draga dundo, s plinom više ne bi trebala imati problema s obzirom da
je mjesec i pol od laparo..
jesi li bila na kontroli kod gina?
jajnici te mogu žigati u vrijeme ovulacije, trbuh napuhan u drugom dijelu ciklusa, prije m..
gin će ti najbolje razriješiti sve nedoumice...

Odgovori s citatom

moram priznat da mi je malo frka, malo?! frka mi je totalno!!! idem u privatnu kliniku ali svejedno, operacija je operacija...čepić ćeka kraj mene i nikako da stavim, gledam ja njega gleda on mene
ok, totalno sam nekoncentrirana, iden, javin se kad sve to prodje da ohrabrim ostale cure...jooooooooooj
dakle o laparo ništa toliko loše šta bi se pamtilo, danas je nedilja dakle nepunih tjedan dana i ja se svaki dan osjećam sve bolje, i vrime toliko brzo proleti da niste ni svjesni šta vam se dogodilo

Kod MM sve u redu. Pijem Dabrostone od 16.-25. dana ciklusa.Probali smo s klomifenima ali nijedan folikul se uopće nije razvio i sada mi je moja gin. rekla da je najbolje da se učini laporoskopija(drilling jajnika i odmah HSG) Sutra idem na dogovor kod gin.koji će mi to raditi.E, sad mene da li je vama koje ste to prošle pomoglo da zanesete??Meni je gin. rekla da se može u roku od 6 mj.i ranije :D :D :D Nadam se da bude tako i da mi napokon dobijemo svojeg malog
:D