Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 67 od 67

Tema: No name proizvodi

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pikulica prvotno napisa
    Lidl čokolade one sa velikim postotkom kakaa, i čoksa s cijelim bademima, Lindt im nije ni do koljena!!
    A vidis tek kad pred Bozic stignu Nugat-Happen - skoro pa isto kao Bajadera.

Nisam neki fan dm-ovih marki, no iskreno nisam bas ni istrazivala da nadjem nesto sto mi odgovara. Po jednoj preporuci sam probala Balea depilacijsku kremu s kojom sam zadovoljna, recimo.
    Jednom sam probala Babylove maramice za brisanje guze i - nikad vise, bile su nam ocajne.

Sto se tice ostalog, trebala bih isprobati pa vidjeti.

Proizvodi od kojih ne odustajem jer su se opetovano dokazali su za mene Huggies Super-Flex pelene, Nelsen deterdjent za sudje, Cif krema za ciscenje kuhinjskih i WC- povrsina, Dexal tekuci deterdjent za ves, Vernel omeksivac za rublje, itd.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa
    Citiraj dalmatinka prvotno napisa
    Stvar je u tome da su te tzv. kućne marke unaprijed plaćene i naručena velika količina.
    Dakle , nema posrednika u prodaji , nema plaćanja komercijalista koji prodaju robu i nema troška za reklamiranje - otud niža cijena.
    To kažeš jer radiš u firmi koja proizvodi K plus (ili grandi- iako sam ja pričala o K plusu a ne svim markama, jer za druge ne znam), ili si izvela zaključak na ekonomskoj teoriji?
    Ne radim u firmi koja to proizvodi
    niti pravim ekonomsku analizu
    znam iz drugih izvora

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

zar mislite da tvornice, npr. mljekare, imaju posebne proizvodne linije za no-name proizvode? ili im je ipak isplativije pakirati isti proizvod u različita pakiranja...

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

DM i Metro
    To su mi favoriti još od doba šopingiranja u Grazu, a tek kad su se otvorili kod nas.... :D

Super su mi Babylove, Alverde i Denk mit proizvodi.
    Također, što god sam kupila u Metrou pod markom Aro, bilo je dobre kvalitete. Čak kvalitetnije od nekih skupljih brandova. (posebno su dobri džem od jagode i čokoladni namaz, njam).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa
    Ne radim u firmi koja to proizvodi
    niti pravim ekonomsku analizu
    znam iz drugih izvora
    Bez uvrede, samo pitam
    ja radim u firmi koja radi i k plus pa odatle znam kakva je to roba, a to da će Konzum platit unaprijed robu pa da je zbog toga jeftinije moš´ mislit

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne vrijeđam se
    i uopće nisam spominjala K plus jer o njima nemam pojma
    govorila sam o markama za koje znam

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

meni je mrak ona billina marka, clever. do sad su me razočarale jedino pelene koje niš ne valjaju, al sve ostalo kaj sam probala (nes, jaffa itd...) mi je još i bolje od ovih skupljih i razvikanijih proizvođača.
    ipercoop mi ima fantastične sokove.
    dm-ovi proizvodi su mi isto super, jedino mi je babylove krema za guzu preloša.

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa
    Jesi li probala onu u tubi, mislim da je Calendula?

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj sunašce prvotno napisa
    Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa
    Jesi li probala onu u tubi, mislim da je Calendula?
    ummm u tubi nisam, sam onu plosnatu. al mi je onda netko uvalio biofarmovu kremu i nema šanse da mijenjam, savršena je

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Samo bi izdvojila coopovu čokoladu za kuhanje - presavšena i bolja od bilo koje koju sam probala - i nema je više za kupiti .

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jako puno DM ovih proizvoda mi je postalo nezamjenjivo: imaju odlično zobeno mlijeko, najjeftinije na tržištu, alnatura proizvodi su im dobri i prihvatljivih cijene. Najdraži mi je sapun za ruke onaj njihov antibakterijski, Balea refilovi su jako jeftini, a prihvatljivi (pogotovo kad se djeca žele igrati pjenom). Babylove proizvode nisam probala, osim kreme za stopala koja me zaista oduševila. Vlažne maramice mi se pak nisu svidjele jer imaju ružan miris, skoro da mi smrde. Koristim i onaj vlažni toaletni papir za djecu, njima se jako sviđa. DEnk mit proizvodi za čišćenje su mi ok, ali nisam nešto oduševljena detergentima. Najviše mi se sviđa ona bijela tekućina za čišćenje podova. Krpe za čišćenje također, zaista je dobar izbor i cijene. Sve u svemu, volim kupovati u DM - u.
    Od K proizvoda mogu pohvaliti tanke kore za i pite i zaista ništa više.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bok! Nova sam ovdje iako vas povremeno vec dulje vrijeme citam.

Samo da kazem da obozavam Denk mit i to iz razloga sta su pakiranja manja i ne zauzmu puno prostora, a i lijepo operu ves.
    Koristim tablete, a vidim da ih neke od vas ne vole, ja ih stavim u posudicu za tekuci prasak (imam jednu od AmWay-a i jos dolijem vode da se pocnu otapat pa sve zajedno u bubanj i bude ok, a ako stavim u pretinac onda se ni meni ne otope. A prakticnije su od praska jer ne moram razmisljat koliko da stavim samo uzmem 1 ili 2 tbl (imam meku vodu).
    Inace ima dosta toga sta volim i od drugih kuca, al isto tako i ono sta ne volim.

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Od DM mi se sviđa peeling za tijelo, maramice, proizvodi DenkMit, tekući sapun Balea, vata, Babylove pelene i maramice. Nisu dobri štapići za uho za klince. Dobri su mi neki K proizvodi - pelati, vrhnje, voćni jogurti. Clever ima dobre kekse (jafa i moto), mlijeko, kompoti, čips, štapići. Znamo i u getrou uzimati njihove marke proizvoda npr. wc papir-od Palome je, grickalice, corn flakes.
    Ne odgovaraju mi standard proizvodi.
    Ne usuđujem se uzeti paštete nikakve osim kokine, gavrilović ili podravke.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dodjoh samo reci da sam isprobala Baleinu masku za lice (zaboravih koju, uglavnom onu plavu) a inace koristim Garnierove i Niveine maske.
    Od ove Baleine mi se lice zacrvenilo u roku od 2. minute, skroz sam imala osjecaj pecenja i odmah sam isprala lice vodom. Imala sam osjecaj kao da mi se lice zapalilo.
    Od danas izbjegavam Baleine maske za lice u sirokom krugu.

S druge strane, Baleina krema za depilaciju mi je genijalna.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam odusevljena sparovim bio muslama kupila prosli tj. od svakih po jedne da probam i super se ugodno iznenadila kutija je nekih 8 kn do sad uvijek placali po 26 kn

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam u Lidlu kupila one njihove W5 proizvode za čišćenje jer sam čula da su stvarno OK za tu cijenu.

I stvarno su dobri

kupila sam onaj veliki ljubičasti W5 za suđe(1000 ml 8 kn)
    zatim svjetloplavi W5 za pranje stakla sa pumpicom 1 l 5.5 :shock: kn
    i narančasti W5 kitchen cleaner(super čisti inox )750 ml 13 kn

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

od Dmovih proizvoda kupujem Babylove (pelene uglavnom, dj. kreme za lice (zimi) i za sunčanje), Denkmitov prašak (tekući), balea proizvode (kreme i losione za tijelo, te gelove za umivanje- ostali proizvodi mi nisu nešto)
    Tu i tamo Alnaturine proizvode. I Dontodent pastu i četkice za zube. zapravo sve od dontodenta

Špar ima odlične sokove u tetrapaku, i jeftine.
    Instant kava iz Kauflanda ili getroa; ništa lošija od Jakobsa, a 200 g košta 25 kn
    Kornet sladoledi u pakiranju po 4 ili 6 kom (Kaufland/Plodine/Špar). ne znam ime marke, ali je odličan, pogotovo vanilija/jagoda- 4 kom 13-16 kn

Za mlijeka/jogurte i sl. proizvode sam isto kao što je već netko spomenuo primijetila da velik broj "Kućnih" marki proizvode naše tvornice, tako da i njih ponekad kupujem, mada sam tu više vjerna Vindijinim i Milsovim originalnim proizvodima

Kaufland i Getro imaju dobar zamjenski proizvod za vegetu koji je duplo jeftiniji.

U lokalnom (zadarskom) lancu samoposluga i dućana (Sonic- inače član Ultra grupe), ima za kupiti odličnih keksa u njihovom kućnom pakiranju, a proizvodi ih Koestlin. Inačica Princeza keksa košta 5,5 kn, inačica krašuljaka 6,5, a čokoladne napolitanje manje od 8 kn.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •