Citiraj sorciere prvotno napisa
nakon toga - tužiš tatu. ne samo za papire, nego i za alimentaciju. jer alimentacija nije za TEBE nego i za dijete. i ja išla na "osjećaje" - pa sam ustanovila da od toga ništa :? .

po sudskoj odluci upisuje se ime oca u rodni list. sad su malo "humaniji" pa ne pišu da je to po sudskoj odluci. (nekad su i to upisivali ).

nisam doživjela (u svojoj okolini) da takav "tata" pita za dijete kasnije. i sama sam probala uspostaviti nekakav dobar odnos - ali nije bilo šansi. zato - pamet u glavu.
slazem se sa navodima koji su ovdje napisani ali evo mog slucaja,
Nama je rubrika ime oca ostala prazna, i bas sam jucer bila u centru za socijalnu skrb ponovo izjavila da ne zelim izjaviti tko je otac , na sta sam upoznata sa situacijom oko dokazivanja i pravnih postupaka koji se mogu provesti!Te na kraju potpisala izjavu!
A sta se tice Tate koji nije naveden u rodnom listu Isti se u zadnje vrijeme prilicno zanima za sina. vidjeli smo se nekoliko puta i dosta cesto zove pa mislim da cemo taj dio price rijesit na miran i civiliziran nacin bez sudova i zakona!

O temi smo dosta raspravljali prije nesto vise od dva mjeseca kad sam ja bila pred porod pa ako te zanima pogledaj pod priznavanje ocinstva tu na ovom PDF-u