Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 128

Tema: ZPB 2005 (14. dio)

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a ja baš htjela reći da su zpbići skoro gotovi s rođendanima ove godine, još su nam ostali Jeluška i Mamasita, ali eto nam i Vita
    ....i ima li tko još da je proljetni

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stijena a gdje su nestale Patrikove fotke??
    Ili sam nešto propustila??

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

SRETAN RODJENDAN PATRIK :D :D

moram komentirati da mi se jako svidja ime Patrik a i MM-u, to je bilo u kombinaciji kad smo "pregovarali" oko Kristijanovog imena

vitekova mamuska dobro nam dosla nazad

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

da se vratim na temu o spavanju
    Kristijan spava oko 14 sati sve skupa nocno + popodnevno spavanje, nije lose

uglavnom se najkasnije budi u 9, a ako porani to je oko 8, stavljam ga na spavanje oko 21:30, rijetko kad leze kasnije...

uvijek gledam da ga u isto vrijeme stavljam na spavanje i jako sam stroga sto se toga tice, kad god ne legne u "to svoje vrijeme" odmah protest i problemi :/

"nekima" je uvijek smetalo sto zurimo kuci da ga stavimo na vrijeme, al ja nisam popustala (mislim prvenstveno na sveki)

neki dan dala ja Kristijanu bombonu (Orbit, bez secera naravno , uvijek ih imam u torbi) kad evo ti sveki drugi put sa bombonama i kaze:"evo kupila sam mu bombone (100% secer), vidjela sam da mu
    dajes" e sto to mrzim....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Stijena a gdje su nestale Patrikove fotke??
    Ili sam nešto propustila??
    Patrikove fotke su na "obnavljanju" albuma rođendanskima
    tako da kad konačno budu sve na broju, uključujući i tulumske, ukazat ćemo se ponovno
    cure, hvala vam svima na čestitkama. U 21,21 h smo dočekali "pravi" rođendan, a sutra (i preksutra) nas tek čeka veselje.
    Ali danas nam je bio dan iz snova, cijeli smo dan bili zajedno, nerazdvojni, po vani, parkovima, igrali se, poslije nam je došla Patrikova teta da nam pomogne oko sutrašnjeg tuluma, tako da stvarno mogu reći da smo ga proslavili na najljepši mogući način. Ono sve što uslijedi, kako god da bilo, bit će samo nastavak.
    Još jednom svima

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Vitekova, dobrodošla!
    Super za internet, mi još uvijek čekamo .......

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    baš sam te se sjetila neki dan i htjela pitati za tebe...
    meni je termin 18. 10.
    pridruži nam se na jesenskim..

kako ide trudnoća?
    Dobro, drugačije od prve, još uvijek mi je mučno na hranu pa mi se ništa ne jede. Osim toga, ovu trudnoću baš i ne osjetim jer me Vito okupira potpuno. Od dana kad sam zatrudnjela pa do sada Vito je STALNO bio na cici i noću se počeo buditi više od 10 puta :shock: Ne znam kako sam to uspjela izdržati... Da se pohvalimo, u zadnjih 5 dana skroz je smanjio podoje danju (mlijeko mi se skroz smanjilo), a noću se eventualno probudi jedanput ili dvaput (noćas se nijednom nije probudio :D ).

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vitekova mamuška-

I ja sam rigorozna što se tiče spavanja,i nema šanse da nešto uvjetuje njegovo spavanje,gosti moraju kući,a i mi ako smo negdje vani najkasnije sat vremena prije spavanja dolazimo doma.
    Ne znam kako drugi ali meni je važno da mi je dijete naspavano i sretno ( što znači i ja )

A gdje nam je Paulita,ali i ostali,stvarno neki štrajk na zpb-ićima ???

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Danas nam je rođendan Jelenici :D
    ko će otvorit čestitanja?
    ajd idem onda ja
    vidimo se na čestitkama....

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    neki dan dala ja Kristijanu bombonu (Orbit, bez secera naravno , uvijek ih imam u torbi) kad evo ti sveki drugi put sa bombonama i kaze:"evo kupila sam mu bombone (100% secer), vidjela sam da mu
    dajes" e sto to mrzim....
    I mene nerviraju (dobronamjerne) intervencije moje sveki i mame-npr. kad mi sva sretna kaze da mu je kupila sok sa "cak" 50% voca. Uzalud ja donosim i pricam o samo 100%tnim sokovima. :/

Dobronamjeran komentar: orbit bez secera ti sadrzi aspartam (sladilo) za koje su u nizu istrazivanja nasli da je kancerogeno (tj nasli su neke korelacije s oboljevanjem od raka). Secer mu je sigurno manje skodljiv. Znam jer se pokusavam (relativno bezuspjesno) skinuti s cole light.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

[quote="tanjads"]
    Citiraj haribo prvotno napisa

Dobronamjeran komentar: orbit bez secera ti sadrzi aspartam (sladilo) za koje su u nizu istrazivanja nasli da je kancerogeno (tj nasli su neke korelacije s oboljevanjem od raka). Secer mu je sigurno manje skodljiv. Znam jer se pokusavam (relativno bezuspjesno) skinuti s cole light.
    :shock: :shock:

hvala na informaciji!

sad vidim da toga ima i u Wrigley´s "EXTRA" (juce kupila vecu kolicinu da imam za put... to ja papam, Kristijan je pojeo al doslovno pojeo do sada mozda 4 komada )

a sta je sa tic-tac bombonicama?

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

tanjads krivo sam citirala .... kuzis il?

ma ja sam ovisnik o bombonama, cokolada bi pored mene mogla stajati godinama....sto ne znaci da ju ne jedem

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ma sad sam pop....
    Napisala post od 10 kilometara i poslala ga pa mi pokaže neku grešku i ne stavi mi ga tu!

Sad mi se na da sve ponovo pisat, samo ću reći da smo se cijeli vikend kupali na Baćama, Jure uživao, nije izlazio iz mora 3 sata.
    Sezona je počela pa navalite!
    Jučer popodne bili na selu, jahao magarca, natjeravao kokice po vrtu, spremao koze na spavanje.

Jedan iznimno ugodan vikend (čak se ni sa MM nisam porječkala/posvađala 8) )

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A mi opet u ranama... Taman su mu kraste s glave prošle, kad evo novih. U petak ujutro je pao i razbio koljeno - granični slučaj za šivanje (moja slobodna procjena)! Tako da smo vikend proveli u njegovanju rane što znači da nismo išli ni na pijesak ni na more...
    Svejedno, bili smo puno vani i lipo se proveli.

(a ja noćas spavala na kauču - cijeeeeelu noć! )

I nastavno na temu 'razbijač': sinoć je uspio s Peristila potjerati obitelj Australaca. Samo čekam neku 'diplomatsku policiju'...

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Maruška, i moj Ivan ponekad padne, ali ako ima kratke hlače koje prekrivaju koljena ona ostanu pošteđena...

puse izlječilice...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    I nastavno na temu 'razbijač': sinoć je uspio s Peristila potjerati obitelj Australaca. Samo čekam neku 'diplomatsku policiju'...
    Tako u zadnje vrijeme i kod nas,stalno nekog maltretira u parku,ruši kule od pijeska,uzima tuđe stvari,uglavnom nije više baš mirotvorac i stalno se crvenim u zadnje vrijeme. A pogotovo što on izgleda kao da ima bar 3 godine pa se svi još više čude kad se tako ponaša....

Joj cure kako vam zavidim na moru,nama je tu već koma, užasno vruće, beton pripekao,hlada nigdje.Dođe mi da ne izlazim do odlaska na more i već brojim koliko još do puta....

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nisam ni spomenula i pripadamo društvu "razbijač", svega i svačega,zatim "udarač"-svih i svakoga...da ne duljim...
    Al nekako mi se čini (valjda nisam previše subjektivna) da se stanje popravlja.

Zaboravih, poljupci svima slavljenicima i Lovri izgrebanom!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I kod nas ugrijalo.....
    Mi se jučer popodne spustili sa našeg brda do mora jer je Lea htjela bacati kamenčiće, i sve onako u dugim hlačama i tenisicama došli do plaže a ono šok, krcato kupača, kao u 8.mj...... :shock:
    I što ćemo, sjeli ko Česi, bacili par kamenčića i pobrali se na kavu....
    Moje tijelo još nije (a bojim se i neće biti) spremno na badić pa mi se baš i ne da još na kupanje (osim na kakvu pustu plažicu).

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Moje tijelo još nije (a bojim se i neće biti) spremno na badić pa mi se baš i ne da još na kupanje (osim na kakvu pustu plažicu).
    Moje također. :/

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Cure pa čime se vi opterećujete?!
    Ja uvijek idem s tim da ima boljih i gorih od mene, al znate šta, da čovjek bolje izgleda kad pocrni, stvarno izgleda!
    Zato, malo solarija (ili sunčanja na balkonu) i već sve skupa bolje izgleda.
    I uvijek u društvu...zajedno smo jači

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

'Ajte neka netko pita wanu koliko je visoka i koliko kila ima... (ja ne smijem )

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajde wana -koliko si visoka ( ja 175 ) ,a teška ( ja 55 ) ??

I baš me briga za tuđe komentare 8)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa normalno da te briga za tuđe komentare...
    A sad kad sam pročitala tvoje 'dimenzije', ne usudim se napisati svoje.

Zapravo, više od samih brojki mene deprimira činjenica da sam bolje izgledala npr. 6 mjeseci nakon poroda nego sad.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Evo ja ću staviti svoje dimenzije ak ništa drugo da se mogu sramiti i možda nekaj poduzmem - 164 i 68

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam oduvijek takva,čak me ni 24 kg što sam nakupila u trudnoći nije omelo da se vratim na svoje. Jedem stalno ali i stalno trčim za Rokom , nikada ne sjedim ( osim sada ) i po prirodi sam živac,a nikako flegma i uvijek kad se naživciram imam filing da izgubim bar kilu.
    A ovim tempom ću pasti ispod 50...
    Meni često znaju reći ljudi : Isuse,pa jel ti jedeš, grozno si mršava, sama kost i koža ( glupost ) ,što smatram totalno nekulturnim jer mi u životu nije palo na pamet nekoga pitati da li se i zašto udebljao.
    Moja najbolja prijateljica je malo jača i jako joj to smeta,krenula je na vježbanje i dijetu i ja sam joj ,naravno podrška.
    Ali općenito mi je tako svejedno kako tko izgleda i koliko kg ima , iako priznajem, ja se ovako dobro osjećam...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Pa normalno da te briga za tuđe komentare...
    A sad kad sam pročitala tvoje 'dimenzije', ne usudim se napisati svoje.

Zapravo, više od samih brojki mene deprimira činjenica da sam bolje izgledala npr. 6 mjeseci nakon poroda nego sad.
    halooooo, koje komentare, da si premršava
    a wana, ko wana, sve 8) ko i uvijek - no frks, no sikiriki
    e, ja se ovaj put neću dati uvući u ovakvu raspravu (ko npr. prošli put s godinama) jer sam i ja dok sam bila na porodiljskom (a već puunih godinu dana već nisam :shock: ) imala više vremena za paženje na obžderavanjepa, čak i za jogu (iz čisto psiholoških razloga ), pa je moja slika i prilika prije godinu dana bila puuuuno bolja nego sada kad preko dana nemam vremena za ništa onda se prežderem oko 7 navečer

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

smiju i trudnice izreći svoje mjere?
    18 tjedana, 165 cm i 58 kila (oduvijek mršavica), startala sa 55, najbolje se osjeća sa 54
    u 1. trudnoći sam dobila 13 kg, u 5 mjeseci sve je otišlo...ali to je genetika
    a ne moja zasluga

prema onoj slici jednoj jedinoj u potpisu i ovim mjerama čini mi se da je gđa. traktorka pravi komad...
    daj nabaci još koju sliku da se uvjerimoa i vi cure s mora ste nekako sramežljive...
    moju imate i to u bikiniju sa ivanom koji vješto prekriva "weak spots"

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

smiju i trudnice izreći svoje mjere?
    18 tjedana, 165 cm i 58 kila (oduvijek mršavica), startala sa 55, najbolje se osjeća sa 54
    u 1. trudnoći sam dobila 13 kg, u 5 mjeseci sve je otišlo...ali to je genetika
    a ne moja zasluga
    S guštom ću reći svoje trudničke dimenzije: startala s 57 (blaženo bilo to vrime!), dobila 13, s Lovrina tri i po mjeseca bila natrag na 57!

i vi cure s mora ste nekako sramežljive...
    moju imate i to u bikiniju sa ivanom koji vješto prekriva "weak spots"
    Već odavno nemam doma računalo a na poslu imam zabranu stavljanja/gledanja slikica, tako da i vas i vaše mališane znam samo po avataru...
    Obećavam foto album čim skrpam neko računalo (ali fotke u bikiniju ).

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

prema onoj slici jednoj jedinoj u potpisu i ovim mjerama čini mi se da je gđa. traktorka pravi komad...
    daj nabaci još koju sliku da se uvjerimoa i vi cure s mora ste nekako sramežljive...
    Evo obećavam da ću staviti čim mi se mm smiluje jer ja to ne znam,ja sam sve osim sramežljiva....
    A da ove morske ribe su malo stidljive

Ah da yasmin,nekad sam se osjećala kao komad,a sad kao stara baba,samo grintam i mislim kako je meni najteže....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Uprkos brojkama... odoh ja kući peći kolače (sutra mi je tati rođendan)!

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ahhh, meni danas proteinski dan.
    mislim da sam s time sve rekla 8)

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    ahhh, meni danas proteinski dan.
    mislim da sam s time sve rekla 8)
    ma daj josie...pa na na slikama na pixie kidu se činiš i premršava :?

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ma yas- u zadnje vrijeme se borim sa nadutosti.
    napuhana sam kao balon, pa računam ako napravim kakvu kontrolu unosa namirnica riješim taj problem.
    ima dana kada sam tankićka, a ima i onih kad izgledam kao vi trudnjače (što mi, s obzirom da ne nosim bebicu ispod srca, uopće ne paše).
    a padne li koja kilica usput, neka je pala.
    imam 177 i 59 kg trenutno (i izvlačim se na teške kosti).

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

imam 177 i 59 kg trenutno (i izvlačim se na teške kosti).
    pa draga josie vjerujem da izgledaš super, nisi valjda od onih što stalno misle da su debele čak i kada to nisu . Moje mjere ne bih smjela ni napisati, mislili bi da su kitovi preselili u Sarajevo

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

...a za mene još malo pa će se početi pričati vicevi ko o Jacquesu Houdeku
    ja neću izreći mjere jer mislim da slika govori bolje od tisuću riječi s tim da svakako molim voditi računa o tome da kamera dodaje bar 10 kila (u mom specifičnom slučaju, inače sam na rubu izgladnjelosti) :mislimdaovdjenijenipotrebansmajlić:

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

visoka ( ja 175 ) ,a teška ( ja 55 ) ??
    imam 177 i 59 kg trenutno

Jesam li ja ono rekla da me brojke ne deprimiraju?!
    Nakon gore pročitanog, povlačim taj komentar...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A kad se već ne mogu hvaliti s kilama...

Sa zadovoljstvom prijavljujem i svoju drugu prospavanu noć u kombinaciji: ja na kauču, moji muškarci u sobi. Noćas se Lovre niti jednom nije probudio!

(pljuc, pljuc.. da se ne ureknem)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Maruška, sretan rođendan tvome tati i čestitke na prospavanoj noći (:smajlić:dobrosisesitila

A što se mojih mjera tiče, pa kad se svi razbacujete, što bi mene (za razliku od Maruške) bilo stid
    dakle: 185/71 u trudnoći kg 93 na svoju se kilažu vratila sa Jurinih godinu ipo, za sad bi trebalo poradti na želatinoznom/pudingastom struku, al tako sam lijenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    A Maruška je u onom periodu kojim se hvali i za kojim žali izgledala ko smrt na dopustu, ali stvarno!
    Meni je sad baš zgodna
    E sad kad sam ja rekla dimenzije, mislim da bi bio red da ih i ona napiše (da ne moram ja nauštrb našeg prijateljstva)

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj bera prvotno napisa
    nisi valjda od onih što stalno misle da su debele čak i kada to nisu
    bera, govorim ti da nisam teška, ali sam napuhnuta, tu je moj problem.
    vjeruj mi, bez kontrole držanja imam opaki trbuh u kojem je 93 % više zraka nego ičega drugog, to moram riješiti.
    javljam rezultate.

traktorka je fakati mršavica, a u priču o kitovima u sarajevu ne vjerujem.

stijena-gdje je fotka?

maruška: bravo za prospavanu noć :D , vjerujem da je kauč bio jaaaaako udoban.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kauč je zakon!

(sad samo moram ispregovarat još koju noć...)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A kad se već ne mogu hvaliti s kilama...

Sa zadovoljstvom prijavljujem i svoju drugu prospavanu noć u kombinaciji: ja na kauču, moji muškarci u sobi. Noćas se Lovre niti jednom nije probudio!

(pljuc, pljuc.. da se ne ureknem)
    Ma tko šljivi kile kad dijete mirno spava,ja to najbolje znam !!

Stijena,Bera-

Wana-185 ?? - svaka čast,prava Dalmatinka !!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja se nisam zdebljala za vrijeme trudnoe već nakon iste. Ili su mi atrofirali mišići (jer sam ležala 2,5 mjeseca dok su me futrali s preparima i vodom). I tak sam išla na onaj aparat koji mjeri postotak masti u tijelu i ispalo je da imam više zadržane vode nego kaj imam masti u tijelu...
    Daklem masažica bi mi pomogla

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

stijena-gdje je fotka?
    u potpisu, draga, preko nekoliko (i to friških - onih pametnih - samo do struka)
    ako nisu opet nekamo nestale

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Utorak....

Ma isti vrag...ponedjeljak, utorak....tek sam u petak normalan.

Još jednom pozdrav svima....ja eto stig'o.

Sretan sam.
    Paula je jučer (2.god.) cijeli dan bila u gaćicama (bez pelene). U fazi smo odvikavanja. Miš mali, sama traži kada joj se ide na wc.
    Ha, imamo mi wc dasku za nju...ali i wc stoličicu koja svira sve u 16 kada obaviš pos'o.

Sinoć oko 02 je nakurila tempicu....a jutros je imala 38.
    Ne znam od kuda.
    Ne šmrca, ne kiše, ne kašlja :?

Danas popodne idemo kod doktora da odklonimo svaku sumnju.
    Da nije uho? Zubić?

Bumo vidjeli. Zabrinut sam.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

uf da, , žak ti ni do koljena nije...samo reci, na kojoj to slici?

al ti je dijete zato prekokrasno (sliči mi na jednog našeg dragog malog prijatelja)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Utorak je....

Ma isti vrag...ponedjeljak, utorak....tek sam u petak normalan.

Još jednom pozdrav svima....ja eto stig'o.

Sretan sam.
    Paula je jučer (2.god.) cijeli dan bila u gaćicama (bez pelene). U fazi smo odvikavanja. Miš mali, sama traži kada joj se ide na wc.
    Ha, imamo mi wc dasku za nju...ali i wc stoličicu koja svira sve u 16 kada obaviš pos'o.

Sinoć oko 02 je nakurila tempicu....a jutros je imala 38.
    Ne znam od kuda.
    Ne šmrca, ne kiše, ne kašlja :?

Danas popodne idemo kod doktora da odklonimo svaku sumnju.
    Da nije uho? Zubić?

Bumo vidjeli. Zabrinut sam.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

lotus, dobro nam došli!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

lotuse...tek došao a već se hvali , bravo za curicu bez pelena!!

temperaturica? ma niš strašno...i mi se često borimo protiv nekakvih misterioznih bez drugih simptoma, tijelo se bori s nekim virusom
    već sam na puno mjesta ćula da su te priče zubi koji uzrokuju temperaturu budalaštine, jer tijelo non stop raste, djeca bi onda stalno bila pod temperaturom...

ajme visokih žena?! sve odreda manekenke
    traktorka i josie, pa vi ste tanane, a ja mislilla da sam mršava 165/54 kad nisam u blaženom stanju?! ali fakat jesam, jedino me guza i noge izvlače, a svi mi kažu da sam kost i koža?? vjerojatno je stvar u građi...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Lotus-

Ja nisam mršavica-samo se furam na Kate Moss

Stijena-super su nove fotke,torta mrak,a Patrik prelijep

Yasmin-ni ja ne vjerujem u priču o zubima i temperaturi, a i nemam dokaza kod nas.....

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lotus welcome, i mi smo znali imati istu temp. bez nekih drugih znakova, prođe samo za dan-dva....

Josie-vjeruj u kitove, a kada smo na moru moja seka stalno šalje poruke kako CNN prikazuje dva nasukala kita na Makarskoj rivijeri

I ja sam visoka 178, ali me fakat ima, doduše neki već govore da mršam, a ko da gledam kada smršam ostaću trudna....

traktorka po tvom opisu hitno mijenjaj nadimak, imam osjećaj da te u potpunosti vjerodostojno ne predstavlja

Ja sam jutros zakasnila na posao, jer sam dinu budila ravno 30 minuta, čak sam ga svoga presvukla, a on je nastavio spavati, iako je sinoć u devet već bio u carstvu snova...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •