hola babe stare![]()
ja kao nositeljica lente (molim da mi se produži mandat), svjesno objavljujem da drugog djeteta neće biti dok moj J. ne otpuhne petu svijećicu na torti, a kasnije ćemo pregovarati za treće.
daklem, Hvar je super, bilo nam je super, feštali do jutra u carpe diemu, struje nestajalo svako malo jer je vani grmilo ni sjevalo, a kaplje kiše odgovarale su promjeru malo manje rezervne gume za tegljače.
ujutro smo išli na drugu stranu otoka...ljudi moji koja idila, skinuti ću fotke da vidite kako je to prekrasno.
U splitu opće razočarenje jer sam od rive mogla poljubiti ogradu koju su svi prigrljavali gurajući se da prođu.
Popili smo kavicu sa jednom našom jako dragom forumašicom, i u zagorje stigli sat iza ponoći.
malac spavao...![]()
ujutro kada s probudio ljubio nas je i grlio i baš mi je bilo super :raznjež:
toliko ste brze da vas ne mogu pohvatati

.....
), znaju da je tome prethodilo mukotrpno razdoblje i "odgojne metode" kojima mnogi od prisutnih ne pribjegavaju, niti ih odobravaju (ja jesam
, al sam sad beskrajno sretna )
ozdravilice i osnažilice
), a i moj :shock: nije toliko upućen na količinu sna, već na sam pojam da bi mi NETKO dopustio da spavam do pola 10 ujutro - to bi već bilo malo too much
ili jednim
(ovo je mah za dobrodošlicu).