Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: dokaz o samohranosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Jedini dokaz je friški izvod iz matične knjige u kojem je naznačeno dole u napomeni da je brak razveden,odnosno ako se nikada nisi udavala onda ne piše ništa i to je dokaz da si još uvijek gospodična,a ukoliko si udana i brak traje onda u toj napomeni to i piše,odnosno piše da je dana tog i tog sklopljen brak sa xy u mjestu xy.Nadam se da se kuži kaj sam htjela reći

Datum pristupanja
    May 2022

Početno Help

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Jedini dokaz je friški izvod iz matične knjige u kojem je naznačeno dole u napomeni da je brak razveden,odnosno ako se nikada nisi udavala onda ne piše ništa i to je dokaz da si još uvijek gospodična,a ukoliko si udana i brak traje onda u toj napomeni to i piše,odnosno piše da je dana tog i tog sklopljen brak sa xy u mjestu xy.Nadam se da se kuži kaj sam htjela reći

Postovani, decko i ja smo dobili dijete, priznao ga je odmah nakon izlaska iz bolnice. Ja i curka smo na adresi nove kuce, a on je ostao prijavljen jos na staroj gdje je prije zivio. Predala sam papire za subvenciju od zupanije ma mlade obitelji. Ja nosioc,a dijete kao clan kucanstva. Fali mi 5bodova da bih prosla. Isla sam na to kao da sam samohrana majka, predala im papir ovjeren kod JB da izjavljujem da sam samohrana majka. Oni tvrde da po svim papirima jesam,ali im treba neki malo "bolji" dokaz,bilo kakav samo da je od neke ustanove. Da bih dobila od Centra za socijalnu skrb privremeno uzdrzavanju treba ici sudski. Imate li neku ideju sto bih mogla napraviti ? Lp

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •