarenja se smanjila a i cista sa 5 je pala na 3,5 cm i ipak mi je sačuvan jajnik.

U srijedu idem na VV da vidimo što i kako ćemo dalje.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo i mene s istim problemom. Bila sam kod doktora, i rekao mi je da moram na laparaskopiju radi ciste na lijevom jajniku, veličina 4.5*3.5. Užasno me strah i totalne anestezije, i plina i da ću ostati bez jajnika. Inače se zdravo hranim, eventualno jednom mjesečno dopustim si izlete tipa pizza, hamburger .... Već 2 i po tjedna pijem glinu, i super mi je (osobito za celulit kojeg skroz očisti ). No cista je još uvijek tu. Čula sam za neki koncentrat od papaje, danas sam ga naručila. Jedan prijatelj mi je rekao da je njegovoj mami očistio cistu s jajnika u roku mjesec dana i da doktor nije mogao vjerovat. Pokušat ću, imam vjeru da će mi pomoći, a ako ne u bolnicu ....

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo još jedne ...
    Ja sam jučer dok mi je liječnik radio folikulometriju za AIH saznala da imam endometriozu na lijevom jajniku 13mm i 14 mm
    I to zamislite tek ju je uspio vidjeti na 3D UZV , na onom obićnom se ne vidi :/
    Ja sam htjela da mi to slijedeći ciklus očisti , jer sam ionako mislila ići na lpsc ako mi ne uspije ovaj AIH , no međutim ništa do 8/9 mjeseca jer ne možemo naštimati moj ciklus i njegov godišnji odmor ...
    A budem se uhvatila čajeva i vitamina do 9 mjeseca pa možda se sama povuće od sebe ...
    A LPSC se ne bojim , ionako ću spavati cijelo vrijeme

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj AnneM prvotno napisa
    Evo još jedne ...
    pa lpsc nije strašna...malo je koma ono poslije operacije....ali i to brzo prođe

i cure... ne dajte se ni pod razno natjerat da vam za čišćenje prije operacije uvale ricinusovo ulje

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj mare979 prvotno napisa
    evo i mene s istim problemom. Bila sam kod doktora, i rekao mi je da moram na laparaskopiju radi ciste na lijevom jajniku, veličina 4.5*3.5. Užasno me strah i totalne anestezije, i plina i da ću ostati bez jajnika. Inače se zdravo hranim, eventualno jednom mjesečno dopustim si izlete tipa pizza, hamburger .... Već 2 i po tjedna pijem glinu, i super mi je (osobito za celulit kojeg skroz očisti ). No cista je još uvijek tu. Čula sam za neki koncentrat od papaje, danas sam ga naručila. Jedan prijatelj mi je rekao da je njegovoj mami očistio cistu s jajnika u roku mjesec dana i da doktor nije mogao vjerovat. Pokušat ću, imam vjeru da će mi pomoći, a ako ne u bolnicu ....
    evo da te malo ohrabrim...ja sam imala ciste na oba jajnika...na desnom čak 9cm...završila 2 puta na lpsc....
    i živa sam
    oporavak od operacije ne traje dugo iako je prvih par dana ne baš ugodno, ali gle - ipak se radi o operaciji...ne može se ni očekivati da bude baš ugodno
    ajd pliz daj ime tog proizvoda...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bubička prvotno napisa
    Evo još jedne ...
    pa lpsc nije strašna...malo je koma ono poslije operacije....ali i to brzo prođe

i cure... ne dajte se ni pod razno natjerat da vam za čišćenje prije operacije uvale ricinusovo ulje
    Ja sam čula da daju neku "gorku sol" za čišćenje :?
    I da baš nije ugodno , ali da se preživi
    A što je ricinusovo ulje tak gadno ...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam čula da daju neku "gorku sol" za čišćenje :?
    I da baš nije ugodno , ali da se preživi
    A što je ricinusovo ulje tak gadno ...
    JE...gadno je...ja sam ga 1. put popila....čitavu godinu nakon toga mi se povraćalo i od samog mirisa jestivog ulja
    a 2. put me spasila cura koja je bila sa mnom u sobi, koja se ispovraćala već nakon 1. gutljaja, pa su nam dali tabletice...

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Što se tiče čišćenja, ja sam večer prije stavila 2 glicerinska ćepića.
    Jednostavno, bezbolno,bez nelagode i došla sam čista ko suza na operaciju .

Sretno cure sa laparaskopijom.
    Ja vam mogu samo pozitivno o toj operacijici

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo još jedne
    Ukoliko u petak beta bude negativna, prekidam s utrićima, čekam M i dogovaram s dr. lpsc.
    Budući moj doc ide na GO od 1.7. to bih trebala obaviti u drugoj polovici ovog mjeseca, ako me ne uspije ubaciti u raspored, sve se odgađa do daljnjega.
    Čitam vaša iskustva i Sunce, tvoja ideja s češpićima mi se najviše sviđa.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam u Petrovoj dobila sirup. Mislim da se zove Xprep. Nije loš. Onak kao slatki sirup. Možda se možete dogovoriti da donesete taj sirup sa sobom. Košta cca 100 kn u apoteci i uz puno vode koja se popije poslije stvarno nema grčeva.

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

anneM gdje si išla na 3D uzv?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj niccoleta prvotno napisa
    anneM gdje si išla na 3D uzv?
    S obićnom uputnicom za TV UZV , u KB Osijek

nephthys

Početno

bok cure, ispričavam se za zanemarivanje vlastitog topica
    naime, uhvatilo me svašta, imala sam nekih gadnih probavnih problema- 3-4 tjedna nisam mogla ništa stavit u sebe osim juhe od rajčice, peciva i jogurta, bez posjeta wc-u u stravičnim grčeima, a trbuh me bolio slijedeća 24 h. naravno, svi nalazi su bili u redu. trebala bih otići doktorici preksutra da vidimo šta sad. to je u međuvremenu prestalo, tak da je relativno oke, ovisno o tome što jedem. npr, hrana iz menze mi zagorča slijedeća 2 dana.
    kad sam bila kod dokt prvi put, nekako je sumnjivo reagirala kad sam joj rekla za endometriozu...hmh, jeste vi djevojke koje ju imate na debelom crijevu imale kakve probleme?
    endom je malo na pauzi, očito, jer sam morala riješiti to s probavom prvo, a sad sam luda od ispita, uz to što mi je dijagnosticiran hpv, pa idem na premazivanja. sram me bilo! ljuta sam na samu sebe.
    ipak će laparo morati ostati za jesen. uh!
    btw, doktora sam obasula pitanjima onaj put kad sam bila, i mislim da me mrzi. ako nije do tog došlo još dok sam ga gnavila u ordinaciji, onda svakako je kad je sestra ušla unutra dok je druga žena bila na stolu da bi ga pitala onu jedinu stvar koju sam trebala zapamtiti, a koju sam zaboravila...pocrvenila sam do ušiju, i skoro skočila pred nju kad je htjela uć. mogu si samo mislit kako će me dočekat slijedeći put

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj nephthys prvotno napisa
    bok cure, ispričavam se za zanemarivanje vlastitog topica
    naime, uhvatilo me svašta, imala sam nekih gadnih probavnih problema- 3-4 tjedna nisam mogla ništa stavit u sebe osim juhe od rajčice, peciva i jogurta, bez posjeta wc-u u stravičnim grčeima, a trbuh me bolio slijedeća 24 h.
    HMH...ja sam znala imati problema u intervalima...ali nikad tako da nisam mogla jesti....uglavnom, to sam rješavala donat mg-om...
    inače, moje mišljenje je stres+endometrioza=ubitačna kombinacija za probavni sustav

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hm da.... na žalost. Na neku hranu jednostavno reagiram grčevito.
    A i na neku kuhinju odnosno hranu koja se priprema u određenom restoranu. Već me kolege znaju upozoriti u koliko krenem sa njima na gablec.
    A moram izbjegavati npr.: prvi obrok nesmije biti kašasti (a rado bi pojela npr. čokolino), kompletan obrok (juha, meso, prilog, salata) vrlo često mi stvori jake grčeve a u 100% slučajeva imam velikih problema kada je negdje švedski stol.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo meni je danas točno godina dana od lpsc, ja sam skidala cistu od 6 cm i sve sam dobro podnjela i već se dugo nadam malom

nephthys

Početno

sretno pirica

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

evo mene frisko s lapro+histero.

jajovodi su cisti ko suza, policistične jajnike je sredio napravili dirling jajnika, maternicu zarezali na dva-tri mjesta krvarim i dalje ..za dalje smo se dogovorili da moram smrsaviti dok se dok. vrati s god. nastaviti s kontracepcijom i metarform. :D kako mi je bilo necu pisati da vas ne plasim

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Gejsha... Drago mi je da si se vratila... Znam da nije ugodno ali je prošlo...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Bok cure,
    Evo u petak sam se vratila s laparo (odstranjivanje ciste) pa me zanima pod pojmom mirovati-što se podrazumijeva?
    Jel ja smijem sjediti ili moram samo ležati?
    Naime ja se sjednem npr na kavu po cca 2 sata, pa onda malo ležim pa malo prošetam cca 2 minute....jel to ok?
    Jel se možda treba samo ležati? :?

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ma to ti je vise da se ne naprezes jako, da ne nosis tesko i slicno... u svakom slucaju je dobro setati, a sjedi onoliko koliko vidis da mozes, nemoj se forsirati ako ti ne pase

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Slažem se s pujicom. Ja sam ležala ili sjedila kako mi je odgovaralo, samo nisam dizala ništa teško, jer su mi rekli da to nije dobro. Čuvaj se i želim ti što prije bebača.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Hvala curke!
    Iskreno se i nadam jednom bebaču vrlo, vrlo, vrlo brzo

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Evo nastavak sa zaključane teme "kada menga nakon laparo".....
    Dančica, nemam ti nikakvu terapiju samo andol 100 kroz 3 tjedna......

yasmina tebi je isto laparo bila odrađena u prvom dijelu ciklusa kao i svima jel da? I ti si dakle isto dobila mengu odmah nakon laparo....

Pa možda sam ja fakat onda isto mengu dobila onda nakon tog 2. dana od operacije.....
    Dobro da znam zbog računanja

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

meni je laparo bila na 9dc, a M je dosla uobicajeno na 30dc.. ono krvarenje nekoliko dana nakon operacije moj doc nije ni u kojem slucaju racunao kao M

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

aha...znači i nemora to krvarenje biti menga...ok....

po pitanju nošenja teškog-4 kg laptop (da, nije najsuvremenija riječ tehnike) koji prenosim sa stola na krevet i obrnuto je nadam se ok?

I inače, probala sam pronaći koje su točno posljedice ako se neadekvatno miruje ili nosi teško, ali nigdje to ne mogu naći...jel zna netko?

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne smiješ mirovati nakon lpsc.
    Moj anesteziolog je izričito zabranio mirovanje.

Treba se kretati (šetati, ne krečiti stan). To je zbog cirkulacije u venama (zato i dobiješ prije operacije elastični zavoj ili čarape, te injekcije Clexana u trbuh)

laptop i nije neki teret, neće ti ništa biti.
    Ja sam drugi dan nakon lpsc vozila auto i bilo sve o.k.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa
    To je zbog cirkulacije u venama (zato i dobiješ prije operacije elastični zavoj ili čarape, te injekcije Clexana u trbuh)
    ja to nisam nista dobila, al to mozda ima veze s godinama

u svakom slucaju slazem se da treba setati, a ne samo lezati, ali nikakve aktivnosti koje previse naprezu

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ok, počet ću se malo više kretati...ma baš se puštam-uživam u odmoru od stresnog posla, gledam telku, spavam, surfam....ma-skoro pa bih svake godine na jedan takav zahvat (šalim se)

Eh, da, ja se super osjećam i sve, ali imam bolove u Douglasovom prostoru....jel netko to imao ????.....manifestiraju se kao bol u međici, ali iznutra (ako me kužite)

Najjače me boljelo 4-ti dan od operacije i onda se pomalo smanjuje, ali danas (8-i dan od operacije) i dalje osjetim taj prostor da boli...

Sad si ja naravno zamišljam da me to boli od krvarenja ili slobodne tekućine nakon operacije koja se tu nataložila i da će mi se napraviti priaslice na relaciji debelo crijevo-maternica...ima netko da je imao iste nuspojave operacije, a da je sve prošlo ok?

P.s. nemam endometriozu (ako je to bitan podatak)

yasmina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj nova trudnica prvotno napisa
    yasmina tebi je isto laparo bila odrađena u prvom dijelu ciklusa kao i svima jel da? I ti si dakle isto dobila mengu odmah nakon laparo....
    bila je odrađena krajem ciklusa, 2 dana prije očekivane menge jer je bilo hitno...srećom mi se ciklusi nisu poremetili...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nakon laparoskopije sam imala bolove u gornjem dijelu leđa i to kad bi me uhvatilo nisam se mogla ni pomaknuti.Srećom,trajalo je 5 dana i prošlo.Dobila sam objašnjenje da je to zaostali CO2 u plućima i treba mu vremena da izađe van.Inače je sve prošlo ok.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Hello!
    Opet malo podižem ovaj topic jer imam pitanje- koliko vam je trajala menstruacija nakon laparo? Tj. je li bila duža nego inače?

Naime, ja sam napokon dobila prvu m. nakon laparo nakon 41 dan, ali nikako da stane....evo 6-ti dan, a nema naznake da bi se moglo skoro zaustaviti....
    NIje meni neka frka zbog krvarenja nego više zbog toga što u ponedjeljak moram na 1. kontrolu nakon laparo pa ne znam hoće li mi uopće prestati do tada....

Kakva su vama iskustva-duža menga nakon laparo (i ako da koliko) ili normalna?

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

meni je kasnila i trajala duže oko 8-9 dana

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

meni je došla točno kako treba i trajala isto kako i inače, ali curi koja je bila sa mnom na laparo (još se čujemo) uranila je 6 dana

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

cure koje ste bila na laparo i histero molim vas da mi napišete koliko dugo je vama nakon op trbuh bio napuhan. Ja sam još uvijek ko balon. Bila sam se malo ispuhala i sada sam opet jako napuhana. Izgledam kao da sam loptu progutala. Ne znam da li je to još od toga ili... Operirana sam prije mjesec i pol. I u zadnje vrijeme me jače žigaju jajnici a jednog osjećam kao da je naotečen pa me pritišće cijelo vrijeme.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •