Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Raspucale pete i laktovi

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Raspucale pete i laktovi

Kratki rukavi i sandalice su krenule, a još nisam riješila taj problem.

Nije da se ne trudim

Nakupovala krema i krema, turpijica, kamenova i svašta.

Ništa mi ne pomaže.

Pomoć

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobar peeling lakotova i koljena. Nakon toga dobro namazati (utrljati) više puta dnevno nevenovim balzamom (mast). Nakon dva- tri dana koža je ko bebina.
    Inače, uvijek treba posebnu pažnju posvetiti tim dijelovima jer ima višak kože i nabori su svakodnevnica...još ako nam je koža prirodno hrapava.. :/

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne odgovara mi ništa što ima lanolina u sebi. Nevenova mast ima.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Misam probala za laktove, ali sam imala strašno suhe ruke zbog ekcema, za to mi je iz linije mama, DM kremica za bradavice bila mrak, a košta nekih 11 kuna...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Re: Raspucale pete i laktovi

Citiraj Poslid prvotno napisa
    Kratki rukavi i sandalice su krenule, a još nisam riješila taj problem.

Nije da se ne trudim

Nakupovala krema i krema, turpijica, kamenova i svašta.

Ništa mi ne pomaže.

Pomoć
    za pete toplo preporucam Cracked Heel Repair Cream od Scholla, tuba od 60 ml u dm-u oko 46 kn

prepoznat ces je po grozomornoj slici before/after na kutiji

imala sam i prije neku ne bas jeftinu kremicu od Scholla, ali nije pomagala, bila je u manjoj tubi. ova je nesto drugo i dobra mi je.

evo, da ne bude zabune:
    http://www.mistrys.co.uk/scholl-crac...ml-p-1336.html

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I meni je piling od Scholla stvarno bio super, odstranio je suhu kožu s pete, a kad pronađeš kremu koja ti odgovara, preporučujem da tretman piling+krema radiš prije spavanja, a kad namažeš kremu, obuješ pamučne čarape i onda ti koža bolje upije kremu. Malo će ti bit vruće, ali za ljepotu se trpi, zar ne?

Zoranova draga avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Pavloviceva mast.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Za pete: otići dobrom pedikeru, ako su pete u stvarno grdom stanju onda otići 2 puta u razmaku od cca 2 tjedna (jer se ne može baš sve odjednom skinuti da ne bi prokrvarilo), a dalje za njegu je meni super od Gehwola Lipidro balzam (inače namijenjen za njegu stopala kod dijabetičara, ali savršen i za ostale s problematičnim petama).

Sve ostalo u kućnoj radinosti je ok kad pete središ, pa za održavanje stanja ili kad nisu baš u koma-stanju.

S laktovima se i ja mučim .

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

8) I ja taj problem riješih Dm-ovom kremicom za cice- još uvijek svako veče prije spavanja mažem redosljedom: dlanovi -cice -laktovi -pete.
    I mm se prikrpio zbog ispucalih dlanova .

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ima nešto što je meni najviše pomoglo,a ja stalno stojim i pete su mi suhe, suhe i pucaju. Uriage keratosane 30 krema. Kupi se u ljekarni. Riješava ispucane pete (može se i na laktovima koristiti). Mazala sam prvo svakodnevno pet dana i ne mogu vjerovat, stvarno pomaže. Sad mažem jednom tjedno i dovoljno je! :D

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nista, ali NISTA ne rijesava efikasno problem ispucanih peta kao krema od dr. scholla za ispucane pete (bas se tako zove).

Ta krema DOSLOVCE pretvara kratere u bebi kozu. Za nevjerovati. Nema lanolina, brzo se upija. Totalno nesto nevjerojatno.

Ja sam odusevljena

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    Nista, ali NISTA ne rijesava efikasno problem ispucanih peta kao krema od dr. scholla za ispucane pete (bas se tako zove).

Ta krema DOSLOVCE pretvara kratere u bebi kozu. Za nevjerovati. Nema lanolina, brzo se upija. Totalno nesto nevjerojatno.

Ja sam odusevljena
    ..je je i ja sam lani tu kremu koristila..ove godine ću morati opet-i meni su pete bolna točka.ma koma.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam odusevljena
    ..je je i ja sam lani tu kremu koristila..ove godine ću morati opet-i meni su pete bolna točka.ma koma.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

krema od dr. scholla za ispucane pete (bas se tako zove).
    kolko $ i gdje ima za kupit?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Re: Raspucale pete i laktovi

vec sam gore napisala, ako je to ista stvar.

Citiraj Danka_ prvotno napisa
    za pete toplo preporucam Cracked Heel Repair Cream od Scholla, tuba od 60 ml u dm-u oko 46 kn

prepoznat ces je po grozomornoj slici before/after na kutiji

imala sam i prije neku ne bas jeftinu kremicu od Scholla, ali nije pomagala, bila je u manjoj tubi. ova je nesto drugo i dobra mi je.

evo, da ne bude zabune:
    http://www.mistrys.co.uk/scholl-crac...ml-p-1336.html

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Do sad sam je kupovala u King Crossu (u shollovoj radnji), nesto oko 30 kn.

Zadnji put uzela u ljekarni na autobusnom kol, 50 kn (malo vece pakiranje, bolje mi je ono drugo jer mi se u ovom previse osusi kreme na vrhu. Ovaj poklopac se samo otklopi, zadnji se morao odsarafiti).

Vjerujem da je ima standardno po ljekarnama.

Danka da, da - to je ta

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

thx 8)

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

vec sam spomenula jednu drugu Schollovu za pete, koja mi nije UOPCE pomagala, pa da se netko ne bi zabunio: ta druga, neucinkovita, se zove "Antiseptic Cracked Heel Cream" i nalazi se u tubi od 25 g. cini mi se da je kostala oko 25-30 kuna. sigurno se ne radi o istoj kremi, jer ova neucinkovita ima neki miris, onako kao po mentolu, recimo.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa
    vec sam spomenula jednu drugu Schollovu za pete, koja mi nije UOPCE pomagala, pa da se netko ne bi zabunio: ta druga, neucinkovita, se zove "Antiseptic Cracked Heel Cream" i nalazi se u tubi od 25 g. cini mi se da je kostala oko 25-30 kuna. sigurno se ne radi o istoj kremi, jer ova neucinkovita ima neki miris, onako kao po mentolu, recimo.
    Aaaaa Znaci TU kremu sam kupovala prije... nisam ni skuzila razliku u nazivu Meni su obje iste - ova nova me samo zivcira sto se sasusi puno ispod poklopca.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Za pete koristim neku avonovu kremu za omekšavanje peta. i ona mi je super, ne trebam rašpat više ni turpijat ni trackat :D

S laktovima nemam problema, osim što mi je nakon poroda na tom dijelu ostala tamnija koža, pa je malo ružno za vidit.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

samo jedno dr.scholl
    definitivno pomaze

sa laktovima nemam problema

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja oduvijek imam problema s kožom na laktovima, koja mi od ispucalosti zna prokrvariti. Otkad koristim (a po preporuci medicinske sestre) Avonovu glicerinsku kremu za ruke sa silikonima - problema nema. Toplo preporučam!
    (U sastojcima ne vidim da se spominje lanolin)

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Do sad sam je kupovala u King Crossu (u shollovoj radnji), nesto oko 30 kn.

Zadnji put uzela u ljekarni na autobusnom kol, 50 kn (malo vece pakiranje, bolje mi je ono drugo jer mi se u ovom previse osusi kreme na vrhu. Ovaj poklopac se samo otklopi, zadnji se morao odsarafiti).

Vjerujem da je ima standardno po ljekarnama.

Danka da, da - to je ta
    Nagovorile ste me , jer tu još nisam probala - javim rezultate za tjedan dana (tako kažu na kutiji). Pete su mi koma (nisam bila kod pedikera od prije trudnoće).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •