od Dmovih proizvoda kupujem Babylove (pelene uglavnom, dj. kreme za lice (zimi) i za sunčanje), Denkmitov prašak (tekući), balea proizvode (kreme i losione za tijelo, te gelove za umivanje- ostali proizvodi mi nisu nešto)
Tu i tamo Alnaturine proizvode. I Dontodent pastu i četkice za zube. zapravo sve od dontodenta

Špar ima odlične sokove u tetrapaku, i jeftine.
Instant kava iz Kauflanda ili getroa; ništa lošija od Jakobsa, a 200 g košta 25 kn
Kornet sladoledi u pakiranju po 4 ili 6 kom (Kaufland/Plodine/Špar). ne znam ime marke, ali je odličan, pogotovo vanilija/jagoda- 4 kom 13-16 kn

Za mlijeka/jogurte i sl. proizvode sam isto kao što je već netko spomenuo primijetila da velik broj "Kućnih" marki proizvode naše tvornice, tako da i njih ponekad kupujem, mada sam tu više vjerna Vindijinim i Milsovim originalnim proizvodima

Kaufland i Getro imaju dobar zamjenski proizvod za vegetu koji je duplo jeftiniji.

U lokalnom (zadarskom) lancu samoposluga i dućana (Sonic- inače član Ultra grupe), ima za kupiti odličnih keksa u njihovom kućnom pakiranju, a proizvodi ih Koestlin. Inačica Princeza keksa košta 5,5 kn, inačica krašuljaka 6,5, a čokoladne napolitanje manje od 8 kn.