Hvala vam svima na javljanju. Jedna od najljepsih stvari na ovom forumu je sto u svakoj situaciji znamo da nismo sami![]()
Danas sam tokom dana samo preletjela preko odgovora i malo preispitala sta bi mogli promijeniti ili provjeriti, i situacija je sljedeca:
Let down osjetim, s tim nije bilo problema nikada (osim sto se u rijetkim situacijama zna unervoziti kad bude prejak, no to se rijesi).jadranka605 prvotno napisa
Gutanje se fino cuje, s grcevima uopce nismo imali problema.
Uvijek ga pustim da se sam odvoji od mene. Kod vecernjeg i nocnog dojenja to sam uzimala kao znak da mijenjam stranu, no sad se pitam da li sam u pravu.
Sto se strana tice, u principu sam uvijek kretala od suprotne strane u odnosu na onu s kojom smo zavrsili. Znaci (lijeva-desna; lijeva-desna) ili (desna-lijeva; desna-lijeva).
Zato sam veceras odlucila ustrajati s jednom stranom dok ne izvuce i zadnju kap. Tako je i zaspao!
I sto je najbolje, svaki put kad bi se odmakao od mene i ja bih provjerila ima li jos mlijeka s te strane, nije samo kapalo nego uredno curilo. Znaci, mlijeka ima dovoljno, to smo bar ustanovili. Hvala na savjetu.
No, mene sad zbunjuje jedna stvar - kada preci na drugu stranu??? Ako i nakon vecerasnjeg maratonskog dojenja samo s jedne strane nakon cega je u toj dojci i dalje bilo mlijeka, odakle krenuti kod iduceg podoja???

Odgovori s citatom