Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
MalaSirena kako mi je to poznato.
Već sam na 2 topica pisala o mojim mukama po sandalama.
Najprije smo 2 dana obilazili dućane, nismo ništa našli.
Treći put smo u Peku kupilo Noel sandale, ja sretna ko poriluk na mjesecu, radno mi je vrijeme takvo da su se ta 3 puta razvukla na 3 tjedna, pa ako se doda četverogodišnjakinja koja ne želi probavati, pa to da sam ja tuka koja neće voziti nego sve obavljamo nanoge možete misliti koliki mi je teret pao s ramena.
Do idućeg dana i obuvanja cipela koje su tako ofarbale noge da su to bili strahi.
Ajd opet u grad, zamjeni za 2. iste takve jer navodno da im se takve stvar još nisu događale.
Ove su još bolje farbale.
Ja podivljala i u prošlu nedjelju po onoj paklenici otišli u TL i kupili geoxx sandale, nisu ljepe kao one Noel ali više nisam imala živaca 2 sata prati noge.
Ali te su onako sa kamenčićima, za haljinice, sad moramo opet sve ispočetka za malo robusnije, sportske u kojima bi trčala po parku.
Zanimljive mi se čine Kangaroos , ali zna li tko ima li ih gdje osim u Peku jer mislim da sam tamo persona non grata nakon dvostrukog vraćanja sandala
(čitala sam tvoje putešestvije o farbajućim sandalama i u sebi te žalila s razumijevanjem )

A hoćeš čuti nastavak?

Uz te sandale kupila sam mu i tenisice krajem petog, početkom šestog mjeseca (jer u otvorenim sandalama ne može igrati nogomet i onda sam se još preko nekoliko puta sjetila neprežaljenih geoxica s kojima ne bi bilo takvih frka ), jedine koje su bile na pol broja su bile neke najkice, još su koštale oko 200 kn i sve super, da bi mladunac prije dva tjedna počeo odlučno odbijati nositi gore navedene i obuvao je debele zimske kožne cipele (koje su mu bile maltene naknap) jer da ga ove tenisice žuljaju na malom prstu i na palcu, pa smo krenuli kupiti nove tenisice (obično imam dva para obuće istog broja, jedne tenisice, a jedne cipele/sandale, ovisno o godišnjem dobu). Izbor - katastrofa, geox čak ima na neke modele sniženje, ali mogu se slikati jer nema broja, bambi ima koma modele, a i nema broja, a i skupi su bolesno (440 kn :shock: ) i totalno zatvorene i na kraju kupili omrznuti ciciban (dobro prošli, 250 kn). Isto su dost zatvorene, al ajde... Sad sam mirna 2-5 mjeseci, ovisno o vremenu.

Ne znam jel se to samo meni čini, ali imam osjećaj da uvijek fali baš onih brojeva koji meni trebaju - imaju i veće i manje, ali ne onaj koji trebam. Uvijek! :/

sandra123, ma ja sam krivo postavila naslov teme - nije poanta bila u marki cipela, nego je bila dilema zbog brojeva jer su mu jedan broj bile premale, a idući broj mi se činile puno prevelike.