Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 85 od 85

Tema: Kako su reagirali roditelji na sretne vijesti

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    MM je svojoj mami javio sretnu vijest preko telefona, a ona je odgovorila: "Moram ići, kuham, zaprljala sam ruke!" i nije se javila skoro mjesec dana nakon toga.
    :shock:

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mojoj mami (i tati) smo javili preko telefona i bili su presretni, uzvici, suze..... Mama malo sada gnjavi sa onim pitanjima "kako se osjećaš? nemoj raditi! zašto usisavaš? ........." Oni ne žive u Zgb, pa je njoj dosta teško što mi ne može pomoći.
    Moja sveki i svekar su saznali za vrijeme nedjeljnog ručka i bili su presretni. Stari se smijao od uha do uha, a sveki je plakala ko malo dijete. Odmah alkohol na stol..... Skoro su me ugušili grljenjem.
    Inače i moji i roditelji MM imaju po 2 unučadi od sestre, tj. brata, ali su bili presretni ko da im je ovo naše prvo.

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moja sveki je svima već rastrubila, pa kad joj je MM nešto prigovorio da još nije trebala rekla je da će sve biti u redu, da zašto ne bi rekla. Svekar je radio kad smo njoj rekli, ali kad sam ga jučer vidjela, sav se topio, odmah me obasuo: Jesam dobro, hoću što jesti, piti, jel me treba negdje voziti, ako treba da se ne ustručavam. Sve zajedno je ponovio 100 puta.

Inače i mojima i MM-ovim je to prvo unuče.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mi smo i mojima i njegovima rekli za Božić i bili su presretni iako im se na licima vidjelo da su zbunjeni. moj tata je rekao SUPER PA TOME SMO SE SLJEDEĆEM NADALI (ostala sam trudna 6 mj nakon vjenčanja).... mama je od tog dana počela strepiti hoće li biti sve u redu- što mi je potpuno razumljivo.
    njegovi su isto bili presretni.
    Cure koje ste naišli na nerazumjevanje sa strane svojih ili njegovih žao mi je, ali u tim slučajevima ih treba odšljiviti i imati čvrst stav bez obzira što se radi o roditeljima.

eci ne mogu vjerovati da si to morala proćiviti, a tebi i mužu svaka čast na vašem stavu i samo tako naprijed, pa zašto ti roditelji nekada znaju biti tako sebični, pa zar nije to najveće bogatsvo, skladan brak i djeca??? :? :? :? :? :?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kad sam saznala da sam trudna, odlucili smo pricekati par tjedana da kazemo. Otisli na more. A sveki navaljuje: kada cete imati djecu, pa dajte...a mi i nista ne govorimo. No, onda cim smo se vratili, na kontroli kod ginekologa: hematom i strogo mirovanje.
    E, sad sam morala reci: svi su bili presretni, prvo unuce u obje familije.

Jedino je moja baka bila kisela (tradicionalno, takva je bila i za mene i brata, prema mojoj mami), a sada se sva rastapa.

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Kako ste me rasplakale

moji svi su cmoljili oba puta

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Reakcija moje mame bila je neverbalna, nešto što bi se moglo prevesti s: "a sirota, samo ti je još to trebalo"; ali odmah mi je bila velika podrška, a unuka sad doslovce obožava i proglašava ga maltene genijalcem u pelenama
    Reakciji dede i sveki zapravo nisam prisustvovala, ali i oni su u svemu bili maksimalno korektni. U našim familijama nisu baš ljudi od velikih riječi i velikih emotivnih reakcija, ali zato su nam bili od pomoći kad god je zatrebalo, a moram primijetiti i da sam nakon poroda imala puno bolju situaciju nego što mnoge od vas inače opisuju na forumu.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

prvi put reakcija je bila grozna, mislim ipak smo i ja i on imali 19 i svi su prvo bili u šoku. moja mama mi je svašta predlagala, a stari joj je samo rekao ali doslovce " daj ne seri " - a tako je bilo i kod njegovih. no kada se rodila naša cura nitko nije bio sretniji od svih nas zajedno.
    sada 2. put, nakon 5. min od napravljenog testa javila sam mami - bila je presretna ali oprezna ( 5. tjedan trudnoće tada) - tati sam rekla nakon pregleda - čuj tata postati ćeš po drugi puta dida! - a on zbunjen ali sretno zbunjen kaže - ajme meni stara, ovaj Božić moramo kupiti još jedan poklon! :D
    Njegovi kakvi god da jesu - bili su presretni što će opet postati nono i nona.
    a nas dvoje!? MM je bio oduševljen jer smo i radili na tome, :D a ja? moje pitanje je bilo onako malo zbunjeno i blesavo :shock: - pa zar sam ja stvarno VEĆ TRUDNA?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Upravo dok ovo citam ,zove me tata i pita kako sam,termin je vec blizu pa svi "dosadjuju".Moja je mama na zalost umrla prije vise od 2 godine,a njenu reakciju mogu zamisliti :D .Mog tatu je nazvao MM i rekao mu i on je to onako suzdrzano primio.Sestri sam javila tek nakon 12 sedmice(plakala je)jer sam nakon spontanog 3 mjeseca ranije bila u strahu i sama,pa niko nije znao sem nas dvoje.Sveki je bila odusevljena ,svekar onako crnogorski i staracki ,hladno.MM-ova sestra zivi ovdje,pa sam nakon sto mi je dok u 12 sedmici potvrdio da je sve ok,otisla do nje na posao i pokazala joj sliku sa UVZ njena reakcija.

Za vas cure koje su povrijedili reakcijama ,a za njih

Goge avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Školjkica prvotno napisa
    Mislim da nikad neću razumjeti tu hladnoću i ravnodušnost koju sam doživjela, jako me to boljelo i dugo sam bila pogođena time, trebalo mi je vremena da to prebrodim, a bojim se da će i 2. put biti tako.
    Jednostavno to ne mogu razumjeti, nikako.
    Sva se rascmoljim kad čitam ove lijepe priče tu.

Ali zato smo se svi mi (tvoji Bodulići) veselili jaaaaaaaako

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Prvi put - oduševljenje do neba - nažalost spontani.
    Drugi put 4 mjeseca kasnije ponovo oduševljenje, ali suzdržanije dok nisu prošla 3 mjeseca nakon toga urnebes. Unuk prvi u obje obitelji princ kojem ništa ne odbijaju.
    Treći put (sada) kad sam najavila da idemo na bebu - zar već, pa mala razlika, pa mali stan, pa tvoje zdravlje....
    Ja ostala trudna, njegovi sretni i suzdržani a moji: mama sretna ali rezervirana, nedostajalo mi je prvobitno oduševljenje, a tata: Ti se pretvaraš u Talijanku, debljaš se i rađaš djecu-prva reakcija. Sad je oduševljen, malo mu je žao što je opet dečko jer je oba puta navijao za curu ali ja još uvijek poludim kad se sjetim prve reakcije.

DAŠA

Početno

Prvi put je moja mama naravno super reagirala, a tata, koji duboko proživljava krizu srednjih godina, rastaje se od moje mame i ima ljubavnicu 15 godina mlađu , skoro plače, ali ne od sreće već od tuge jer: "Kako ja mgu biti deda u 53.god, ja sam premlad". Reakcija grozna, inače smo jako bliski, a tada ga nisam nazvala mjesec dana. Sada dadilja svog unuka, presvlači pelene i nas tjera da ga ostavimo s njim, a mi da idemo nekuda.
    Sada kad sam mu rekla za 2.trudnoću opet pomalo hladan( to mi jr grozno i nije mi nimalo ugodno ), ali ja znam da će opet puzati po podu za svojim novim unučetom

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ivaa prvotno napisa
    mi smo mojima donjeli test za trudnoću i pokazali, a moja je mama rekla- a joj!!!! termometar, baš vam hvala, stavit ćemo ga u hodnik

nama su svi reagirali adekvatno odusevljeno.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Školjkica (napisa):
    Mislim da nikad neću razumjeti tu hladnoću i ravnodušnost koju sam doživjela, jako me to boljelo i dugo sam bila pogođena time, trebalo mi je vremena da to prebrodim, a bojim se da će i 2. put biti tako.

...ali zato ima nas koji smo se veselili i danas se jos veselimo s tobom i opet cemo se veseliti...kao i ti s nama... pusa sys

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Školjkica (napisa):

...ali zato ima nas koji smo se veselili i danas se jos veselimo s tobom i opet cemo se veseliti...kao i ti s nama... pusa sys

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    Citiraj anki prvotno napisa
    ja neću ni pisati reakcije svojih roditelja jer me sram - oba puta su bile preodurne :/
    ma boli te kiki za njihove reakcije

jel te hrane i oblače ?

pa nek od...skakuću
    POTPISUJEM

VIBaga

Početno

ja nisam znala napraviti nikakav pametan uvog...pa sam na telefon onak direktno u glavu... mama, napravila sam test... a moja mama:"testo?, kakvo testo?!! (ja u zivotu nisam napravila nikakvo tijesto) a ja...pa mamaaa test....
    njegovi su bili prva cetiri mjeseca tiho ko tursko groblje... pa sam znala mm pitati dal je siguran da im je rekao?! imala sam osjecaj ko da im je bad razgovorati se o "tome"... sad su ludi za njom

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj jele blond prvotno napisa
    Citiraj maria71 prvotno napisa
    Citiraj anki prvotno napisa
    ja neću ni pisati reakcije svojih roditelja jer me sram - oba puta su bile preodurne :/
    ma boli te kiki za njihove reakcije

jel te hrane i oblače ?

pa nek od...skakuću
    POTPISUJEM
    pa u prvom slučaju su me uzdržavali jer sam imala 20god i živjela sam s njima :/

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jutro!
    Evo da vam se pridružim kao friška trudnica (ajme ne mogu još vjerovati da za sebe napokon mogu reči da sam trudnica!)

Mi ćemo sretnu vijest objaviti najvjerojatnije ovaj vikend!
    Strah me reakcija, tj.strah me da nekog ne opali srce od silne sreće!
    Mi već jako dugo čekamo ovu trudnoću i svi znaju u kojoj smo situaciji pa ništa ni ne pitaju. Znaju da smo opet bili na inseminaciji, ali nitko više ništa ne pita, boje se da ne dirnu u bolnu točku. Svi su se već navikli na redovita razočarenja. E baš ćemo ih iznenaditi! Trudna sam 4,5 tjedana, 3 puta sam vadila betu koja se uredno duplala, u utorak me specijalista gledao na UZV i kaže da vidi 2 cistice = bila su 2 folikula i da se najvjerojatnije radi o BLIZANCIMA!
    Mislila sam čekati bar do slijedećeg UZV da čujemo ali ne mogu više, toliko sam dugo čekala ovo i najrađe bi se popela na krov i vikala:TRUDNA SAM!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Reakcije za prvu trudnocu su od mojih bile takve da je moj očuh otvorio bocu wiskya i posto nije mm htio pit izlio mu je na glavu (naravno od srece) moja mama je isti dan trcala trazit robicu i potrebne stvarcice jer ona je htjela kupit to pa da je sveki ne preduhitri a bila sam 5 tj. trudna..

Sveki - opisano dijalogom

Mm. - Mama , mž je trudna...
    sveki - (Gleda sapunicu) - dobro, dobro, kasnije cemo o problemima..
    ja i mm - :shock: :shock:
    Sveki - šta ste rekli????????????? TRUDNA??? TRUUUUUUUUUUDNAA JEEE
    I trč na tel.
    Svekar - Dobit cu unuka!!!!
    Ja na to neznam jos jel unuk ili unuka...
    on- Ja znam, i ode vani svima govoreći da ce dobit unuka

Druga trudnoca..
    Nitko odusevljen...- vecinom komentari pa gdje ste se pozurili.. a razlika 6 god :shock: :shock:

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

MM voli govoriti kako je on znao za moju trudnoću prije mene,hehe...Uglavnom,saznali smo na moru i tjedan dana sam pucala po šavovima da nikome ne rastrubim preko telefona da smo trudni,ali smo se ipak nekako strpili do dolaska kući jer sam odmah idući dan išla po potvrdu od ginekologa da sam zaista trudna(inače sam imala problema sa ciklusima pa sam se strašno bojala da neću moći imati dijete).Okupili smo starce kod nas doma i pokazali im sliku s ultrazvuka i rekli: Upoznajte novog člana obitelji! Sveki je samo razgoračila oči i s velikim upitnikom na licu pitala: Deca,jel vi to ozbiljno? Mame su se odmah rasplakale,vikale si BABE, BABE...,svekar je zasuzio i zbrisao po šogora na vlak da ne vidimo da plače,a moj je stari pola Hrvatske obavjestio da je djed.Da ne govorim o prabakama i pradjedu... Svi smo se veselili našoj točkici,pa i danas,kad ju svi nose kao kap vode na dlanu!

colly avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

kad smo napravili testic, najprije sam zvala mamu, kad sam joj rekla da sam trudna, samo je nastao muk, a onda: molim? ono, kao nije dobro cula, bila je sva u soku od srece i nije mogla vjerovati dok ginekolog nije potvrdio.
    onda sam zvala tatu, bio je u busu, i osjetila sam srecu u glasu i rekao je da su mu se oci napunile suzama, a to je stvarno rijetkost jer on je uvijek 8)
    onda smo se spustili kat nize kod svekrve, i pokazem ja njoj testic, a ona meni: sta, imas temperaturu?
    kad je bolje pogledala, zagrlile smo se i obje pocele cmoljit

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kad sam mmu rekla da bi mogla bit trudna isli smo kupiti test i kad se pojavio plusic oboje smo bili skroz sokirani.
    planirali smo bebu i pricali puno o tome, ali kad se stvarno desi, onda je stvarno, a ne vise prica.

nismo htjeli govoriti drugima barem neko vrijeme.

ali moja mama je brzo saznala...pitala sam je mama jel znas sta ima novo (a to sam je pitala kad smo se zarucili mjesec dana prije isto hehe).
    pravila se da ne kuzi, ali mislim da je odmah shvatila hehe.
    isto sam tak i frendicu pitala, ona je odmah skuzila.

ostali su tek kasnije saznali.

on je zvao svoju mamu i kad joj je rekao mislim da je bila malo zbunjena, ali joj je bilo drago.
    bojala se rec muzu, ali kad mu je rekla kaze da se cijeli dan veselo smjeskao i ubrzano setao po kuci.

dvjema frendicama sam se nes zalila kak mi je muka bilo hehe...a ova jedna da nisi mozda trudna,,,a kako smo se dogovorili da jos ne govorimo nikome, ja sam se samo prebacila na drugu temu...iako u zadnje vrijeme su njih dvije non stop pricale o bebama kao da su slutile nesto tako d ami je bilo jako tesko...mislila sam da su skuzile,ali nisu.
    kako puse, rekla sam jednom da ne smiju u mojoj blizini, pogotovo sad...i onda su skuzile...jedna je na sav glas cestitala mmu...pa su onda njih trojica dosli kod nas iz druge sobe. jedna frendica je naganjala svog da hoce i ona bebu hehe, a drugu je naganjao njen da bi mogli i oni na posao...hehe.

s vremenom se novost prosirila kako to ide i svi su znali.

moj tata se zeza da nece vise biti baba (to mu je nadimak), nego deda...to mi je bas slatko.
    a moj deda zeza moju mamu kako ce biti baka i kako ce sad znat kako je to kad te zovu baka ili deda (jer on ne voli da ga se zove deda hehe).

teta me upozorava da ne radimo odmah slijedece, tj. bolje da uopce ne radimo slijedece...koliko god je dobra i draga to me zivcira...otkud joj pravo odredjivati koliko cemo mi imati djece?
    ja ih zelim najmanje troje, a mm vec prica o planovima radjenja drugog hehehe-on bi najradije odmah...a ja njemu pa nije se jos ni ovo rodilo...hehe.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam još uvijek bijesna ...i na moje i ne njegove
    Moja mama je rekla nešto kao ajme,jadna ti kako ćeš sada (mali kao ima tek 16 mj. i nemaš posao)
    Očuh do dan danas nije ništa spomenuo a trudna sam puna 2 mjeseca
    A njegovi su posebna priča
    Svekrva je rekla doslovno-ajde neka čak i bez lažnog osmjeha a svekar je ležao i samo se bez i jedne jedine riječi okrenuo na drugu stranu. Od tada (prošlo je mjesec dana) ni jedne jedine riječi! A živimo zajedno!!!!!!!

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

¨Sjećam se kad smo rekli i mojima i njegovima da su bili presretni. Odmah se nazdravljalo za prvo unuče. I danas svi podjetinje kad dođe naša mala D. bakama i djedovima u posjetu.

sepia

Početno

moji su roditelji bili veseli, rekli su "ajd pa konačno", jer znaju da se već dugo trudimo.

najsmješnija je bila reakcija moje sestre (btw ima četvero djece) koja je komentirala "fala bogu da bu još neko u familiji s velikom škembom, a da to nisam ja".

roditelji MM se smješkaju s neba. :/

sepia

Početno

moji su roditelji bili veseli, rekli su "ajd pa konačno", jer znaju da se već dugo trudimo.

najsmješnija je bila reakcija moje sestre (btw ima četvero djece) koja je komentirala "fala bogu da bu još neko u familiji s velikom škembom, a da to nisam ja".

roditelji MM se smješkaju s neba. :/

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kad smo napravili test prvo smo otisli kod doktora da nam potvrdi, a onda odmah kod mojih koji su bili presretni iako tata malo zbunjen prva izjava mu je bila pa hvala, ali su od prvog trena svima javili i isli po trgovinama i gledali odmah robicu i igracke ipak im je to prvo unuce. U biti cijela moja obitelj je presretna, brat, tete, bratici, sestricne, baka, dok su svekar i svekrva bili suzdrzani a i dan danas su. Svekar je rijesavao krizaljku i nije se dao ometati nego je samo rekao ajde de, a svekrva da ona ide sada kod svoje sogorice i ne moze mi kuhati kavu i jako dugo nisu ni spomenuli trudnocu, nisu mi dosli ni u bolnicu niti nazvali kada je doslo do krvarenja u prvom tromjesjecju da pitaju kako sam. Iako im je ovo peto unuce ipak sam ocekivala neku malo veseliju reakciju, iako meni jos nisu nista rekli mojima su vec najavili da oni nece cuvati to dijete jer se ne zele vezati a zivimo vrata do vrata. Iako mi je zao zbog takvih izjava ipak mi je i na neki nacin i drago jer ne bi htjela da oni imaju nekog utjecaja na moje dijete. Hvala Bogu pa je tu moja mama koja jedva ceka da bebica stigne pa da moze dadiljati.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moj tata na žalost nije doživio tu sreću a silno je to želio ali ja znam da je on i sada sa mnom i da se veseli.
    Mama je bila presretna al je ona tip osobe koja uvjek u svemu vidi problem pa će ona tek prave emocije pokazati kad se beba rodi, a rekla sam joj čim sam vidjela nalaz bete (bio je ICSI pa je jedva dočekala)

lucky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Godinama se čekalo na +.
    Iako imaju 5 unučadi (brat, sestra), na vijesti o + beti mome tati su došle suze u oči (radosnice naravno, a i inače je vrlo emotivan). I mami je bilo puno, puno drago. Ali, tati ...

M@rtin@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam svojima prethodno najavila da mi M kasni i da bi mogli biti baka i deda. Mislila sam da neće biti baš oduševljeni jer nemamo još sređenu situaciju i ja sam još na faksu ali mama dok je čula bila je presretna.
    Tata inače nije osoba koja bi pokazivala emocije ali kud je išao tud se hvalio da će biti deda.

Nažalost, svekije nemam jer su umrli i žao mi je što MM nije to mogao podijeliti s nekim, ali znam da bi bili presretni jer su nas još nekad dok su bili živi stalno nagovarali da se oženimo i da bi unučicu (sama muška djeca kod njih) ali eto i mi nastavljamo tradiciju

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mojima smo javili telefonom mama je bila presretna i plačljiva, a tata se derao bravooo i toooo kao da je na utakmici ( btw uopće ne prati sport)
    svekiji su isto bili super odmah se točio alkohol itd.

par dana nakon objave ja sam prokrvarila i morala sam na strogo mirovanje, odselili smo kod svekra i svekrve ( moji žive daleko) udavili su me pažnjom i brigom i moje je mirovanje stvarno bilo strogo na tome ću joj zauvijek biti zahvalna jer nisam doslovce prstom mrdala.

e sad da ne bude sve tako bajkovito kasnije mi se (svekrva) u par navrata opako zamjerila oko izbora imena, dojenja i općenito brige oko djeteta da ću i to pamtiti još dugo.
    šta ćeš kad pamtim ka slon

sad sam opet trudna u 6-tom sam tjednu još nismo nikome rekli, osim budućoj djetetovoj kumi

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi smo već bili 8 godina u braku, a zadnjih 5 godina nismo koristili nikakvu kontracepciju i nije se događalo ništa. Zato kada sam konačno vidjela onaj plusić na testu, nisam nikome osim mužu govorila dok ne odem na pregled i budem sigurna. Naravno, bliska sam sa bratom i njemu sam rekla, ali uz napomenu da ne smije reći mami jer joj ja želim reći. Zbog toga smo non-stop brat i ja morali biti u tel. vezi, jer sam htjela da on zna da nisam još rekla.
    Kada smo potvrdili kod dr, otišli smo kod mojih i rekli im, mama se rasplakala, a tata se samo smijuljio (prvo su mislili da ih zafrkavamo, jedva smo ih ubijedili da se s tim ne bi šalili).
    Roditelji MM su na žalost umrli, pa smo to odmah podijelili sa njegovom sestrom i njenom obitelji koji se vesele i ispituju i nagađaju spol, navijaju i smišljaju imena...
    Naši prijatelji su sretni zbog nas, a jednu prijateljicu je uhvatila kriza tipa "i ja bih bila mama"...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam ostala trudna neplanirano nakon 6mj veze tak da je moje to iznenadilo. Reagirali su dost negativno - održali nam predavanje kao da smo mala djeca (imamo po 25god., živim sama i zarađujem više od njih skupa) - al ih to nije omelo da nam kažu kak smo balavci.
    Aha i najbolja tatina provala "zašto njih nismo uključili u planiranje"

Sad su OK, al su me onda iznervirali.

Roditelji od MD - nisam ih doživjela, malo su mi čudni pa sam ih srela samo 1

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

uh...grozno kada se sjetim..

ja sam imala 22,on takodjer.oboje studenti.moja mama je bila izbezumljena danima..tata se samo durio.
    njegovi,za koje sam mislila da ce jos gore reagirati-reagirali su bolje(blaze) od mojih.
    sve je bilo pod nekom napetoscu i stresno sve dok nismo bili na prvom upoznavanju roditelja:tamo su se odjednom svi cerili i veselili bebi i sve je bilo suuuupeeeeer odjednom.

sad,drugi put,reagirali su bolje,onak,totalno ok.s tim da moram napomenuti da muz zavrsava faks za mjesec dana a ja stagniram i stagniram..

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •