bok cure, ispričavam se za zanemarivanje vlastitog topica
naime, uhvatilo me svašta, imala sam nekih gadnih probavnih problema- 3-4 tjedna nisam mogla ništa stavit u sebe osim juhe od rajčice, peciva i jogurta, bez posjeta wc-u u stravičnim grčeima, a trbuh me bolio slijedeća 24 h. naravno, svi nalazi su bili u redu. trebala bih otići doktorici preksutra da vidimo šta sad. to je u međuvremenu prestalo, tak da je relativno oke, ovisno o tome što jedem. npr, hrana iz menze mi zagorča slijedeća 2 dana.
kad sam bila kod dokt prvi put, nekako je sumnjivo reagirala kad sam joj rekla za endometriozu...hmh, jeste vi djevojke koje ju imate na debelom crijevu imale kakve probleme?
endom je malo na pauzi, očito, jer sam morala riješiti to s probavom prvo, a sad sam luda od ispita, uz to što mi je dijagnosticiran hpv, pa idem na premazivanja. sram me bilo! ljuta sam na samu sebe.
ipak će laparo morati ostati za jesen. uh!
btw, doktora sam obasula pitanjima onaj put kad sam bila, i mislim da me mrzi. ako nije do tog došlo još dok sam ga gnavila u ordinaciji, onda svakako je kad je sestra ušla unutra dok je druga žena bila na stolu da bi ga pitala onu jedinu stvar koju sam trebala zapamtiti, a koju sam zaboravila...pocrvenila sam do ušiju, i skoro skočila pred nju kad je htjela uć. mogu si samo mislit kako će me dočekat slijedeći put