Kratki rukavi i sandalice su krenule, a još nisam riješila taj problem.
Nije da se ne trudim
Nakupovala krema i krema, turpijica, kamenova i svašta.
Ništa mi ne pomaže.
Pomoć
Kratki rukavi i sandalice su krenule, a još nisam riješila taj problem.
Nije da se ne trudim
Nakupovala krema i krema, turpijica, kamenova i svašta.
Ništa mi ne pomaže.
Pomoć
Dobar peeling lakotova i koljena. Nakon toga dobro namazati (utrljati) više puta dnevno nevenovim balzamom (mast). Nakon dva- tri dana koža je ko bebina.![]()
Inače, uvijek treba posebnu pažnju posvetiti tim dijelovima jer ima višak kože i nabori su svakodnevnica...još ako nam je koža prirodno hrapava.. :/
Ne odgovara mi ništa što ima lanolina u sebi. Nevenova mast ima.
Misam probala za laktove, ali sam imala strašno suhe ruke zbog ekcema, za to mi je iz linije mama, DM kremica za bradavice bila mrak, a košta nekih 11 kuna...
za pete toplo preporucam Cracked Heel Repair Cream od Scholla, tuba od 60 ml u dm-u oko 46 knPoslid prvotno napisa
prepoznat ces je po grozomornoj slici before/after na kutiji![]()
imala sam i prije neku ne bas jeftinu kremicu od Scholla, ali nije pomagala, bila je u manjoj tubi. ova je nesto drugo i dobra mi je.
evo, da ne bude zabune:
http://www.mistrys.co.uk/scholl-crac...ml-p-1336.html
I meni je piling od Scholla stvarno bio super, odstranio je suhu kožu s pete, a kad pronađeš kremu koja ti odgovara, preporučujem da tretman piling+krema radiš prije spavanja, a kad namažeš kremu, obuješ pamučne čarape i onda ti koža bolje upije kremu. Malo će ti bit vruće, ali za ljepotu se trpi, zar ne?![]()
Za pete: otići dobrom pedikeru, ako su pete u stvarno grdom stanju onda otići 2 puta u razmaku od cca 2 tjedna (jer se ne može baš sve odjednom skinuti da ne bi prokrvarilo), a dalje za njegu je meni super od Gehwola Lipidro balzam (inače namijenjen za njegu stopala kod dijabetičara, ali savršen i za ostale s problematičnim petama).
Sve ostalo u kućnoj radinosti je ok kad pete središ, pa za održavanje stanja ili kad nisu baš u koma-stanju.
S laktovima se i ja mučim.
8) I ja taj problem riješih Dm-ovom kremicom za cice- još uvijek svako veče prije spavanja mažem redosljedom: dlanovi -cice -laktovi -pete.
I mm se prikrpio zbog ispucalih dlanova.
Ima nešto što je meni najviše pomoglo,a ja stalno stojim i pete su mi suhe, suhe i pucaju. Uriage keratosane 30 krema. Kupi se u ljekarni. Riješava ispucane pete (može se i na laktovima koristiti). Mazala sam prvo svakodnevno pet dana i ne mogu vjerovat, stvarno pomaže. Sad mažem jednom tjedno i dovoljno je! :D
Nista, ali NISTA ne rijesava efikasno problem ispucanih peta kao krema od dr. scholla za ispucane pete (bas se tako zove).
Ta krema DOSLOVCE pretvara kratere u bebi kozu. Za nevjerovati. Nema lanolina, brzo se upija. Totalno nesto nevjerojatno.
Ja sam odusevljena![]()
..je je i ja sam lani tu kremu koristila..ove godine ću morati opet-i meni su pete bolna točka.ma koma.anchie76 prvotno napisa
![]()
![]()
..je je i ja sam lani tu kremu koristila..ove godine ću morati opet-i meni su pete bolna točka.ma koma.anchie76 prvotno napisa
![]()
![]()
kolko $ i gdje ima za kupit?anchie76 prvotno napisa
vec sam gore napisala, ako je to ista stvar.
Danka_ prvotno napisa
Do sad sam je kupovala u King Crossu (u shollovoj radnji), nesto oko 30 kn.
Zadnji put uzela u ljekarni na autobusnom kol, 50 kn (malo vece pakiranje, bolje mi je ono drugo jer mi se u ovom previse osusi kreme na vrhu. Ovaj poklopac se samo otklopi, zadnji se morao odsarafiti).
Vjerujem da je ima standardno po ljekarnama.
Danka da, da - to je ta![]()
thx 8)
vec sam spomenula jednu drugu Schollovu za pete, koja mi nije UOPCE pomagala, pa da se netko ne bi zabunio: ta druga, neucinkovita, se zove "Antiseptic Cracked Heel Cream" i nalazi se u tubi od 25 g. cini mi se da je kostala oko 25-30 kuna. sigurno se ne radi o istoj kremi, jer ova neucinkovita ima neki miris, onako kao po mentolu, recimo.
AaaaaDanka_ prvotno napisa
Znaci TU kremu sam kupovala prije... nisam ni skuzila razliku u nazivu
Meni su obje iste
- ova nova me samo zivcira sto se sasusi puno ispod poklopca.
Za pete koristim neku avonovu kremu za omekšavanje peta. i ona mi je super, ne trebam rašpat više ni turpijat ni trackat :D
S laktovima nemam problema, osim što mi je nakon poroda na tom dijelu ostala tamnija koža, pa je malo ružno za vidit.
samo jedno dr.scholl![]()
definitivno pomaze![]()
sa laktovima nemam problema
Ja oduvijek imam problema s kožom na laktovima, koja mi od ispucalosti zna prokrvariti. Otkad koristim (a po preporuci medicinske sestre) Avonovu glicerinsku kremu za ruke sa silikonima - problema nema. Toplo preporučam!
(U sastojcima ne vidim da se spominje lanolin)
Nagovorile ste meanchie76 prvotno napisa
, jer tu još nisam probala - javim rezultate za tjedan dana (tako kažu na kutiji). Pete su mi koma (nisam bila kod pedikera od prije trudnoće).