da bih ja recimo dobila popust od 25% na cijenu vrtica kao samohrani roditelj u mom vrticu traze sudsku presudu da sam rastavljena i da ja skrbim za djecu - bez toga mi ne zele dati popust iako ZNAJU da sam fakat solo, al ih to ne benda ni pol posto

trazili su me jos i kad sam dizala kredit u banci :shock: - dokaz da sam rastavljena - tada nisam imala nis drugo osim rjesenja CZSS da nas pozivaju na procjenu, pa su to uzeli - mislim da je njima u banci bilo bitno samo da doneses neki papir... cim vise papira u zahtjevu za kredit - to valjda bolje

meni je najzanimljivije od svega sto nije bilo nikakve sanse da dobijem kredit u toj banci dok mi je BM (nelikvidan obrtnik) bio suduznik.. kad sam dosla u banku trazeci da mi vrate procjenu i sve dokumente jer sad nema sanse da dobijem kredit.. pita mene zenska pa zasto.. ja reko, pa rastala sam se... kaze ona... pricekajte malo... ode nekud i vrati se brzo i kaze... ma nema potrebe da uzimate papire... SAD mozete dobiti kredit, a ja :shock: :shock: , pa kak to pitam ja, pa tako sto vise nemate zakonskog suduznika koji je nelikvidan... i nis... fakat sam ga dobila i to bez suduznika, bez drugih jamaca osim police zivotnog koja se racun ako jamac, a do tad su me trazili i jedno i drugu, tj. i muza sudznika i policu zivotnog.. nevjerovatno

i to je to
niko drugi me do sad nije trazio nikakav dokaz
a za djecji djecji doplatak nisam ni pitala jer ga ne mogu ostvariti buduci su nam prihodi po glavi preveliki